Stránka 1 z 2

vlastníte Rush?

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2004 11:25 am
od no-X
Voodoo Rush... Máte někdo? Řekl bych, že je to asi nejméně rozšířená karta, kterou 3Dfx vydalo. Pokud jí někdo máte, napište, jaký model; možná by neškodilo zmínit i nějaké ty (špatné) zkušenosti :wink:.

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2004 3:02 pm
od lipo
No ja jednu mam :) je to Yakumo zkusenosti abych rekl pravdu tak jsem ji moc nezkousel jenom jestli jde pameti naky TM

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2004 11:35 pm
od Hladis
Já měl kdysi a musel jsem si udělat vlastní ovladač :arrow: potom mi fungovalo vše bez problémů.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2004 12:13 am
od T613
taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P

EDIT: jeste bych snad dodal ze topi jak buchle kamna :roll:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2004 12:16 am
od K!ll3r
T613 píše:taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P


ja ji zkousel na mym PC a bohuzel mi nenajela svinucha :)

PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2004 10:30 am
od no-X
děkuji za reakce, měl bych pár připomínek a dotazů:

Lipo: vím jen, že Yakumo Rush existuje, ale nemám podrobnosti (2D jádro /AT25/AT3D/Macronix/, kapacitu paměti /4/6/8/, jestli má nějaký další výstupy (tv-out, 3d brýle) ) Mohl bys alespoň něco z toho konkretizovat?

T613: s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(

PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2004 1:21 am
od T613
no-X píše:s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(


do vitriny to staci, skoda ze jsem narazil zrovna na takovou "chudou", co jsem videl tak skoro kazda ma nejaky TV-OUT apod a moje nic :?

PříspěvekNapsal: ned kvě 23, 2004 11:04 am
od no-X
Ta nejvzácnější stejně TV out nemá :wink:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 99038&rd=1

PříspěvekNapsal: pát kvě 28, 2004 3:28 pm
od lipo

PříspěvekNapsal: pon kvě 31, 2004 10:26 am
od no-X
Super! Aliance AT25, 6MB, ale fascinuje mě ten způsob řešení video-out. Konektory na kartě jsou, ale do verze bez video-out není vložený čip. Tenhle typ řešení vidím poprvé. Pěkný ;-)

PříspěvekNapsal: ned čer 06, 2004 2:15 am
od kidd.hombre
no ja mam taky MX86251 akorat PBC ma zelenou barvu a nema pasivy na pametech a zaslepka zacina trochu reznout :D

skoda ze nejsou ovladace pro 3D pod XP :cry:

Další do klubu Rush!

PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2004 7:56 pm
od Thales
Měl bych tu Procomp G105 (alespoň tak jsem jí identifikoval podle FCC ID) - Vodoo Rush 4MB rozšířeno na 6MB, výstupy TV-out a ještě něco na PCB jsou, ale nejsou osazeny, 2D chip je Macronix MX86251. Žádný pasivy na ní nejsou, PCB je zelený s paměťoma osazenýma do "T". Tahle karta je zajímavá hned dvěma věcma: jednak je velice vybíravá na desku na které běží - vyzkoušel jsem jich už mnoho ale jediná kde pod Win98 běží bez problému je Tomato (Zida) TX98. Všude jinde má dost podstatné chyby ve 2D obraze tak že se stává nepoužitelnou. Přitom pod NT4 s ní problémy nejsou tak nevím do jaké míry je to chyba HW/ovladačů. Zkoušel jsem několik různých driverů a nic. Takže kdyby na ní někdo provozoval NT4 nebo měl desku kde bude fungovat pod nonNT systémem a chtěl to se mnou vyměnit za jinou Rushku tak se bránit nebudu. Druhý problém této karty se ani tak netýká karty vlastní ale spíš výrobce. Jednak nemá stránky s driverama v angličtině jak by se slušelo, ale hlavně když si tam tuhle kartu najdu a stáhnu ovladač tak po rozbalení archivu zjistím že to je driver pro něco úplně jinýho - nějakej SiS. To naštve. Tak to je snad vše.

Re: Další do klubu Rush!

PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2004 10:03 pm
od ghost
Ovládače? skús dačo z tohto: http://www.falconfly.de/rush.htm

Znám

PříspěvekNapsal: pon srp 23, 2004 6:41 pm
od Thales
Tu stránku znám - používám z ní "3dfx Mancuso Mix 2.0" a teď tu mám novou Rushku tak uvidíme jestli bude kompatibilnější než ta Procomp - ještě jsem jí netestil. Ale bohužel má taky chip Macronix. Nechtěl by fakt někdo jednu tu Rushku vyměnit za jinou s jiným 2D chipem - Aliance? když mám dvě skoro stejný tak je mi to na nic. Thales at email.cz

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2004 9:08 pm
od soooc
Mám tu nějakou Rush vypadá jak Procomp ale místo nedaných Tv-out je tam jen volná plocha jako úplně plochá bez drah oddělená způsobem jako na známce. A mám s ní problém že mi na ní nechce běžet nic pod Glide :( nevite co s tim ?

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2004 9:19 pm
od ps47
mnoo,tradicna otazka,aky os,aky driver,a ake hry skusas?

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2004 9:24 pm
od soooc
Driver co sem k tomu dostal, nevypadali original Os W98, hry Driver, Half-Life, qII, Ut - vzdy to po chvili zmrne, pod D3D v poho.

PříspěvekNapsal: čtv pro 23, 2004 9:26 pm
od ps47
..no skusil by som najnovsie z falconflys,starsie verzie ovladacov na rush nestali za vela..

rush

PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2004 2:43 pm
od B@RT
Mam Rush od Yakuma ná výstup TV i na 3d Brýle 6MB pamět, maká dobře mam jí ted pod WinXP a bez probémů rochází testy a staré hry Duke atd.
Docela dost se hřáli jádra tak jsem tam nalípnul takový ty malý pasivky, který se za 100 prodávají na paměti. Ted jsou jádra vlahý (je to přilípnutý takovou bílou samolepkou lze snadno sundat.)

PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2004 3:21 pm
od soooc
Ovladace pomohly, ted uz jde hlaf v OpenGL v pohode ;)
Jake CPU je vykonostni strop Rush ?