MSI KT3 Ultra2 + Voodoo 5

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod wizzy » pon říj 24, 2005 10:27 pm

Hmm, Konfucius říká, že mám (podle numer na cpu) toto:

Core Thoroughbred-B
CPU Model 8
Manufacturing Process 130 nm
Approximate Transistor Count 37.6 million
Approximate Die Size 84 sq. mm
Performance Rating 1800+
Working frequency 1533 MHz
Package Type OPGA
Operating Voltage 1.6 V
Max Die Temperature 90° C
L1 Cache Size 128 KB
L2 Cache Size 256 KB
Multiplier 11.5x
FSB Frequency 266 MHz
Stepping Code JIUGB
Manufacture Year 2002
Manufacture Week 51
Production Batch H
Batch Production Number 0317


Takže je to asi dobrý 8-)

http://www.hwspirit.com/tools.php?m=cpu
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte říj 25, 2005 3:28 pm

Tipuju mu něco mezi 2.1 až 2.3ghz :D
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » úte říj 25, 2005 3:56 pm

..trocha ot: amp_man z VF mal 1800 palomino a velmi dobre si pametam ako nadaval ze to pece a nejde poriadne pretocit :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » úte říj 25, 2005 5:02 pm

S tím OC to nevidím tak žhavě. To MSI prkno asi neumí AGP lock a V5 je na frekvenci AGP docela cimprlich. Jinak teď po lehkém odladění mi to na V5 5500 v 3D marku 99 dává 10620 bodíků :twisted:

OT: Nechcete to někdo už konečně splitnout? :|p:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod no-X » úte říj 25, 2005 5:51 pm

wizzy píše:OT: Nechcete to někdo už konečně splitnout? :|p:

Ne, ale když si řekneš kde to mám rozdělit, jak nazvat a kam přesunout, tak bych to snad nějak zvládnul :P
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod wizzy » úte říj 25, 2005 5:56 pm

No řekl bych, že ot začíná asi tak od Honyho příspěvku na první straně. A dal bych to do HW nebo do V5 nebo do mísy.

Jo, tak OC dopadlo dobře, přetočil jsem to na 2400+ (fsb 133 -> 166) a frčí to jak z praku. 3D mark 99: 11 320 bodíků. Že bych už narážel na strop V5 5500? :shock:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod no-X » úte říj 25, 2005 6:05 pm

Na hledání stropu máš lepší nějakou reálnou hru (třeba UT).
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » úte říj 25, 2005 6:14 pm

2400+,to uz je s voodoo5 celkom slusny narez.to si v pohode zahras aj call of duty :wink:..pockajte az mi dojde ten epox,to sa potom zabavime :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte říj 25, 2005 7:47 pm

Zvedni ještě násobič. U socket A proesorů je limit fsb desky a AGP/PCI lock to poslední, co ti brání dosáhnout vysokejch frekvencí. A můžeš zkusit ještě to fsb, ale moc daleko se asi nedostaneš, já na takovýhle desce dal fsb 175mhz. Bylo to xp1700+ (11x133) a nakonec jsem ho OC až na 13.5x 175 2363mhz, paráda, tax XP 3200+. Teda pokud nemáš něakej hodně novej a bude superlockuntej, to by byla uvšem smůla(ale je to nepravděpodobný).
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod wizzy » úte říj 25, 2005 8:04 pm

Jestli je locknutej nebo ne, jsem ještě nezkoumal (jak to poznám?), ale L1 můstky vypadaly všechny, že nebyly přepálený, takže by to mělo jít...?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod scot666 » úte říj 25, 2005 8:14 pm

Ten tvuj by nemel byt zamceny. Superlocky byly tusim az od 39. tydne 2003. Pokud by to byl superlock, jde po predelani na mobilní procesor menit nasobic ve Windows pomoci programu CPUMSR.
Edit: Superlock se nejlip pozna tak, ze v biosu zmenis nasobic a ono nic :)
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Příspěvekod -HoNY- » stř říj 26, 2005 3:10 pm

Moznabudu mit do Voodoo compu odemcenyho Bartona @ 2400MHz 1.7V jenom nevím co s tím co mám teď :?:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Předchozí

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron