přidělání chladiče

Jakákoli problematika co se týká Voodoo Banshee

Moderátoři: ps47, no-X

přidělání chladiče

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 6:27 pm

koupil jsem Banshee AGP ale bohužel bez chladiče (ten byl uloupnutej) mam dost podobný chladič (původem z čipsetu) čím se lepí k GPU?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon kvě 23, 2005 6:31 pm

Třeba silikonová pasta a do každýho rohu kapka vteřinovýho lepidla. Ale nezapomeň, že většina chladičů, která se dávala na Banshee byla neadekvátní; chce to radši něco většího (min. jako na V3-2000), nebo aktiv.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 6:38 pm

Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod wolf00 » pon kvě 23, 2005 7:08 pm

tak na to by jsem se vykaslal kup neco co ma aspon malej aktivni vetracek tenhle chladic je :wink: btw jakej to ma prumer?
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod no-X » pon kvě 23, 2005 7:21 pm

B@RT píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24991

chci něco takového


Pasiv ok, ale tohle je zas zbytečně předimenzovaný :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 7:23 pm

no je to za 100kč a abolutně 100% pokud dám s aktivem tak bude muset mít solo napájení to mě příjde blbí

nebo něco takového ale zase 200 jsou cená té karty
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28245

wolf00
ty myslíš toto vid
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842847
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon kvě 23, 2005 7:43 pm

Ten Zalman ti zabere ještě dvě sousední pozice - myslel jsem použít třeba nějakej starší pasiv...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 8:27 pm

právě nic nemam jen dva BOX chladiče z P4 na 2400MHz a to by bylo dost brutální použit na pasiv :D
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod wolf00 » pon kvě 23, 2005 8:27 pm

to b@rt: vis co udelej mrkni se doma jestli nemas nejaky chladic z p1 nebo 486 s malym vetrackem, nebo si zaskoc do bazaru neco tam mit budou

edit co tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26038
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 8:31 pm

mam jen pasivní z Pentia Pro a to je taky dost brutal, víš jak to je když něco scháníš tak to nemaj a spíš se chci větrákum vyhnout (budou starý tj výměna nutná) je dobrý že tam jsou díry mam tam ted vodníka
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 8:32 pm

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26038
to ale je jen ventilátor ja tu kartu koupil s holim čipem
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon kvě 23, 2005 9:48 pm

Aktiv nemá cenu, zbytečně to zvyšuje hlučnost.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon kvě 23, 2005 9:50 pm

asi zkusim něco z těch CPU (Bazar P200 atd) a pokud neuspěju koupim pasivek (jinak je to celkem zajímavá karta nestandartní tvar)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod wolf00 » úte kvě 24, 2005 11:52 am

podle me bude nejlepsi kdyz se podivas jestli nekde nemaji vyrazenou p2 procesor to ti prodaji za par kacek a mas na tom peknej pasiv staci si to jen narezat a je to a mas po problemu :)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod -HoNY- » stř kvě 25, 2005 12:47 pm

Nejlepsi jsou stary velky pasivy ze znackvych sestav.
Staci ofrezovat na míru. Pres léto budu delat takovouhle vetsi akci tak 10 chladiců- takze nebude problém kdyz mi posles pasiv a ja ti ho bezpaltne upravim na rozmer karty... tady mas nejaky ilustracni foto:
Obrázek
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod wolf00 » stř kvě 25, 2005 1:05 pm

to -hony- ok jestli jedes na sraz fora do prahy tak ti dotahnu pasiv ze stary p2 266 co jsem koupil odprasknutou stejne mi jen lezi doma kdyz to nekdo vyuzije tim lip :lol:
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod -HoNY- » čtv kvě 26, 2005 5:13 pm

wolf00 píše:to -hony- ok jestli jedes na sraz fora do prahy tak ti dotahnu pasiv ze stary p2 266 co jsem koupil odprasknutou stejne mi jen lezi doma kdyz to nekdo vyuzije tim lip :lol:

mel bych jet, zacatkem prazdnin sezbiram vsechny hliniky a pak udelam velky nabidky za malo a dohodnem se.

2 All vydrzte, sekundovy lepislo bych na grafiku nikdy neplacal :roll:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ren » čtv kvě 26, 2005 7:13 pm

Ja to delam presne jak rika no-X a neni v tom jediny problem. Jen se musi jemne a citlive. Vysledkem je nejlepsi pripevneni chladice, co jsem videl. Drzi, nikdy sam neupadne, pritom sundat jde mnohem lepe nez cokoli seriove vyrabeneho a navic, doleha plnou plochou a idealne chladi, vsichni jste urcite videli, jak jsou chladice pripevneny na V2 (a nejen na ne).....
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod wizzy » čtv kvě 26, 2005 7:38 pm

Náápodobně, sám jsem to tak praktikoval na V1, na V2, na R9100...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod -HoNY- » pon kvě 30, 2005 6:04 pm

nj no :roll: kdo nevidel lepox metal nepochopí, já si myslím ze takový lepidlo nezaslouzi
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Banshee

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník