Poskozena V3 ?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

cisty instal xp si skusal? pripadne manualne poladit agp nastavenia v BIOSe..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Windowsy jsem preinstalovat zkousel ale nepomohlo to. V BIOSu se moc nevyznam ale zkousel jsem tam ruzne menit veci tykajici se agp ale zadna zmena, porad se to zasekava.

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Dneska se mi podarilo zadarmo sehnat desku ECS K7S6A, takze jsem v ni grafiku vyzkousel a funguje! Nainstaloval jsem win98 a vsechno funguje takze jsem to trochu otestoval:

3Dmark 99 5641
3Dmark 2001SE 1434

Q3A 1024x768(vse na max) 37fps


sestava: duron 800, 512MB RAM, voodoo3 2000agp, hdd 17GB

Jsou ty vysledky odpovidajici mymu pc?

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

Zkus tam Serious Sam The Second Encounter
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

A jak tam mam zmerit fps?

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

skus pravitkom o:)

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

virtuálním pravítkem fps, nebo taky můžeš skusit fraps 8-)

jinak me to jelo na 1024x768x16 a všechno na high (pak už bylo jenom max max max) proste posuvníky (i v detailním nastavení) o jeden před maximem a nesekalo se
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Mam teda jenom demo ale pohybuje se to od 15 do 20 fps pri stejnym nastaveni jako mas ty. Subjetivne se mi ale zda ze to je vic protoze se to vubec neseka. :)
meril jsem frapsem 1.9

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

havli píše:A jak tam mam zmerit fps?

Návody na testování ve hrách jsou tady:

http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=1108
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

to havli: me to pri instalaci plné verze řeklo že pro voodoo3 mám použít wicked GL ovladač tak to zkus (jestli ho tam nemáš)

Kód: Vybrat vše

http://www.3dfx.cz/download/wgl3.02.rar
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Tak jsem tam nainstaloval wicked GL ale fps jsou porad stejny. Akorat predtim obcas chybely nejaky textury a ted uz ne.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jj,wickedgl je pre q3 highly recommended.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

a který wicked GL si tam dal? já nevim možná by to mohlo jít i s jinejma ovladačema líp! nebo s jiným nastavením
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »


Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Nevěděl by něco co může bejt týhle kartě?:
Obrázek Obrázek Obrázek
Je to V 3 3000 PCI SGR
Na pohled není poškozená, nic jí nechybí, takhle rozhází písmenka při postu a když už se v nouzovym režimu dostanu do win, tak dělá chyby v obraze. Do win se normálně nedostanu, skončim na obrazovce s logem XP a pak už jen tma :cry:
PC je i440BX, non OC
Do you Voodoo?

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Vypada to na poskozenou pamet. Taky by to mohla bejt nekompatibilita s deskou. Nejlepsi bude zkusit tuhle V3 v jinym kompu, pripadne jinou V3 v tomhle.

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Kolik dává v reálu 3,3V větev ve zdroji?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

kolik dává 3,3V nevim, kdybych věděl kde, tak můžu poměřit.
Jinak v tomhle PC jely všechny V3 co mám, takže nekompatibilita asi ne, můžu to testnout i jinde, ale nic jinýho jak i440 a NF4SLI doma asi nemám :roll:
Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
Gringo
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

Nekompatibilita se muze tykat klidne i jedne konkretni karty, zatimco jeji sestricky v pohode.. Pokud muzes, zkus jinou desku...

3.3V nameris tak, ze vezmes multimetr, nastavis si rozsah do 20V a cerny drat z multimetru das na nektery cerny ze zdroje (nebo kostru) a ten druhy z multimetru das na oranzovy drat co jde ze zdroje. Kolik ukaze multimetr sem postni
Gringo Joe Peter Shooter, osobne

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Obrázek
Tak jsem jí zkusil na nf4 4x a taky nic, jiná 3000 PCI SGR na ní jede, když jsem zkusil everest napsal mi takt 7MHz :roll:
Má cenu zkoušet flashnout bios? Páč jestli má HW problem, tak jsem v háji :?
Do you Voodoo?

Odpovědět