biostar rush..aka je?

Vše co se týká Voodoo Rush, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

biostar rush..aka je?

Příspěvekod ps47 » sob dub 16, 2005 9:15 pm

mohol by som ju zobrat za par drobnych.patri medzi tie lepsie,alebo medzi tie paskvily..?

ako najjednoduchsie zistim,ci ma 4mb alebo 6? myslim ze 6MB verzia by nemala mat prazdne pozicie pre pamete,ale to mi najprv musi niekto potvrdit..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » sob dub 16, 2005 10:29 pm

4mb to fakt nevím, to bych nebral za nic na světě. Já mám Rush od Herculese je to Stingary s AT25 2D jádrem. Je to poslední revize a funguje všude úplně bezproblémově. Má asi to finální PCB, které je ale dělané na 8mb, takže i 6mb verze má prázdná pole pro paměti. Pokud to je něaká ta složená z dvou PCB tak bych to nebral. Nejlepší by bylo, kdyby ten člověk udělal fotku. Stejně se mi to ale něak nezdá, asi je to něaká Lama, psát, že má 12 nebo 16mb. Připadá mi to dost nejistý. 4mb verze by měla mít 8 paměťových modulů a 6mb bude mít 12.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » sob dub 16, 2005 10:35 pm

dik.toto by mala byt ona (www.3dfx.cz):

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod soooc » sob dub 16, 2005 10:40 pm

Ja bych ji byt tebou bral - kdyby mela osazene pozice pro tv-out tak by to bylo the best:) alei takhle je tam ten lepsi 2d chip(ATxx) a ty pameti bys kdyz tak moh doplnit z nejaky jiny karty. Za ty prachy to podle me stoji :twisted:
Diamon Monster 3D, Voodoo Rush A-TREND 6MB, 3dfx Velocity 100 8 MB SGRAm 5,5 ns Siemens
soooc
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín

Příspěvekod ps47 » sob dub 16, 2005 10:58 pm

ok,uvidime co mi ten chlapek odpise.ak ju vezmem,asi ju dam kamosovi nech si zakceleruje celerona366 kt. ma u svojej frajerky-a namiesto toho aby stracal cas s nou pri telke,tak bude u nej hrat quake2.hehehhehehe,jsem zlej,sem tak hrozne zlej :twisted: :twisted: :twisted:
uz som to mal moznost raz vidiet-doniesol som som nove hry bratrancovi,ten samozrejme zacal parit jak divy,prisla jeho kocka a dozadovala sa pozornosti,ale nic sa jej nedostalo.ten pohlad plny nenavisti kt. uprela na to pc by som vazne doporucoval vidiet.neskutocne ze zena dokaze ziarlit na kusok kremika,par dratov a kusov umelej hmoty.. :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned dub 17, 2005 1:24 am

:lol: :lol: Tahle karta nevypadá špatně - vem to.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » ned dub 17, 2005 1:32 am

o-key.ak mi potvrdi ze ma 6MB tak ju asi vezmem,ak ma tv-out tak urcite.sranda,rush som v zivote nevidel (myslim ze nebola ani na 3dfx sraze),hoci raz som ma nej videl halflife1-a vtedy to teda nestalo za vela,vyzeralo to akoby niektore vodorovne riadky neboli renderovane (boli zlte-fuj).nicmene viem ze s novsimi ovladacmi to slapalo bez problemov..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Taskr » ned dub 17, 2005 9:40 am

ok,uvidime co mi ten chlapek odpise.ak ju vezmem,asi ju dam kamosovi nech si zakceleruje celerona366 kt. ma u svojej frajerky-a namiesto toho aby stracal cas s nou pri telke,tak bude u nej hrat quake2.hehehhehehe,jsem zlej,sem tak hrozne zlej
uz som to mal moznost raz vidiet-doniesol som som nove hry bratrancovi,ten samozrejme zacal parit jak divy,prisla jeho kocka a dozadovala sa pozornosti,ale nic sa jej nedostalo.ten pohlad plny nenavisti kt. uprela na to pc by som vazne doporucoval vidiet.neskutocne ze zena dokaze ziarlit na kusok kremika,par dratov a kusov umelej hmoty..


HEHEH tak to znám. Kolikrát jsem si už vyslechl, že to PC poletí z okna.
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
Taskr
VIP
 
Příspěvky: 637
Registrován: stř čer 02, 2004 10:43 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned dub 17, 2005 1:49 pm

"Ps47= o-key.ak mi potvrdi ze ma 6MB tak ju asi vezmem" . Jen tě chci upozornit, že tahle karta je určitě 4mb, 6mb bude jen když dáš paměti do těch prázdnejch modulů. To ale neni problém. Jestli je nemáš, můžeš je oddělat třeba z něaké špatné Voodoo1, nebo klidně třeba z S3TrioDX a podobně, záleží na tom, aby měly stejnou kapacitu a zvládly ty takty. Vím že S3 trio V2 DX jsem dostal na 60mhz(V1 mi taktit nešla). ATI mach 64 až na 75. (Je to docela sranda taktovat ty 2D karty, ale ty paměti by použít šly)
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod no-X » ned dub 17, 2005 2:23 pm

Ajajaj, jen se vrátím a už čtu takové "rady" :D

Pokud to je něaká ta složená z dvou PCB tak bych to nebral.


Dual-PCB Rush je jedna z vůbec nejmíň rozšířených karet; dělali ji jen dva výrobci a je to velká kuriozita. Použitelnost je trochu jiná věc, ale na hraní máme jiné karty ;-)

kdyby mela osazene pozice pro tv-out tak by to bylo the best


TV-out je na BIOSTARu osazen prakticky vždy, podmínkou je TV-out encoder (viz ta prázdná pozice v socketu)

ps47: Na srazu Rush opravdu nebyla, na hraní Rush nedoporučuju, kapacitu paměti zjistíš snadno - jako na V1 (počet pamětí / 2)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod soooc » ned dub 17, 2005 3:39 pm

S tim tvoutem sem to myslel stejne jako ty - pac sem tam videl ty prazdne sockety :)
Diamon Monster 3D, Voodoo Rush A-TREND 6MB, 3dfx Velocity 100 8 MB SGRAm 5,5 ns Siemens
soooc
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín

Příspěvekod krabakor » ned lis 05, 2006 1:28 pm

no-X píše:TV-out je na BIOSTARu osazen prakticky vždy, podmínkou je TV-out encoder (viz ta prázdná pozice v socketu)



Rozumím tomu tedy spravne ze pokud mám na svém BIOSTARu (stejný jako na pbrázku) prázdmý socket tak nepojede TV OUT??
krabakor
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob lis 04, 2006 9:25 pm

Příspěvekod no-X » ned lis 05, 2006 2:17 pm

přesně
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod krabakor » ned lis 05, 2006 8:04 pm

no-X píše:přesně


no tak to pojede zase do šuplíku .. škoda :?
krabakor
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob lis 04, 2006 9:25 pm

Příspěvekod -HoNY- » čtv dub 23, 2009 8:51 pm

Používalo Yakumo PCB od BIOSTARU?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Rush

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron