Pokazena??

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Pokazena??

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 9:18 pm

Prisla mi voodoo5 5500 Hyundai 6ns (AGP) z Ameriky...
Super zabalena... obal bez poskodenia...
Davam do kompu... nejde...
Ventilatory sa rozbehnu, karta hreje (na zadnej strane pod cipom), ale ziadny obraz...
Samozrejme som to robil so zapojenym molexom...
Doska je s i440BX chipsetom...
Skusal som aj v inej doske (akasi Matsonic so socketom A, v com mam V3 3k (AGP), a ta tam ide...), ale 5500ka sa nerozbehne...

Dake napady?
Co jej moze byt?
Typek v aukcii tvrdil,ze je funkcna... Keby bola odpalena, ani podla mna by nehriala... :? ??

Flashnut bios? Ci to je blbost? Vlastne aj tak nevjem, ako na to....

Takze pls, poradte...
thx a lot...
Naposledy upravil shimmy dne úte dub 18, 2006 9:38 pm, celkově upraveno 1
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Re: Pokazena??

Příspěvekod ghost » úte dub 18, 2006 9:33 pm

pipa ten stroj?
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 9:36 pm

nie, nepipa... je dobre zasunuta do slotu, ked myslis na to...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ghost » úte dub 18, 2006 9:38 pm

ked je naprd karta, tak zapipa ze video error (dlzka a pocet zavisi od biosu)

a co disk bootuje, ci ostane svietit a nic sa nedeje?
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 9:45 pm

no dal som tam aj staru S3-ku do PCI (a v5 som nechal v agp), a komp nabootoval...vsetko v poriadku
akurat ked pripojim monas k v5-ke, tak ta nic nezobrazuje...ani vga bios, ani vobec nic... aj monitor blika dalej oranzovo, akoby bol komp vypnuty...

a nepipa... :? a to ani vtedy, ked tam je aj druha graka, ani ked je V5 sama...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ghost » úte dub 18, 2006 9:51 pm

a v liehu si to cistil?
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 9:56 pm

ee...
to myslis ako?
to akoze mam celu precistit? :roll:
myslis, ze by to pomohlo? :?
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod no-X » úte dub 18, 2006 9:58 pm

Myslím, že pro začátek bude stačit očištění AGP slotu :wink:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 10:17 pm

zda sa ze to nepomohlo...
kua, nechapem... ziadne pipanie... az po case pipne raz... ale to je asi to,ked konci s pocitanim pamate...
proste, ako keby vsetko bolo dobre, ale tak sa mi potom preco nic nezobrazuje na monitore?
:evil: :evil: :evil:
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ps47 » úte dub 18, 2006 10:28 pm

treba skusit v inom pc.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » úte dub 18, 2006 10:35 pm

stalo sa... vid povodny prispevok...
robi to iste... :(
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod wizzy » stř dub 19, 2006 7:11 am

V tom případě se asi budeš muset smířit s tím, že jsi koupil mrtvou kartu :(
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » stř dub 19, 2006 7:24 am

ak je to kupene cez ebay,skus ziskat refund.

pripadne ju skus preflasnut,zaujimave by bolo napr vediet ci ju ten flashovaci program uvidi..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 11:18 am

no ten flash mi pripada logicky...
kde ale najdem utilitu, bios pre v5 5500, a daky navod k tomu?
tusim si to ty, ps47 niekde pisal, ale si uz nepamatam, tak pls daj sem daky link...
thx a lot...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod Kayman » stř dub 19, 2006 11:21 am

:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod ps47 » stř dub 19, 2006 11:59 am

jo.ak ju nebude vidiet ani ten flashtool tak je to totalna mrtvola.ak ju to bude vidiet a pojde to flashnut,tak tam nejaka nadej je :wink:

inak predpokladam ze si kartu dokladne prehliadol a ze nema nejake fyzicke poskodenie (ulomeny kondik atp)..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 2:50 pm

Ziadne fyzicke poskodenie...
dokonca windows (XP) ju vidi, ako VGA compatible video adapter... :!:
flashnut sla tiez... (dal som tam standard 1.06) ale nadalej to iste...
takze sa tvari, akoby vsetko bolo v normale, len ziaden obraz...
:evil:
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod Kayman » stř dub 19, 2006 3:24 pm

skusal si v biose zapnut ze grafika je v agp? nieco ako First Search Graphic Card in AGP/PCI. alebo take daco. ja som s tymto mal obcas problem..
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 3:26 pm

samozrejme...
a to pre istotu obe moznosti :)
moja v3 3k totiz ide aj-aj :?
ale tato 5500ka nijako... :evil:
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod -HoNY- » stř dub 19, 2006 4:23 pm

najdi v mise FAQ ktery jsme nedokoncil je tam jak testovat a opravovat 3dfx.

btw: co udela kdyz ji mas jako sekundartni a nabootujes do win XP? mel sem takovou banshee od inna (no-x bude vedet ukladal ji na mainpage)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron