Voodoo 3 3000 vymena coolera(lepeny, SGR??)

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
Uživatelský avatar
Diwiak
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Voodoo 3 3000 vymena coolera(lepeny, SGR??)

Příspěvek od Diwiak »

Dosla mi karta, cooler je nalepeny akosi nakrivo ale to nevadi

http://213.215.107.73/fotoalbumy/039/752/f_39752104_cb31a1dd999764897c12334af9cf18b1.jpg

co je horsie ze to vzyera ze lepidlo je len na 2/3 jadra(vid druhe foto, vidno to na lavej strane jadra) - je to velky problem, alebo srat na to, ak nie ako odlepit a nalepit nanovo?? (kedysi som daval VGA do mrazaku a potom sa to lahko odluplo, lepil som spet akymsi silikonovym lepidlom miesanym s pastou-existuje cosi lepsie?).

http://213.215.107.73/fotoalbumy/039/752/f_39752105_e4eb8fa3b819c9571c28568ee0bdc619.jpg

Dik
Stara laska nehrdzavie

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Pokud karta slape, tak bych to neresil. Jednou jsem z PCI V3 sundal chladic i s jadrem :( Typek co ji mel prede mnou ho prilepil neakym supr-dupr lepidlem, to jadro z toho pak neslo ani odsekat.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
Pali Di (P.D.)
Příspěvky: 150
Registrován: stř črc 27, 2005 9:58 pm
Bydliště: SK, BA.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pali Di (P.D.) »

Ten krivy chladic je u 3dfx uplne normalna vec :D

Uživatelský avatar
Diwiak
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvek od Diwiak »

o ten krivy chladic sa nejedna-jedna sa o to ze z tretiny jadra sa asi vobec neodvadza teplo, resp. velmi slabo.
preto znela otazka ze ci sa to da nejak resp. kto ma skusenosti s vymenou/prelepenim coolera na tejto vga-ja som to kedysi robil na R9200 bez problemov-ale to bolo lepene od vyroby, po 24hod v mrazaku to islo lahucko, neviem ako to je tu.

odtrhnuty cip ale radsej neriskujem 8-) a uspokojim sa s vyssou teplotou/nizsim moznym OC :)
Stara laska nehrdzavie

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

mám takový dojem, že u těhle karet odvede zhruba polovinu tepla PCB, takže to nebude tak kritické, jak se může zdát...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

cip stejne asi nejvic topi uprostred, takze to ze chladic nedoleha na okraji by snad nemuselo moc vadit. Pokud vsechno funguje tak bych to radsi nechal bejt. Ja jsem vymenoval chladic na V3 2000 agp a "povedlo" se mi sundat i krystal vedle cipu...nastesti se mi ho pak podarilo pripajet zpatky :)

Uživatelský avatar
Diwiak
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvek od Diwiak »

Karta ide, cooler je ale teda riadne "zeravy"

inak mam s tym iny problem vid druhy topic
Stara laska nehrdzavie

Uživatelský avatar
Diwiak
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvek od Diwiak »

cooler vymeneny, este uvidime ci to pomohlo stabilite,

inak odporucam namiesto nahrievania coolera pri odliepani pouzit zmrazenie... -pri zahrievani fenom som nim ani nepohol, ale po zmrazeni 24h c mrazaku, odpadol po klepnuti kombinackami..doporucujem
Stara laska nehrdzavie

Odpovědět