Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500

Příspěvekod T182 » pát lis 04, 2005 1:10 am

Potreboval by som roztiahnut a vycentrovat obraz na monitore (nie TV) cez ovladace.
Na matroxách je na to funkcia a myslim, ze aj na nVidiach.
Skuste poradit nejaku utilitu, pripadne verziu ovladacov.
Momentalne mam AmigaSport, ale tomu sa o takej podstatnej funkcii ani nesniva :evil:
Uživatelský avatar
T182
 
Příspěvky: 38
Registrován: pát led 28, 2005 10:11 pm
Bydliště: Lovčica

Re: Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500

Příspěvekod ghost » pát lis 04, 2005 1:40 am

máš biedny monitor keď to chceš nastaviť cez soft? ono ovládače na 3dfx sú už dosť staré a prekopať ich neni žiadna sranda, takže sa semtam opraví nejaký bug aby to šlapalo... nechci od "tretích strán" aby robili zázraky

skús powerstrip
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500

Příspěvekod T182 » pát lis 04, 2005 1:48 am

ghost píše:máš biedny monitor keď to chceš nastaviť cez soft? ono ovládače na 3dfx sú už dosť staré a prekopať ich neni žiadna sranda, takže sa semtam opraví nejaký bug aby to šlapalo... nechci od "tretích strán" aby robili zázraky

skús powerstrip


Ano je to biedny monitor, ale lepsi som zatial nevidel( z novych)
Chcel som len vediet ci sa niekto s touto funkciou nestretol, doteraz som bezal na matroxe, kde su taketo nastavenia standartom a keby ma okolnosti k tomu nenutili nemenil bych ju.
Uživatelský avatar
T182
 
Příspěvky: 38
Registrován: pát led 28, 2005 10:11 pm
Bydliště: Lovčica

Re: Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500

Příspěvekod ghost » pát lis 04, 2005 1:58 am

T182 píše:Ano je to biedny monitor, ale lepsi som zatial nevidel( z novych)

nesranduj :)
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod T182 » pát lis 04, 2005 10:10 am

Je to smutné ale je to tak, hoci je to starucické SGI (OEM Sony 20D11)
Bo zatial co som videl, nový monitor = hnoj
Uživatelský avatar
T182
 
Příspěvky: 38
Registrován: pát led 28, 2005 10:11 pm
Bydliště: Lovčica

Příspěvekod swarm » pát lis 04, 2005 11:34 am

T182 píše:Je to smutné ale je to tak, hoci je to starucické SGI (OEM Sony 20D11)
Bo zatial co som videl, nový monitor = hnoj

Nainstaluj si powerstrip....btw mam taky stare SGI ale OEM Hitachi
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron