Voodoo 3 2000@3000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Příspěvekod Ren » stř črc 13, 2005 7:16 pm

C napajet muze, ale jelikoz je to na vstupech do stabilizace, nejakeho f ruseni bych se nebal. Pokud by mu behaly nejaky pruhy nebo vlny po obraze, pak samozrejme, ale k tomu nedojde.

1A pro vetraky? Spis bych mel napsat Vetraky. Jestli tam das vrtule na 1A nezapomen pristrelit case ke stolu, aby Ti neuletel.. :lol:
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod B@RT » pon srp 08, 2005 9:53 pm

tak to dopadlo přesně jak sem nechtěl:

Obrázek
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Ren » pon srp 08, 2005 11:47 pm

A proc?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod B@RT » úte srp 09, 2005 6:58 am

v zimě předělám.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » úte srp 09, 2005 10:50 am

Jsem sám, komu uniká, co se ti na tom nelíbí? :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod -HoNY- » úte srp 09, 2005 12:31 pm

no-X píše:Jsem sám, komu uniká, co se ti na tom nelíbí? :?

nechtel to na molex :lol:

2ren: mám fany co pri náběhu žerou 1A a pak se ustálí na cca 400mA ale to sou 12cm ze serveru Compaq
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod mmxkiller » ned led 07, 2007 5:43 pm

Asi som jediný nenormálny, ale mám chuť zmeniť bios V3 2000 na V4 :D
mmxkiller
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon pro 18, 2006 8:51 pm

Příspěvekod B@RT » ned led 07, 2007 8:12 pm

nahraješ = nepůjde
Přehraješ zpět z V3 = půjde

V3 nemá moc cenu můžeš zkusit . . .
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod swarm » ned led 07, 2007 9:35 pm

mmxkiller píše:Asi som jediný nenormálny, ale mám chuť zmeniť bios V3 2000 na V4 :D
Neboj. Pomýlených lidí je vždycky dost ;-).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Předchozí

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 3 (Velocity 100/200)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron