identifikace V2

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

identifikace V2

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 19, 2005 5:25 pm

dneska jsem koupil dvě V2 jedna je 12MB Dragona.
druhá zatim nevim má paměti 9910
AC53C819HK25
jsou jen z jedné strany, žádné chladiče klasické PCB z druhé strany číslo 600-0027-02-B a HT b 94V-0

Počítač na testování až v Pátek.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 19, 2005 6:01 pm

no po zadani 600-0027-02 z toho vylezlo toto:

Hercules Stingray Voodoo2:

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » čtv kvě 19, 2005 6:05 pm

Takhle už mi na 3Dfxzone.it zidentifikovali jeden PowerColor. Bohužel tohle číslo nic neznamená, mnoho V2 a Banshee karet by podle něj mělo být vyrobených přímo u 3Dfx :-)

Některý výrobce použil svoje číslo, jiný ho zkopírovatl z návrhu referenční karty... Podle pamětí na jedné straně by to byl taky PowerColor.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 19, 2005 6:19 pm

mam jiné paměti nemá pasiv
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » čtv kvě 19, 2005 6:31 pm

Ale je na ní taky ta žlutá samolepka. Nebo se pletu?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 19, 2005 7:16 pm

neni, pouze bílá s SN: VT99605364 OCT
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » čtv kvě 19, 2005 7:19 pm

Nápis poblíž PCI sběrnice typu "ver2.0" nebo "ver2.1" by nebyl? :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 19, 2005 7:23 pm

ver 2.0 Made in Taiwn :D
ta samolepka na výstupu je zelená a Q.C Passed není odděleno čárou
Naposledy upravil B@RT dne čtv kvě 19, 2005 9:33 pm, celkově upraveno 1
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » čtv kvě 19, 2005 7:36 pm

Tak je to PowerColor. Taiwan a ver2.x jsou typický :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 19, 2005 7:38 pm

OK přidávám ji do sbírky jako PowerColor
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Bezmozek » čtv lis 29, 2007 4:32 am

Taky bych poprosil o pomoc, na PCB zezadu 600-0027-02-B, paměti z obou stran, takže Evilking ani Hercules Stingray to neni. Jinak bez potisku :roll:
Obrázek Obrázek
Ví někdo?

//edit: Přidáno druhý foto
Naposledy upravil Bezmozek dne čtv lis 29, 2007 9:30 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod wizzy » čtv lis 29, 2007 8:31 am

Tyy jo, kde jsem to jen viděl ;( ... Jo, už vím o:)
viewtopic.php?t=41&postdays=0&postorder=asc&start=40#1652

Až na ty paměti jako by z oka vypadla té mojí bývalé záhadě.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Bezmozek » čtv lis 29, 2007 9:34 pm

A čemu se došlo, nějak z toho nejsem chytrej.
Na tý Creative co postoval ghost jsou sice stejný součástky, ale na zadní straně PCB není 600-0027-02-B :roll: o barvě konektorů nemluvě
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod ps47 » čtv lis 29, 2007 9:45 pm

vtip je v tom ze v2 robilo proste privela vyrobcov,nie vzdy sa da pozitivne identifikovat..mas nejaky specialny dovod preco potrebujes vediet co je zac?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Bezmozek » pát lis 30, 2007 12:25 am

Aspoň přibližně bych rád věděl co to je zač.
To je právě to co mě na V1 a V2 baví, hledat, zkoumat, porovnávat :oops:
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod wizzy » pát lis 30, 2007 8:15 am

Bezmozek píše:A čemu se došlo, nějak z toho nejsem chytrej.
Na tý Creative co postoval ghost jsou sice stejný součástky, ale na zadní straně PCB není 600-0027-02-B :roll: o barvě konektorů nemluvě


A díval jsi se na ty moje fotky pořádně?

http://www.jesnem.cz/wizzy/v2front.jpg
http://www.jesnem.cz/wizzy/v2back.jpg

Já tam vidím stejné konektory, stejné číslo, akorát paměti jsou EliteMT.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ghost » pát lis 30, 2007 1:54 pm

jo dobry gulas a aby toho nebolo malo, tak donho daco prihodim :)

tu nalepku QC Pass pouzival Guillemot

http://pcekspert.com/jpg/articles/maxig ... -large.jpg
http://www.egamesboard.de/exxe/hw_pics/ ... r3d_02.JPG
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Bezmozek » ned bře 01, 2009 11:19 pm

Obrázek Obrázek
Tak jsem docela zvědavej co mi povíte na tohle docela rád bych věděl kdo to dělal.
PCB tuctový, prej made in usa, ale polep made in china. A co ten konektor, dá se na to sehnat redukce?
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod -HoNY- » pon bře 02, 2009 1:18 am

Nemůže to mít stejný pinout jako u Q3D? ;(

btw: gratuluji
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod havli » pon bře 02, 2009 1:53 am

Na Q3D kartach je jinej konektor (je trochu sirsi a ma 3 rady pinu). Od normalni V2 se lisi jeste tim malym chipem na zadni strane.

Neco podobnyho jem jeste nevidel, asi to je docela rarita :) Napada me, ze ten divnej konektor by moh byt na nejakej specialni druh monitoru, ale vstup z grafiky je normalni... :?
havli
 
Příspěvky: 1251
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron