Identifikace Banshee

Jakákoli problematika co se týká Voodoo Banshee

Moderátoři: ps47, no-X

Identifikace Banshee

Příspěvekod no-X » čtv lis 25, 2004 7:01 pm

Takže já začnu :D

Tahle "Banshee" byla prodána na oc foru. Je dost neobvyklá. Otázka je, jestli to Banshee opravdu je. Na to by poukazoval VMI port, který prakticky na ničem jiném není. Jenže je na kartě uvdedeno 0003, což by odpovídalo březnu 2000 (že by nějaký výrobce měl ještě nadbytek čipů a udělal proto tohle jednoduché levné PCB, aby je snadno prodal?).

Obrázek


Obrázek
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Re: Identifikace Banshee

Příspěvekod ghost » čtv lis 25, 2004 7:22 pm

AXLE (Triple D International Ltd) Banshee
http://www.plastech.ru/html/catalog/video/010.html

*stránka výrobcu http://www.axle.ru a http://axle-hk.com
Naposledy upravil ghost dne pát lis 26, 2004 9:36 am, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod no-X » čtv lis 25, 2004 11:48 pm

Díky ;-) 7ns SGRAM paměti + velký chladič - to by teoreticky mohla jít i taktovat :lol:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

..

Příspěvekod Oblak » pát lis 26, 2004 8:42 am

bezpochyby zajimavý board............a ještě rychlé paměti..
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod no-X » pát lis 26, 2004 5:24 pm

Mám tu další neznámou ;-)


Obrázek

Větráček se připojuje samostatně, jako na A-Trend Banshee:

Obrázek
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ghost » pát lis 26, 2004 7:28 pm

Skywell Magic TwinPower Banshee

Na niektorých krabiciach je napísané, že je vo vnútri pribalený chladič - takže od Skywell-u nie je namontovaný (ani PCB nemá konektor), ale kto chcel zrejme pretaktovať jadro, tak si ho prikrútil a kábel zapojil na redukciu...
Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod no-X » pát lis 26, 2004 10:46 pm

Díky, už je mi to jasný ;-) (u A-Trendu to asi bylo podobný; existujou totiž verze s větráčkem i bez něj)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Banshee

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron