vlastníte Rush?

Vše co se týká Voodoo Rush, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: no-X, ps47

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

vlastníte Rush?

Příspěvek od no-X »

Voodoo Rush... Máte někdo? Řekl bych, že je to asi nejméně rozšířená karta, kterou 3Dfx vydalo. Pokud jí někdo máte, napište, jaký model; možná by neškodilo zmínit i nějaké ty (špatné) zkušenosti :wink:.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
lipo
Senior member
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

Příspěvek od lipo »

No ja jednu mam :) je to Yakumo zkusenosti abych rekl pravdu tak jsem ji moc nezkousel jenom jestli jde pameti naky TM

Hladis
Banned
Banned
Příspěvky: 297
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:05 pm

Příspěvek od Hladis »

Já měl kdysi a musel jsem si udělat vlastní ovladač :arrow: potom mi fungovalo vše bez problémů.
Všechno jednou končí......

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Příspěvek od T613 »

taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P

EDIT: jeste bych snad dodal ze topi jak buchle kamna :roll:
Naposledy upravil(a) T613 dne čtv kvě 20, 2004 12:59 am, celkem upraveno 1 x.

K!ll3r
Čestný člen
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

T613 píše:taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P


ja ji zkousel na mym PC a bohuzel mi nenajela svinucha :)

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

děkuji za reakce, měl bych pár připomínek a dotazů:

Lipo: vím jen, že Yakumo Rush existuje, ale nemám podrobnosti (2D jádro /AT25/AT3D/Macronix/, kapacitu paměti /4/6/8/, jestli má nějaký další výstupy (tv-out, 3d brýle) ) Mohl bys alespoň něco z toho konkretizovat?

T613: s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Příspěvek od T613 »

no-X píše:s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(


do vitriny to staci, skoda ze jsem narazil zrovna na takovou "chudou", co jsem videl tak skoro kazda ma nejaky TV-OUT apod a moje nic :?

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ta nejvzácnější stejně TV out nemá :wink:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 99038&rd=1
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
lipo
Senior member
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

Příspěvek od lipo »

Byavista Lane

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Super! Aliance AT25, 6MB, ale fascinuje mě ten způsob řešení video-out. Konektory na kartě jsou, ale do verze bez video-out není vložený čip. Tenhle typ řešení vidím poprvé. Pěkný ;-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

kidd.hombre
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 06, 2004 2:09 am
Bydliště: Třebeach
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidd.hombre »

no ja mam taky MX86251 akorat PBC ma zelenou barvu a nema pasivy na pametech a zaslepka zacina trochu reznout :D

skoda ze nejsou ovladace pro 3D pod XP :cry:

Thales
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 05, 2004 7:43 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Další do klubu Rush!

Příspěvek od Thales »

Měl bych tu Procomp G105 (alespoň tak jsem jí identifikoval podle FCC ID) - Vodoo Rush 4MB rozšířeno na 6MB, výstupy TV-out a ještě něco na PCB jsou, ale nejsou osazeny, 2D chip je Macronix MX86251. Žádný pasivy na ní nejsou, PCB je zelený s paměťoma osazenýma do "T". Tahle karta je zajímavá hned dvěma věcma: jednak je velice vybíravá na desku na které běží - vyzkoušel jsem jich už mnoho ale jediná kde pod Win98 běží bez problému je Tomato (Zida) TX98. Všude jinde má dost podstatné chyby ve 2D obraze tak že se stává nepoužitelnou. Přitom pod NT4 s ní problémy nejsou tak nevím do jaké míry je to chyba HW/ovladačů. Zkoušel jsem několik různých driverů a nic. Takže kdyby na ní někdo provozoval NT4 nebo měl desku kde bude fungovat pod nonNT systémem a chtěl to se mnou vyměnit za jinou Rushku tak se bránit nebudu. Druhý problém této karty se ani tak netýká karty vlastní ale spíš výrobce. Jednak nemá stránky s driverama v angličtině jak by se slušelo, ale hlavně když si tam tuhle kartu najdu a stáhnu ovladač tak po rozbalení archivu zjistím že to je driver pro něco úplně jinýho - nějakej SiS. To naštve. Tak to je snad vše.
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: Další do klubu Rush!

Příspěvek od ghost »

Ovládače? skús dačo z tohto: http://www.falconfly.de/rush.htm

Thales
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 05, 2004 7:43 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Znám

Příspěvek od Thales »

Tu stránku znám - používám z ní "3dfx Mancuso Mix 2.0" a teď tu mám novou Rushku tak uvidíme jestli bude kompatibilnější než ta Procomp - ještě jsem jí netestil. Ale bohužel má taky chip Macronix. Nechtěl by fakt někdo jednu tu Rushku vyměnit za jinou s jiným 2D chipem - Aliance? když mám dvě skoro stejný tak je mi to na nic. Thales at email.cz
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj

soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soooc »

Mám tu nějakou Rush vypadá jak Procomp ale místo nedaných Tv-out je tam jen volná plocha jako úplně plochá bez drah oddělená způsobem jako na známce. A mám s ní problém že mi na ní nechce běžet nic pod Glide :( nevite co s tim ?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8037
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mnoo,tradicna otazka,aky os,aky driver,a ake hry skusas?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soooc »

Driver co sem k tomu dostal, nevypadali original Os W98, hry Driver, Half-Life, qII, Ut - vzdy to po chvili zmrne, pod D3D v poho.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8037
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..no skusil by som najnovsie z falconflys,starsie verzie ovladacov na rush nestali za vela..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

rush

Příspěvek od B@RT »

Mam Rush od Yakuma ná výstup TV i na 3d Brýle 6MB pamět, maká dobře mam jí ted pod WinXP a bez probémů rochází testy a staré hry Duke atd.
Docela dost se hřáli jádra tak jsem tam nalípnul takový ty malý pasivky, který se za 100 prodávají na paměti. Ted jsou jádra vlahý (je to přilípnutý takovou bílou samolepkou lze snadno sundat.)

soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soooc »

Ovladace pomohly, ted uz jde hlaf v OpenGL v pohode ;)
Jake CPU je vykonostni strop Rush ?
Diamon Monster 3D, Voodoo Rush A-TREND 6MB, 3dfx Velocity 100 8 MB SGRAm 5,5 ns Siemens

Odpovědět