Pulmegova Banshee

Jakákoli problematika co se týká Voodoo Banshee

Moderátoři: ps47, no-X

Pulmegova Banshee

Příspěvekod Gringo » stř říj 18, 2006 7:27 am

Mam Creative PCI Banshee a po tom, co jsem znovu nainstaloval Widnowsy (98SE) mi dxdiag ukazuje, ze mam jen pul mega pameti. Taky jsem na to dosel tim, ze mi karta nedovoluje moc vysoke rozliseni, uz 800x600 chce jen v 16ti barvach. Ovladac (kterym si myslim, ze by to mohlo byt) jsem pouzil posledni oficialni od 3dfx pro W98 a zkousel jsem ho i preinstalovat. Kdyz pustim Half-Life, jde to pekne, rozhodne si nemyslim, ze by to takto zvladala jen pulmegova grafika. V tom komputeru je uz davno. Jen jsem zmenil konfiguraci a dal jsem tam SCSI radic s diskem a mechanikou namisto IDE sestavy - tu uz tam dat nemuzu. Zbytek konfigurace: AMD K6-2 366MHz; 128MB RAM; fosna Tomato TX-98; Realtek8139 sit; SoundBlaster AWE32; Adaptec 2940 radic. Mate nekdo sajnu, cim to muze byt? Mam zkusit radsi jine ovladace? Je nejaka doporucena utilita na zjisteni velikosti pameti?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod wizzy » stř říj 18, 2006 7:31 am

Zkus pročuchat pc, jestli tam nemáš zbytky po nějakém starém ovladači a zkus to odinstalovat/nainstalovat. Asi je to náhoda, ale mám podobný problém s ovladačem V2 pod XP, dal jsem tam poslední ofic. pro W2k a docela fest mi to rozsypalo obraz jak ve 2D, tak 3D, přestože to přes V2 vůbec nejelo a dokonce byla V2 venku. Nejdřív jsem myslel, že mi ATina udělala pápá, ale po odinstalaci V2 ovladače zase vše OK.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

EE

Příspěvekod Gringo » stř říj 18, 2006 8:15 am

Ee, dela to i po preinstalaci Windowsu. (delal jsem to kvuli jine veci)
Jinak se ani nepamatuju, ze bych mel nejaky jiny ovladac..
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod no-X » stř říj 18, 2006 5:05 pm

Možná ja karta kaput a čip pracuje jen s jedním paměťovým modulem (?)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod -HoNY- » stř říj 18, 2006 6:13 pm

blbost, jestli to dela od zacatku zkusil bych flashnout bios
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Nedela to od zacatku

Příspěvekod Gringo » čtv říj 19, 2006 7:23 am

Nedela to od zacatku, protoze predtim mi jela a ukazovala 16MB.
Kdyby jela jen na jeden cip, mela by mit aspon dve mega, ne? 16MB/8pametmi=2MB...
A co ten half-Life? Podle me v tom HL pouziva vsechnu svou pamet, jinak by to jelo strasne pomalu, ne?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod no-X » čtv říj 19, 2006 6:17 pm

no-X neumět počitat 8|
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Banshee

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron