Voodoo 3 2000@3000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Voodoo 3 2000@3000

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 9:10 am

mam Voodoo 3 2000, protože mam dvě chci jednu předělat na V3 3000, nataktoval jsem jí v PowerStripu z 143 na 166 MHz, chladič (pasiv) jsem nechal původní jen přidal externě napájený ventilátor.
Vše mě maká OK tak ji chci přeflashnout Bios aby se chovala jako V3 3000, nikdy jsem to nedělal jaký je u těchto karet postup a kde stáhnu nový Bios (V3 3000)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » ned kvě 22, 2005 1:17 pm

vsetko co potrebujes na flashovanie 3dfx BIOSov najdes tu.konkretny postup ti ale neporadim..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 1:18 pm

no potřebuju něco v češtině a link na správný bios.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » ned kvě 22, 2005 1:19 pm

click.ja by som tam dal 2.15.07 :wink:
Naposledy upravil ps47 dne ned kvě 22, 2005 1:21 pm, celkově upraveno 2
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 1:21 pm

a ta flash utilita?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » ned kvě 22, 2005 1:21 pm

flash utilitky su tu..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 1:23 pm

to je ta první v tý tabulce?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » ned kvě 22, 2005 1:43 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 1:49 pm

Ok tak vše potřebné mam, ještě počkám jestli no-X něco namítne a pak ji přeflashnu, budu pak to samé dělat na V5 tak se to chci naučit na něčem "levnějším"
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned kvě 22, 2005 2:06 pm

Flashovat 3dfx karty je úplná pohoda. Flashoval jsem 4x a vždy to šlo jednoduše a bez problémů. Pokud si nespleteš Sdram a Sgram verzi, a aspoň trochu ovládáš DOS, mělo by to bejt v klidu. A s tou V5 taky.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 2:16 pm

ten Dos je problem, měl jsem ho jen na škole pak už byl Windows proto ho moc neovládám řekl bych že vůbec
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » ned kvě 22, 2005 2:27 pm

..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod swarm » ned kvě 22, 2005 3:24 pm

ps47 píše:..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:

základní desky jsou někdy pěkný svině :)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 3:34 pm

desku mam dvě asusky a tam je k tomu bezva soft (UPS mam ) ještě tam je záložní bios tak je to pohoda ale grafárnu jsem nedělal :?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » ned kvě 22, 2005 3:48 pm

no-X nenamítá nic :)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » ned kvě 22, 2005 6:22 pm

no-X
tak to je OK :D
Naposledy upravil B@RT dne čtv kvě 26, 2005 7:39 pm, celkově upraveno 1
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 26, 2005 7:13 pm

tak jsm jí Flashnul (trochu problem nikde sem nemohl najít příkaz) maká už jak V3 3000
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » čtv kvě 26, 2005 8:17 pm

lze někde napájet na v3 2000 klasický konektor pro ventilátor aby nemusel být napájen externě?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Ren » čtv kvě 26, 2005 8:37 pm

Neber to osobne, musim si rypnout. Ty jses ten, co nechce modovane karty? :-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod Ren » čtv kvě 26, 2005 8:40 pm

Jinak samozrejme by to slo, s ruznymi stupni obtiznosti. Mas nekde jeji foto?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron