Pomoc padá mi Vietcong!

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Pomoc padá mi Vietcong!

Příspěvekod tyler » pon říj 03, 2005 4:40 pm

Ahojte, z nudy sem nainstaloval Vietcong a na mym V3 2000 PCI mi to vždycky po pár sekundách spadne. Podle nejlepší stránky o V3 ( :lol: zdravim ps47) by to mělo běhat, zkoušel sem to jak s AmigaSport 3.0 full, tak SFFT alpha 32, ale pokaždý to spadne a nahlásí něco jako "ovladač 3dfxvs přestal normálně fungovat bla bla bla..." Dá se s tim dělat něco jinýho, než se na to vysrat?
Jo, VC je verze 1.60
Dík!!
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

Příspěvekod ps47 » pon říj 03, 2005 5:01 pm

riesenie je nasledovne: nainstaluj posledny SFFT ovladac (A32,teda ak ho prave nemas nainstalovany :wink: ),restartni,skontroluj si ci sa naozaj natiahol (windows/system32/3dfxvs.dll ,pozri vlastnosti,version a product version,a to by malo byt XXXII),potom si vlez do adresara kde si rozbalil SFFT ovladac a tam by si mal mat subor SetDX7Mode.exe,spusti ho a restartuj pocitac.toto je specialny workaround pre vietcong,mal by zabrat..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Kayman » pon říj 03, 2005 6:30 pm

fiuuuu, vietcong na v3? :DDD

a to pojde plynule a peknou grafikou? chcem screenshoty!!! 8-)
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon říj 03, 2005 6:38 pm

Jde v pohodě, mě ani nepadal.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod tyler » stř říj 05, 2005 11:02 am

Tak sem zkoušel uvedené přesně dle návodu a hovno :o( Padá to furt, pořád stejně jak sem to popsal. Napadlo by někoho eště něco jinýho?
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

Příspěvekod ps47 » stř říj 05, 2005 12:02 pm

skus sa este pohrat so set3tile a set4tile (tiez v adresari kde si rozbalil SFFT ovladac).inak vietcong niektorym ludom proste hapruje,o tom sa vie..dalsim ide zasa bez problemov.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Kayman » stř říj 05, 2005 8:22 pm

skuste napisat kto ma problemy s vietongom presnu konfiuraciu. vyrobca, model - vsetko. mozno sa najde tvorca problemov :roll:
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod tyler » ned říj 09, 2005 5:39 pm

Tak set3tile a set4tile vubec netusim co dela, me se zda ze nedela vubec nic. Asi na to dlabu, vono totiz taky rozchodit neco novejsiho na tomhle predpotopnim stroji je ponekud problem.
Cfg : Duron 800, 256 RAM, V3 2000 PCI, integr. zvukovka, Win XP SP2, AmigaSport 3.0 full nebo SFFT alpha 32
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

Příspěvekod wizzy » ned říj 09, 2005 7:37 pm

Šmarjá a proč na takovou chudinku cpeš W-XP? Pokud to máš jen na blbnutí a gemy, tak je mnohem lepší tam mít starý W98. :roll:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod tyler » pon říj 10, 2005 10:24 am

XP jen a pouze kuli nemoznosti 98 cist NTFS. Nicmene tohle uz trochu zavani offtopicem, proste cfg je jaka je a nebudu (a vlastne ani nemuzu) ji menit. Takze esi mate nekdo nakou vecnou radu, budu vdecnej. Rady typu "dej si tam w98, w3.11, kup si novou grafarnu, kup si novej pocitac" apod. me prilis vecny nepripadaj. Dik.
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

Příspěvekod ps47 » pon říj 10, 2005 10:49 am

..inak xp na takom kompe ma zmysel pokial chce pre voodoo3 pouzivat dx8 ovladac,ten totiz existuje len pre win2000/xp (SFFT) :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon říj 10, 2005 2:34 pm

Jen taková drobnost. Máš ten vietcong legálně? :lol: Padat kvůli V3 by to nemělo. Já mám zkušenosti s tim, že když se použije nevhodný crack k nevhodné verzi, tak to právě takhle po něaký tý minutě padá.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod wizzy » pon říj 10, 2005 6:54 pm

tyler píše:XP jen a pouze kuli nemoznosti 98 cist NTFS. Nicmene tohle uz trochu zavani offtopicem, proste cfg je jaka je a nebudu (a vlastne ani nemuzu) ji menit. Takze esi mate nekdo nakou vecnou radu, budu vdecnej. Rady typu "dej si tam w98, w3.11, kup si novou grafarnu, kup si novej pocitac" apod. me prilis vecny nepripadaj. Dik.


Offtopicem to nezavání ani omylem, volba OS předurčuje využití stroje. Na starý gemy je w98, na práci w2k, na nové gemy a na práci je wxp. (linux je kapitola sama pro sebe. neverending story). Nevěděl jsem, že nemáš možnost s tím hejbat. Takže promiň, že jsem se ti snažil pomoct ze svého úhlu pohledu ;-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod tyler » úte říj 11, 2005 8:53 am

XAN - to me taky napadlo, ale melo by to bejt v pohode, ehm :oops:
WIZZY - OK, nicmene plati to co sem napsal. Navic je mozny, ze ziju uz v jiny dobe, VC je pro mne pomerne nova hra :D V mym veku uz jde vsechno nak rychlejc :cry: :? :wink: Teda krome nekerejch veci ...
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

Příspěvekod tyler » úte říj 11, 2005 8:55 am

... ale tohle uz je OPRAVDU offtopic
tyler
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon říj 03, 2005 4:33 pm

dx8

Příspěvekod chalejkum » úte říj 10, 2006 12:39 pm

...co mne pamat neklame tak DX8 je aj pro win98SE...i kdyz mam osobne jenom win98 a dx8 ale neni to pravy orechovy...
...treba na win98 pri instalaci kdyz to vyhodi chybu /nepodporovana verze systemu/ vbehnou do windows/temp a skopirovat jednu slozku kde se dx rozbalilo...po odklepnuti a ukonceni instalace spustit uz rozbalenu instalaci z tempu :)...
...dx8 frci i na win98 :)...


salama chalejkum
...sem nic a v nic se i obratim...salama chalejkum...
chalejkum
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte říj 10, 2006 12:17 pm

Re: dx8

Příspěvekod ghost » úte říj 10, 2006 7:23 pm

nevidim problem supnut aj 8.1b pre Win98
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod wizzy » stř říj 11, 2006 7:04 am

Já v tom tolik kovaný nejsem, ale ps47 psal o OVLADAČI, který podporuje DX8, nikoliv to, že by pod W9x DX8 neexistovalo jako takové ;-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod chalejkum » stř říj 11, 2006 7:04 pm

...jj sfft nebezi pod 98cku :D...teda este sem ju nerozbehl ale i to muze bejt :)...


salama chalejkum
...sem nic a v nic se i obratim...salama chalejkum...
chalejkum
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte říj 10, 2006 12:17 pm

Příspěvekod ps47 » stř říj 11, 2006 7:45 pm

NT ovladac pod 9x nerozbehnes,a dx8 ovladac pre voodoo3 a win9x neexistuje takze ak chces v3 ovladac s podporou pre dx8 musis mat NT based win.samotny dx sa ale samozrejme nainstalovat da-mat nainstalovany dx8/9 a mat nainstalovany dx8/9 kompatibilny ovladac su dve rozdielne veci (posledna verzia ktore ide bez problemov je 9c original,tj ten uplne povodny,tie updaty ako napr dx9c august atp uz nenainstalujes)..

mimochodom,toto je OT&necromancy,takze locking..drz to v tom topicu ktory si si zalozil,nech tu nieje bordel.

edit: unlocking..aj ked neviem naco.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron