Stránka 1 z 2

přidělání chladiče

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 6:27 pm
od B@RT
koupil jsem Banshee AGP ale bohužel bez chladiče (ten byl uloupnutej) mam dost podobný chladič (původem z čipsetu) čím se lepí k GPU?

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 6:31 pm
od no-X
Třeba silikonová pasta a do každýho rohu kapka vteřinovýho lepidla. Ale nezapomeň, že většina chladičů, která se dávala na Banshee byla neadekvátní; chce to radši něco většího (min. jako na V3-2000), nebo aktiv.

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 6:38 pm
od B@RT

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 7:08 pm
od wolf00
tak na to by jsem se vykaslal kup neco co ma aspon malej aktivni vetracek tenhle chladic je :wink: btw jakej to ma prumer?

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 7:21 pm
od no-X
B@RT píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24991

chci něco takového


Pasiv ok, ale tohle je zas zbytečně předimenzovaný :-)

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 7:23 pm
od B@RT
no je to za 100kč a abolutně 100% pokud dám s aktivem tak bude muset mít solo napájení to mě příjde blbí

nebo něco takového ale zase 200 jsou cená té karty
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28245

wolf00
ty myslíš toto vid
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842847

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 7:43 pm
od no-X
Ten Zalman ti zabere ještě dvě sousední pozice - myslel jsem použít třeba nějakej starší pasiv...

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 8:27 pm
od B@RT
právě nic nemam jen dva BOX chladiče z P4 na 2400MHz a to by bylo dost brutální použit na pasiv :D

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 8:27 pm
od wolf00
to b@rt: vis co udelej mrkni se doma jestli nemas nejaky chladic z p1 nebo 486 s malym vetrackem, nebo si zaskoc do bazaru neco tam mit budou

edit co tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26038

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 8:31 pm
od B@RT
mam jen pasivní z Pentia Pro a to je taky dost brutal, víš jak to je když něco scháníš tak to nemaj a spíš se chci větrákum vyhnout (budou starý tj výměna nutná) je dobrý že tam jsou díry mam tam ted vodníka

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 8:32 pm
od B@RT
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26038
to ale je jen ventilátor ja tu kartu koupil s holim čipem

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 9:48 pm
od no-X
Aktiv nemá cenu, zbytečně to zvyšuje hlučnost.

PříspěvekNapsal: pon kvě 23, 2005 9:50 pm
od B@RT
asi zkusim něco z těch CPU (Bazar P200 atd) a pokud neuspěju koupim pasivek (jinak je to celkem zajímavá karta nestandartní tvar)

PříspěvekNapsal: úte kvě 24, 2005 11:52 am
od wolf00
podle me bude nejlepsi kdyz se podivas jestli nekde nemaji vyrazenou p2 procesor to ti prodaji za par kacek a mas na tom peknej pasiv staci si to jen narezat a je to a mas po problemu :)

PříspěvekNapsal: stř kvě 25, 2005 12:47 pm
od -HoNY-
Nejlepsi jsou stary velky pasivy ze znackvych sestav.
Staci ofrezovat na míru. Pres léto budu delat takovouhle vetsi akci tak 10 chladiců- takze nebude problém kdyz mi posles pasiv a ja ti ho bezpaltne upravim na rozmer karty... tady mas nejaky ilustracni foto:
Obrázek

PříspěvekNapsal: stř kvě 25, 2005 1:05 pm
od wolf00
to -hony- ok jestli jedes na sraz fora do prahy tak ti dotahnu pasiv ze stary p2 266 co jsem koupil odprasknutou stejne mi jen lezi doma kdyz to nekdo vyuzije tim lip :lol:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 26, 2005 5:13 pm
od -HoNY-
wolf00 píše:to -hony- ok jestli jedes na sraz fora do prahy tak ti dotahnu pasiv ze stary p2 266 co jsem koupil odprasknutou stejne mi jen lezi doma kdyz to nekdo vyuzije tim lip :lol:

mel bych jet, zacatkem prazdnin sezbiram vsechny hliniky a pak udelam velky nabidky za malo a dohodnem se.

2 All vydrzte, sekundovy lepislo bych na grafiku nikdy neplacal :roll:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 26, 2005 7:13 pm
od Ren
Ja to delam presne jak rika no-X a neni v tom jediny problem. Jen se musi jemne a citlive. Vysledkem je nejlepsi pripevneni chladice, co jsem videl. Drzi, nikdy sam neupadne, pritom sundat jde mnohem lepe nez cokoli seriove vyrabeneho a navic, doleha plnou plochou a idealne chladi, vsichni jste urcite videli, jak jsou chladice pripevneny na V2 (a nejen na ne).....

PříspěvekNapsal: čtv kvě 26, 2005 7:38 pm
od wizzy
Náápodobně, sám jsem to tak praktikoval na V1, na V2, na R9100...

PříspěvekNapsal: pon kvě 30, 2005 6:04 pm
od -HoNY-
nj no :roll: kdo nevidel lepox metal nepochopí, já si myslím ze takový lepidlo nezaslouzi