Poskozena V3 ?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Příspěvekod ps47 » stř čer 27, 2007 3:41 pm

cisty instal xp si skusal? pripadne manualne poladit agp nastavenia v BIOSe..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod havli » stř čer 27, 2007 4:53 pm

Windowsy jsem preinstalovat zkousel ale nepomohlo to. V BIOSu se moc nevyznam ale zkousel jsem tam ruzne menit veci tykajici se agp ale zadna zmena, porad se to zasekava.
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod havli » čtv čer 28, 2007 4:32 pm

Dneska se mi podarilo zadarmo sehnat desku ECS K7S6A, takze jsem v ni grafiku vyzkousel a funguje! Nainstaloval jsem win98 a vsechno funguje takze jsem to trochu otestoval:

3Dmark 99 5641
3Dmark 2001SE 1434

Q3A 1024x768(vse na max) 37fps


sestava: duron 800, 512MB RAM, voodoo3 2000agp, hdd 17GB

Jsou ty vysledky odpovidajici mymu pc?
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod chosen » čtv čer 28, 2007 5:50 pm

Zkus tam Serious Sam The Second Encounter
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » čtv čer 28, 2007 6:41 pm

A jak tam mam zmerit fps?
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ghost » čtv čer 28, 2007 8:29 pm

skus pravitkom o:)
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod chosen » čtv čer 28, 2007 8:57 pm

virtuálním pravítkem fps, nebo taky můžeš skusit fraps 8-)

jinak me to jelo na 1024x768x16 a všechno na high (pak už bylo jenom max max max) proste posuvníky (i v detailním nastavení) o jeden před maximem a nesekalo se
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » čtv čer 28, 2007 9:16 pm

Mam teda jenom demo ale pohybuje se to od 15 do 20 fps pri stejnym nastaveni jako mas ty. Subjetivne se mi ale zda ze to je vic protoze se to vubec neseka. :)
meril jsem frapsem 1.9
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod no-X » čtv čer 28, 2007 9:22 pm

havli píše:A jak tam mam zmerit fps?

Návody na testování ve hrách jsou tady:

http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=1108
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod chosen » pát čer 29, 2007 11:39 am

to havli: me to pri instalaci plné verze řeklo že pro voodoo3 mám použít wicked GL ovladač tak to zkus (jestli ho tam nemáš)

Kód: Vybrat vše
http://www.3dfx.cz/download/wgl3.02.rar
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » pát čer 29, 2007 1:44 pm

Tak jsem tam nainstaloval wicked GL ale fps jsou porad stejny. Akorat predtim obcas chybely nejaky textury a ted uz ne.
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » pát čer 29, 2007 2:04 pm

jj,wickedgl je pre q3 highly recommended.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » pát čer 29, 2007 4:44 pm

a který wicked GL si tam dal? já nevim možná by to mohlo jít i s jinejma ovladačema líp! nebo s jiným nastavením
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » pát čer 29, 2007 4:54 pm

havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Bezmozek » čtv úno 12, 2009 1:15 am

Nevěděl by něco co může bejt týhle kartě?:
Obrázek Obrázek Obrázek
Je to V 3 3000 PCI SGR
Na pohled není poškozená, nic jí nechybí, takhle rozhází písmenka při postu a když už se v nouzovym režimu dostanu do win, tak dělá chyby v obraze. Do win se normálně nedostanu, skončim na obrazovce s logem XP a pak už jen tma :cry:
PC je i440BX, non OC
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 503
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod havli » čtv úno 12, 2009 1:29 am

Vypada to na poskozenou pamet. Taky by to mohla bejt nekompatibilita s deskou. Nejlepsi bude zkusit tuhle V3 v jinym kompu, pripadne jinou V3 v tomhle.
havli
 
Příspěvky: 1263
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod -HoNY- » čtv úno 12, 2009 2:21 am

Kolik dává v reálu 3,3V větev ve zdroji?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Bezmozek » čtv úno 12, 2009 2:37 am

kolik dává 3,3V nevim, kdybych věděl kde, tak můžu poměřit.
Jinak v tomhle PC jely všechny V3 co mám, takže nekompatibilita asi ne, můžu to testnout i jinde, ale nic jinýho jak i440 a NF4SLI doma asi nemám :roll:
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 503
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod Gringo » čtv úno 12, 2009 8:29 am

Nekompatibilita se muze tykat klidne i jedne konkretni karty, zatimco jeji sestricky v pohode.. Pokud muzes, zkus jinou desku...

3.3V nameris tak, ze vezmes multimetr, nastavis si rozsah do 20V a cerny drat z multimetru das na nektery cerny ze zdroje (nebo kostru) a ten druhy z multimetru das na oranzovy drat co jde ze zdroje. Kolik ukaze multimetr sem postni
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Bezmozek » ned bře 08, 2009 11:46 pm

Obrázek
Tak jsem jí zkusil na nf4 4x a taky nic, jiná 3000 PCI SGR na ní jede, když jsem zkusil everest napsal mi takt 7MHz :roll:
Má cenu zkoušet flashnout bios? Páč jestli má HW problem, tak jsem v háji :?
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 503
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron