voodoo2 SLI - 8 mb versus 12 mb

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

voodoo2 SLI - 8 mb versus 12 mb

Příspěvekod chosen » ned bře 04, 2007 8:11 pm

Zdravim,

prosím jakej je rozdíl výkonovej mezi 8MB SLI a 12 MB SLI???

Moje sestava P3 800MHz, 384MB ram (geforce3ti500 :evil: )

Jde mi o to jestli mi půjdou na 8 MB SLI hry jako unreal, UT a diablo 2 (možná skusim i deus exe) . Páč ted se mi na geforcsce sekaj.

Díky moc za odpovědi

(sekaj - chci hrát 1024x768x16 detaily max (high) )
chosen
 
Příspěvky: 913
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod no-X » ned bře 04, 2007 9:42 pm

Výkonnostní rozdíl je pouze u her, které masivně používají multi-texturing a zároveň ty textury mají větší objemy...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod chosen » ned bře 04, 2007 10:39 pm

tak jak mi tam ty hry co jsem psal půjdou? nebudou se sekat jako tedka?
chosen
 
Příspěvky: 913
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod chosen » ned bře 18, 2007 12:33 pm

tak jsem zkusil toho deus exe (g.o.t.y. - stažený z torrentu) a nainstaloval jsem jen hru (170MB) ostatní jede přes daemon tools a verze to je 1112f

1024x768x16 high

při direct3d min 17fps
při direct3d8 min 21fps
a při opengl min 22fps

direct3d8 a opengl jsou ty upravený

měřeno frapsem (hned jak dáte new game a jste před nádrží s radioaktivní vodou tak při pohledu zkrz tunel s vodou mi fraps hodil takový čísla)

ptám se půjde to na 12MB SLI lépe???
chosen
 
Příspěvky: 913
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned bře 18, 2007 3:56 pm

Provaděpdobně ti hry co podporujou Glide půjdou lépe, protože je to míň náročný na CPU. Tvym problémem je totiž CPU. Ta GF3 je pro něj drobátko overkill, kdyby byl 3x rychlejší, možná by se aspoň zahřála.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod chosen » ned bře 18, 2007 4:00 pm

takže na tom sli mi půjdou hry pod glide vpohodě jo
chosen
 
Příspěvky: 913
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník