kondenzatory na V3 2000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

kondenzatory na V3 2000

Příspěvekod misoo » čtv zář 25, 2008 5:32 pm

zdravim.
mam podobny problem ako sa tu uz riesilo-urvane kondenzatory c95 a c101 na v3 2000 agp a chcel by som kupit nove a naletovat ich na kartu. zanic ale neviem rozlustit ciselny kod :?

je na nich napisane:
10
16S
0G2

tipol by som snad len prve cislo ako 10 voltov, ostatne nemam zdanie...
pomoze niekto?
misoo
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv zář 25, 2008 5:23 pm
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod Gringo » čtv zář 25, 2008 6:07 pm

Funguje bez nich?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod misoo » čtv zář 25, 2008 10:54 pm

to bohuzial momentalne nemozem vyskusat, stare pc je na suciastky v skrini. predavajuci tvrdil ze funguje, ale chcem tam tie kondenzatory napriek tomu dat...
misoo
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv zář 25, 2008 5:23 pm
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod Kayman » čtv zář 25, 2008 11:07 pm

o ktoru kartu presne ide? :) zisla by sa jej fotka tak aby tie kondiky bolo vidiet..
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod Gringo » pát zář 26, 2008 5:45 pm

misoo píše:to bohuzial momentalne nemozem vyskusat, stare pc je na suciastky v skrini. predavajuci tvrdil ze funguje, ale chcem tam tie kondenzatory napriek tomu dat...

Pokud to funguje, nevrtal bych do toho.. Sice nevim, jak jsi na tom s umenim pajeni, ale bylo by skoda kartu co funguje pokazit kvuli kosmetice.. Pokud je to jen pro vystavni ucely, tak pak predpokladam, ze pajet umis, jinak to vetsinou byva prvni vec uz z dalky viditelna
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod misoo » úte zář 30, 2008 11:52 am

takze tu su obrazky...

chybajuce kapacity
http://img525.imageshack.us/my.php?image=c1ks9.jpg

detail-oznacenie
http://img210.imageshack.us/my.php?image=c2oc6.jpg

zakruzkovane kapacity su rovnake
http://img522.imageshack.us/my.php?image=c3rwj5.jpg

karta je na vystavne ucely, preto ich tam chcem mat. kazdopadne chcem aby bola schopna aj prevadzky, ked sa rozhodnem spravit si historicke pc :D

poradi niekto ohladom tych kapacit?
misoo
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv zář 25, 2008 5:23 pm
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte zář 30, 2008 1:23 pm

Inu tohle na 99% bude fungovat.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Kayman » úte zář 30, 2008 3:06 pm

super, nasiel som dead v3 3000agp. su na tych istych miestach tieto kondiky. len sa trochu lisia: 10, 16s, 9F4
Ak by boli kompatibilne tak ti ich odspajkujem a poslem
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod misoo » stř říj 01, 2008 2:39 am

kayman, bol by som vdacny, supni mi to pls do PM potom. inak som z ba... :wink:
misoo
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv zář 25, 2008 5:23 pm
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod Kayman » stř říj 01, 2008 5:45 am

super :) tak to ani posielat nebude treba :D
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod Gringo » stř říj 01, 2008 11:01 am

Kompatibilni (jestli se to da tak nazvat) budou urcite, myslim, ze teoreticky jakakoliv kapacita by tam byla.. Tim spis, ze ty Kaymanovy kondiky byly taky u pameti, tak to urcite pojede...
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Kayman » stř říj 01, 2008 11:35 am

tie nase karty su bez chladica tazko rozoznatelne :) takze su tie kondiky presne na tych istych miestach

bohuzial, moja pajkovacka nema dostatocnu teplotu aby roztopila ten cin (pravdepodobne dajaka specialna hmota) na karte :(
mas nejaku kde sa da nastavit vykon? ta moja je 30w napevno a nema silu.. est emozem skusit trafopajku, ta zohrieva na moje prekvapenie na vacsiu teplotu co som minule skusal ale zase je nizsia sanca uspechu ten kondik odtial dostat cely :)
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod misoo » stř říj 01, 2008 2:55 pm

kayman, tiez mam len 30W hrotovu kvazi-pajku. rozmyslam ze skocim do GMka pre nejaku 80-100w (okolo 220sk), pripadne poziciam od kamarata nieco. dam vediet :wink:
misoo
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv zář 25, 2008 5:23 pm
Bydliště: Bratislava, SVK


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron