stabilita v2 na chipsetoch s fsb 133+

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Příspěvekod chosen » stř čer 25, 2008 12:18 pm

ale to je tím že to beželo na AMDčku ne?
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » stř čer 25, 2008 4:35 pm

Na AMD bezi, ale jestli to s tim souvisi nevim. Rozhodne to takhle funguje, chlazeni je dostatecne a to mi staci. :)
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Lukfi » stř čer 25, 2008 6:35 pm

chosen píše:ale to je tím že to beželo na AMDčku ne?

Oni se mezi námi ještě vyskytují lidé, kteří věří, že počítač s AMD je automaticky nestabilní počítač? :*
Uživatelský avatar
Lukfi
Certifikovaný fanATik
 
Příspěvky: 888
Registrován: ned pro 16, 2007 8:38 pm
Bydliště: ne

Příspěvekod no-X » stř čer 25, 2008 6:37 pm

To ne, ale staré Voodoo 1/2 mají na některých sestavách ten problém, že více méně bez důvodu mnohem víc topí a pokud se nechladí, může to být problém...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod chosen » stř čer 25, 2008 8:55 pm

to Lufki: náhodou když bych si koupil novej komp tak AMD CPU + GPU ;) klído + no-X ti to napsal co jsem myslel

a ano znám dost takovejch lidí co si myslí že AMD je něco jako shit
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod ps47 » stř čer 25, 2008 10:29 pm

k7 (s fsb 133+) s v2 nieje stabilne,mam to vyskusane osobne a potvrdene napr aj od Garyho.planujem testy s fsb 100,ale nie a nie sa k tomu dostat..intel je ok.

edit: asi to splitnem,ak bude ot pokracovat..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » čtv čer 26, 2008 10:39 am

Tak to je problém desky, konkrétní.... já měl V2 vždy stable, i na KT133 při FSB150.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Stable

Příspěvekod Gringo » čtv čer 26, 2008 7:07 pm

Taktez muzu potvrdit, na bratrove kompu je Athlon 1,3GHz (10x133) a dve V2 ve SLI.. Hraje hlavne UT anebo Diablo2LoD.. Zatim nehlasil zadne potize, a uz to tam takto ma aspon pul roku
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod ps47 » čtv čer 26, 2008 7:51 pm

chipsety? ja mam vyskusane kt333,kt266 a kt880,vsade ten isty problem,random hard (glide) lockup,niekedy do 15minut,niekedy do 15 hodin (tzn nesuvisi to s prehrievanim)..

a split.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod havli » čtv čer 26, 2008 9:06 pm

Na SiS 745 mi V2 SLI bez problemu funguje pri fsb 133.
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » čtv čer 26, 2008 9:14 pm

jj,3dfx+sis je dobra kombinacia..uvidime na com bezia ostatni..zda sa ze via proste suxx :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » čtv čer 26, 2008 9:23 pm

To víme už léta.... Moje Sis 645ultra s Northwoodem na 3ghz je pro V5 super prkno. Nevim proč, ale vždy to dává líp než všechny K7, ačkoliv s jinejma kartama to tak neni. Možná netburst dává líp SwTnL.... nevim. Až K8 to položila, ale Tu MSI K8 ve který mi jela V5 jsem vyhodil, protože jsem si Voodoo machine předělal zároveň na torrent machine, V5 mam komplet pasivní, to samé zbytek kompu, no a tý MSI pískala napájecí kaskáda, takže prostě ne... Každopádně po ALI je Via nej suxx.

Jinak já ale neměl s VIA a V2 problémy. Nezávisle na FSB. Všech ehm 6 V2 co tu mam je dost tolerantních na OC PCI sběrnice, + na V2 SLI ještě používam ty nej kousky co jedu na 107mhz, všechny karty co mam spolu jednou v matched SLI a žádnej problém, ani překřejvání jsem si nevšimnul, V2, kor v SLI se ohřeje, ale přesto to nikdy nebyl problém a nechladil jsem je. V nejhoršim dam OC jen na 105, ale default je 90, to musí dát každá, pokud neni vadná. Moje nejhorší V2 dá 98....
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron