Stránka 1 z 3

Voodoo 3 2000@3000

Napsal: ned kvě 22, 2005 9:10 am
od B@RT
mam Voodoo 3 2000, protože mam dvě chci jednu předělat na V3 3000, nataktoval jsem jí v PowerStripu z 143 na 166 MHz, chladič (pasiv) jsem nechal původní jen přidal externě napájený ventilátor.
Vše mě maká OK tak ji chci přeflashnout Bios aby se chovala jako V3 3000, nikdy jsem to nedělal jaký je u těchto karet postup a kde stáhnu nový Bios (V3 3000)

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:17 pm
od ps47
vsetko co potrebujes na flashovanie 3dfx BIOSov najdes tu.konkretny postup ti ale neporadim..

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:18 pm
od B@RT
no potřebuju něco v češtině a link na správný bios.

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:19 pm
od ps47
click.ja by som tam dal 2.15.07 :wink:

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:21 pm
od B@RT
a ta flash utilita?

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:21 pm
od ps47
flash utilitky su tu..

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:23 pm
od B@RT
to je ta první v tý tabulce?

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:43 pm
od ps47

Napsal: ned kvě 22, 2005 1:49 pm
od B@RT
Ok tak vše potřebné mam, ještě počkám jestli no-X něco namítne a pak ji přeflashnu, budu pak to samé dělat na V5 tak se to chci naučit na něčem "levnějším"

Napsal: ned kvě 22, 2005 2:06 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Flashovat 3dfx karty je úplná pohoda. Flashoval jsem 4x a vždy to šlo jednoduše a bez problémů. Pokud si nespleteš Sdram a Sgram verzi, a aspoň trochu ovládáš DOS, mělo by to bejt v klidu. A s tou V5 taky.

Napsal: ned kvě 22, 2005 2:16 pm
od B@RT
ten Dos je problem, měl jsem ho jen na škole pak už byl Windows proto ho moc neovládám řekl bych že vůbec

Napsal: ned kvě 22, 2005 2:27 pm
od ps47
..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:

Napsal: ned kvě 22, 2005 3:24 pm
od swarm
ps47 píše:..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:
základní desky jsou někdy pěkný svině :)

Napsal: ned kvě 22, 2005 3:34 pm
od B@RT
desku mam dvě asusky a tam je k tomu bezva soft (UPS mam ) ještě tam je záložní bios tak je to pohoda ale grafárnu jsem nedělal :?

Napsal: ned kvě 22, 2005 3:48 pm
od no-X
no-X nenamítá nic :)

Napsal: ned kvě 22, 2005 6:22 pm
od B@RT
no-X
tak to je OK :D

Napsal: čtv kvě 26, 2005 7:13 pm
od B@RT
tak jsm jí Flashnul (trochu problem nikde sem nemohl najít příkaz) maká už jak V3 3000

Napsal: čtv kvě 26, 2005 8:17 pm
od B@RT
lze někde napájet na v3 2000 klasický konektor pro ventilátor aby nemusel být napájen externě?

Napsal: čtv kvě 26, 2005 8:37 pm
od Ren
Neber to osobne, musim si rypnout. Ty jses ten, co nechce modovane karty? :-)

Napsal: čtv kvě 26, 2005 8:40 pm
od Ren
Jinak samozrejme by to slo, s ruznymi stupni obtiznosti. Mas nekde jeji foto?