jemne chlazeni voodoo 2 sli

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Příspěvekod wolf00 » ned bře 26, 2006 10:05 pm

swarme: a co treba starsi typ jadra u te gf256 + pomer vyzarovaneho tepla ...
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod BOSS » ned bře 26, 2006 10:30 pm

a co je vlastne vykonnejsie gf 256 alebo gf 2 mx..?? ;(
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod wolf00 » ned bře 26, 2006 10:56 pm

podle by mohla byt vykonejsi gf2 256 32mb pameti 256bit zbernice ale nevim jiste :)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod ghost » ned bře 26, 2006 11:05 pm

pri gf256 SDR by to malo byt narovnako, ale na DDR sa nechyta ani gf2-mx400 (aspon podla mna :roll: )
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod no-X » ned bře 26, 2006 11:06 pm

wolf00: První grafický čip s 256bit sběrnicí byla Parhelia 512 :wink: GeForce 256 používala 128bit SDR/DDR.

GeForce 256 SDR: 32MB SDR, 128bit, 4 pipelines, 1 trilinear TMU/pipeline; 120/166MHz
GeForce 256 SDR: 32MB DDR, 128bit, 4 pipelines, 1 trilinear TMU/pipeline; 120/150MHz

GeForce 2 MX: 32-64MB SDR, 128bit, 2 pipelines, 2 bilinear TMUs/pipeline; 166/166MHz
GeForce 2 MX400: 32-64MB SDRAM, 128bit, 2 pipelines, 2 bilinear TMUs/pipeline, 200/166MHz

Takže... pokud půjde o situaci, kde je použit multitexturing bilineráně filtrovaných textur, bude mít možná MXka navrch, ale ve většině případů by měla být trochu rychlejší 256tka (DDR verze určitě, čip byl limitovaný propustností paměťové sběrnice).
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod wolf00 » ned bře 26, 2006 11:24 pm

ok ale proc tedy tak 256tka v nazvu ?
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod Opty » pon bře 27, 2006 12:08 am

TranceGemini999 píše:Já mám něco podobného akorát né made in merkur ale… made in izolepa
[img]http://mujweb.cz/www/trance...g/rrr/Obrázek(10)3.jpg?r=6817[/img]
[img]http://mujweb.cz/www/trance...g/rrr/Obrázek(7).jpg?r=4954[/img]
:oops:

chtelo by to spravit odkazy jinak se nepokocham :wink:

swarm píše:
ghost píše:tolko vetrakov by som v skrini nechcel mat Obrázek
Asi tak, já tam mám jeden a ten se spouští jen občas aby vyfoukal trochu vzduchu (holt zlatá nvidia s milimetr tlustým pasivkem, která vůbec nehřeje).

a to ste jeste nevideli vsechny :|P: btw swarme... to s tim notasem to je trosku pod pas :P

TranceGemini999 píše:ghost...Jede to a plynule s rozlišením 800x600 a staženýma detajlama na celeronu 1,3 takt. na 1,6GHz

hm zajimave... ja mam 9550xt a v 800x600 na low mi to jede tak tak :? ... mozna je to nedostatkem pameti (512)

TranceGemini999 píše:Opty... dej mezi to potenciometr jak já a můžeš ten větrák aji regulovat

mne to staci na 5v :bgrin: uz sem to mel pichle i v desce ale bud to pres ten konektor neumi regulovat a nebo mam pwmout clock nastavene prilis nizko ale to nebudu menit protoze by mi pak nesel regulovat vetrak na cpu tak jak chci (aspon myslim)

btw nemel bych tento thread prejmenovat na jemne chlazeni voodoo 2 sli a jiny ot? :twisted:
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
Uživatelský avatar
Opty
Linux user
 
Příspěvky: 1070
Registrován: pon dub 18, 2005 9:20 am
Bydliště: OL

Příspěvekod swarm » pon bře 27, 2006 12:53 am

wolf00 píše:ok ale proc tedy tak 256tka v nazvu ?
Protože je to první 256bit čip od nVidie.

Opty: K tomu notebooku, já ho mám doma hozený za stolem a do něj mám připojený stolní LCD, tablet, ATI X10 receiver, pořádnou MS klávesnici a myš a kvalitní Creative repráky, takže mám pohodlí pro svou práci jako kdybych dělal na stolním PC, ale narozdíl od toho mě neruší hlučné neustále běžící ventilátory klasického PC. Tady si můžu jednoduše nastavovat výkony jednotlivých součástek a i jestli se mi bude chladit notebook na teplotách CPU 50-55°C nebo třeba 65-70°C (to už se pak nezapíná ventilátor skoro vůbec). Sice tu nemám zas moc výkonnou grafiku na dnešní poměry, ale stále takhle grafika dokáže ve spoustě věcí natrhnout řiť i těm nejnovějším sračkám integrovaným v čipsetech. Na mojí práci v lowpoly 3D grafice mi stačí v pohodě (na nějaký wireframe nebo single texture modely do 10 tisíc trianglů), na to, co teď programuju v OpenGL, by mi stačila i mnohem horší grafika a na příležitostné hraní MDK 1 s Direct3D patchem by mi možná stačila i S3Virge. V posledních dnech se ale stejně 90% mojí práce odehráva mimo záležitosti 3D (teď především kreslim na tabletu), takže mě notebook v ničem neomezuje.
Příští notebook už budu kupovat takový, aby měl konektor pro dokovací stanici s DVI portem i VGA (nebo taky DVI), abych při zavřeném notebooku mohl mít dva externí monitory (takové jsou běžné dokovačky) a nejlépe by to chtělo nějakou s (nejčasteji lowprofile) PCI slotem třeba pro TV tuner (i když USB/PCMCIA to jistí).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod ghost » pon bře 27, 2006 9:16 am

Opty píše:
TranceGemini999 píše:ghost...Jede to a plynule s rozlišením 800x600 a staženýma detajlama na celeronu 1,3 takt. na 1,6GHz

hm zajimave... ja mam 9550xt a v 800x600 na low mi to jede tak tak :? ... mozna je to nedostatkem pameti (512)

Doom3 som mal spusteny pred 2 rokmi, R8500, 1GB RAM a tiez to islo mizerne :? darmo, ta hra je optimalizovana pre nV karty...
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Předchozí

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron