Stabilita V5 MAC BIOSu

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Stabilita V5 MAC BIOSu

Příspěvek od -HoNY- »

Naflashoval jsem si na AGP verzi MAC BIOS u kteryho funguje DVI (V5 AGP ho samozrejme nema :lol:) a obcas mi vytuhne comp v 2D
Karta se pri POSTu hlásí jako
"V5 5500 AGP BIOS 1.18"

Sestava:
V5 5500 AGP, 2100, Hyundai
ABIT KX7-333, Barton@ 11x166
I/O 3,65V (tzn i paměti na kartě)
Cheiftek 360W
Win XP SP, AM3.1 R11

Můžete mi to někdo potvrdit?
Stručný popis sestavy + karta AGP/PCI + datum PCB + pouzité paměti
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě to maká dobře (jel sem na V5 MAC asi 2 měsíce) ted tam mam V5 6000

byl to tento PC:
http://web.telecom.cz/bart/P3.html

http://web.telecom.cz/bart/P_Pro.html
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..nejak nevidim zmysel v tom ze flashnem v5mac pc BIOS na V5 agp..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

ps47 píše:..nejak nevidim zmysel v tom ze flashnem v5mac pc BIOS na V5 agp..
chtel sem vyzkouset stabilitu, taktovani vykon atd... podle me je to upraveny V4 4800 BIOS ale potvrdit to nemuzu :roll:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

-HoNY-> pls, Tobe se urcite nekde vali tooly a BIOS (prave ten s funkcnim DVI) na flash MAC na PC, vid. Podelis se?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..komplet balik je napr tu (sam som ho pouzil,no problem :) ).na 3dfxzone sa vala aj jeho upravena verzia ktora ma pridane 3dfx logo zobrazujuce sa pri poste..

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Joj, presne to potrebuju, diky..;-)

Znamena to tedy plne funkcni V5 s DVI v PC? Zadny vykonnostni propad? A co ta zprava, ze kvuli digital SLI DVI chodit nemuze?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no ja to mam naflashovane a v5 mac mi funguje ako v5pci bez akychkolvek problemov (karta sa spravne zobrazuje ako v5 mac,ovladace ju najdu,fsaa funguje ako ma atd).for je v tom ze to dvi nemam ako vyskusat,takze naozaj neviem ci je funkcne :roll: .nicmene par ludi sa zmienilo ze to jede,ale to je info z druhej ruky..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Fajn..Pokusim se ziskat info z prvni..:-)

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Ren píše:Fajn..Pokusim se ziskat info z prvni..:-)
zjistim co je ulozeny za bios na te me s vadnyma napalmama nejaky duvad mit museli ze neosadily DVI konektor a zbytek nechali :)

->ps47, Ren: jj, tahle utilitka
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Odpovědět