identifikace V2

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: no-X, ps47

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

identifikace V2

Příspěvek od B@RT »

dneska jsem koupil dvě V2 jedna je 12MB Dragona.
druhá zatim nevim má paměti 9910
AC53C819HK25
jsou jen z jedné strany, žádné chladiče klasické PCB z druhé strany číslo 600-0027-02-B a HT b 94V-0

Počítač na testování až v Pátek.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no po zadani 600-0027-02 z toho vylezlo toto:

Hercules Stingray Voodoo2:

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Takhle už mi na 3Dfxzone.it zidentifikovali jeden PowerColor. Bohužel tohle číslo nic neznamená, mnoho V2 a Banshee karet by podle něj mělo být vyrobených přímo u 3Dfx :-)

Některý výrobce použil svoje číslo, jiný ho zkopírovatl z návrhu referenční karty... Podle pamětí na jedné straně by to byl taky PowerColor.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mam jiné paměti nemá pasiv
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ale je na ní taky ta žlutá samolepka. Nebo se pletu?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

neni, pouze bílá s SN: VT99605364 OCT
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Nápis poblíž PCI sběrnice typu "ver2.0" nebo "ver2.1" by nebyl? :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ver 2.0 Made in Taiwn :D
ta samolepka na výstupu je zelená a Q.C Passed není odděleno čárou
Naposledy upravil(a) B@RT dne čtv kvě 19, 2005 9:33 pm, celkem upraveno 1 x.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Tak je to PowerColor. Taiwan a ver2.x jsou typický :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

OK přidávám ji do sbírky jako PowerColor
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Taky bych poprosil o pomoc, na PCB zezadu 600-0027-02-B, paměti z obou stran, takže Evilking ani Hercules Stingray to neni. Jinak bez potisku :roll:
Obrázek Obrázek
Ví někdo?

//edit: Přidáno druhý foto
Naposledy upravil(a) Bezmozek dne čtv lis 29, 2007 9:30 pm, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Tyy jo, kde jsem to jen viděl ;( ... Jo, už vím o:)
viewtopic.php?t=41&postdays=0&postorder ... rt=40#1652

Až na ty paměti jako by z oka vypadla té mojí bývalé záhadě.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

A čemu se došlo, nějak z toho nejsem chytrej.
Na tý Creative co postoval ghost jsou sice stejný součástky, ale na zadní straně PCB není 600-0027-02-B :roll: o barvě konektorů nemluvě

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

vtip je v tom ze v2 robilo proste privela vyrobcov,nie vzdy sa da pozitivne identifikovat..mas nejaky specialny dovod preco potrebujes vediet co je zac?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Aspoň přibližně bych rád věděl co to je zač.
To je právě to co mě na V1 a V2 baví, hledat, zkoumat, porovnávat :oops:

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Bezmozek píše:A čemu se došlo, nějak z toho nejsem chytrej.
Na tý Creative co postoval ghost jsou sice stejný součástky, ale na zadní straně PCB není 600-0027-02-B :roll: o barvě konektorů nemluvě
A díval jsi se na ty moje fotky pořádně?

http://www.jesnem.cz/wizzy/v2front.jpg
http://www.jesnem.cz/wizzy/v2back.jpg

Já tam vidím stejné konektory, stejné číslo, akorát paměti jsou EliteMT.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

jo dobry gulas a aby toho nebolo malo, tak donho daco prihodim :)

tu nalepku QC Pass pouzival Guillemot

http://pcekspert.com/jpg/articles/maxig ... -large.jpg
http://www.egamesboard.de/exxe/hw_pics/ ... r3d_02.JPG

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Obrázek Obrázek
Tak jsem docela zvědavej co mi povíte na tohle docela rád bych věděl kdo to dělal.
PCB tuctový, prej made in usa, ale polep made in china. A co ten konektor, dá se na to sehnat redukce?
Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Nemůže to mít stejný pinout jako u Q3D? ;(

btw: gratuluji
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Na Q3D kartach je jinej konektor (je trochu sirsi a ma 3 rady pinu). Od normalni V2 se lisi jeste tim malym chipem na zadni strane.

Neco podobnyho jem jeste nevidel, asi to je docela rarita :) Napada me, ze ten divnej konektor by moh byt na nejakej specialni druh monitoru, ale vstup z grafiky je normalni... :?

Odpovědět