Voodoo 3 2000@3000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

C napajet muze, ale jelikoz je to na vstupech do stabilizace, nejakeho f ruseni bych se nebal. Pokud by mu behaly nejaky pruhy nebo vlny po obraze, pak samozrejme, ale k tomu nedojde.

1A pro vetraky? Spis bych mel napsat Vetraky. Jestli tam das vrtule na 1A nezapomen pristrelit case ke stolu, aby Ti neuletel.. :lol:

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

tak to dopadlo přesně jak sem nechtěl:

Obrázek
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

A proc?

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

v zimě předělám.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Jsem sám, komu uniká, co se ti na tom nelíbí? :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

no-X píše:Jsem sám, komu uniká, co se ti na tom nelíbí? :?
nechtel to na molex :lol:

2ren: mám fany co pri náběhu žerou 1A a pak se ustálí na cca 400mA ale to sou 12cm ze serveru Compaq
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

mmxkiller
Příspěvky: 7
Registrován: pon pro 18, 2006 8:51 pm

Příspěvek od mmxkiller »

Asi som jediný nenormálny, ale mám chuť zmeniť bios V3 2000 na V4 :D

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

nahraješ = nepůjde
Přehraješ zpět z V3 = půjde

V3 nemá moc cenu můžeš zkusit . . .
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

mmxkiller píše:Asi som jediný nenormálny, ale mám chuť zmeniť bios V3 2000 na V4 :D
Neboj. Pomýlených lidí je vždycky dost ;-).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Odpovědět