Voodoo 3 3000 vymena coolera(lepeny, SGR??)

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Voodoo 3 3000 vymena coolera(lepeny, SGR??)

Příspěvekod Diwiak » stř srp 01, 2007 8:46 pm

Dosla mi karta, cooler je nalepeny akosi nakrivo ale to nevadi

http://213.215.107.73/fotoalbumy/039/752/f_39752104_cb31a1dd999764897c12334af9cf18b1.jpg

co je horsie ze to vzyera ze lepidlo je len na 2/3 jadra(vid druhe foto, vidno to na lavej strane jadra) - je to velky problem, alebo srat na to, ak nie ako odlepit a nalepit nanovo?? (kedysi som daval VGA do mrazaku a potom sa to lahko odluplo, lepil som spet akymsi silikonovym lepidlom miesanym s pastou-existuje cosi lepsie?).

http://213.215.107.73/fotoalbumy/039/752/f_39752105_e4eb8fa3b819c9571c28568ee0bdc619.jpg

Dik
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod scot666 » stř srp 01, 2007 10:28 pm

Pokud karta slape, tak bych to neresil. Jednou jsem z PCI V3 sundal chladic i s jadrem :( Typek co ji mel prede mnou ho prilepil neakym supr-dupr lepidlem, to jadro z toho pak neslo ani odsekat.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Příspěvekod Pali Di (P.D.) » čtv srp 02, 2007 8:51 am

Ten krivy chladic je u 3dfx uplne normalna vec :D
Uživatelský avatar
Pali Di (P.D.)
 
Příspěvky: 150
Registrován: stř črc 27, 2005 9:58 pm
Bydliště: SK, BA.

Příspěvekod Diwiak » čtv srp 02, 2007 6:32 pm

o ten krivy chladic sa nejedna-jedna sa o to ze z tretiny jadra sa asi vobec neodvadza teplo, resp. velmi slabo.
preto znela otazka ze ci sa to da nejak resp. kto ma skusenosti s vymenou/prelepenim coolera na tejto vga-ja som to kedysi robil na R9200 bez problemov-ale to bolo lepene od vyroby, po 24hod v mrazaku to islo lahucko, neviem ako to je tu.

odtrhnuty cip ale radsej neriskujem 8-) a uspokojim sa s vyssou teplotou/nizsim moznym OC :)
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod no-X » čtv srp 02, 2007 9:19 pm

mám takový dojem, že u těhle karet odvede zhruba polovinu tepla PCB, takže to nebude tak kritické, jak se může zdát...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod havli » čtv srp 02, 2007 9:40 pm

cip stejne asi nejvic topi uprostred, takze to ze chladic nedoleha na okraji by snad nemuselo moc vadit. Pokud vsechno funguje tak bych to radsi nechal bejt. Ja jsem vymenoval chladic na V3 2000 agp a "povedlo" se mi sundat i krystal vedle cipu...nastesti se mi ho pak podarilo pripajet zpatky :)
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Diwiak » pát zář 21, 2007 9:27 pm

Karta ide, cooler je ale teda riadne "zeravy"

inak mam s tym iny problem vid druhy topic
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod Diwiak » pon říj 15, 2007 7:58 pm

cooler vymeneny, este uvidime ci to pomohlo stabilite,

inak odporucam namiesto nahrievania coolera pri odliepani pouzit zmrazenie... -pri zahrievani fenom som nim ani nepohol, ale po zmrazeni 24h c mrazaku, odpadol po klepnuti kombinackami..doporucujem
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron