Stránka 1 z 1

SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2017 9:01 pm
od p1trson
Ahojte,

kedze mi z mojho matched SLI zacala artefaktit jedna karta, podarilo sa mi zohnat druhu (dufajuc ) identicku z ebay. Detajly su v tomto threade:
viewtopic.php?f=15&t=3060

Problem je, ze mi nefunguje SLI - v spravcovi zariadeni vidim obe, no ovladaci panel len vyhodi error. Kazda z kariet funguje v single mode bez problemov. Co je sranda, tak mi nefunguje SLI uz ani s tou kartou co artefaktila (co viem ze bolo 100% matched) - chova sa to tak isto, co mi dava nadej, ze aj ta nova je identicka a problem je inde. Predtym ked som este nevedel, ze s tou starou je HW problem, tak som sa hral s ovladacmi - je mozne, ze je nieco dokafrane ? Co mam skusit ? Skusil som preinstalovat drivre (fastvoodoo aj najnovsie original 3dfx) ale nepomohlo to.

Screenshoty a fotky kariet: (ta s vacsou nalepkou vzadu je z ebayu)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: úte zář 19, 2017 10:13 pm
od ps47
ano, dokafrane to moze byt, win9x je v tomto pomerne notoricky. v kazdom pripade, na control panel sa predbezne vykasli, podstatne je ci sa hry spustia v 1024*768 - skusal si nieco? napr Unreal Tournament demo, je zdarma a na test glide idealne.

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2017 6:37 am
od Gringo
pripadne zkus jinou desku, mas-li a cistou instalaci

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2017 10:44 am
od ps47
na to je este trocha skoro, este mame pred sebou

-cista reinstalacia systemu
-iny pci slot
-iny SLI kabel

takze moznosti urcite su.

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: čtv zář 21, 2017 9:15 am
od p1trson
Caute, dnes skusim to demo. Neexistuje nejaky fix na ten control panel ?

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: čtv zář 21, 2017 9:23 am
od ps47
iste nieco vymyslime, ale najprv skusme ci funguju (ak ano, tak moje odporucanie pravdepodobne bude nahodit cisty windows).

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: sob zář 23, 2017 10:00 am
od p1trson
No neuverite, ale isiel som vyskusat UT demo, tak som karty s5 zapojil (asi v inom poradi ? - ale to neviem). A cuduj sa svete, tak to ide bez problemov a aj control panel, kde mam SLI: Detected !

Zbehol som len na check 3dmark 99(5200 points) a 2000 (2400 points) s Celerom 533@800Mhz. Takze spokojnost. Evidentne tym V2kam prospieva silnejsi CPU.

Dik za pomoc ! Hoci skoda, ze neviem presne co tomu pomohlo, no s najvascou pravdepodobnostou zmena poradia kariet.

Re: SLI nefunguje s novou kartou

PříspěvekNapsal: sob zář 23, 2017 9:56 pm
od ps47
nebolo by to prekvapujuce. a ano, V2 sli su maxnute s cpu na tych cca 800MHz, viac zmysel nema (na Vogons mali niekde uhladnu tabulku).