Pokazena??

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod ps47 » stř dub 19, 2006 4:32 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 4:38 pm

no XP ju najde(vga compatible video adapter), a chce ovladac tahat z netu...
ale ak pripojim na nu monitor, nic sa nezobrazi...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ps47 » stř dub 19, 2006 4:44 pm

a monitor je v poriadku? :lol:

inak to ze chce tahat ovladac z netu nieje dobre,xp ma v5 ovladac (teda ak sa ta vec od ms da tak nazyvat) rovno v sebe..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 5:33 pm

no ja mam TinyXP, takze ono to nemusi mat...
takze Darkmane mi nasiel voodoo 5500 agp... kym som nepovolil xp, aby tahal k tomu dll-y z netu, kart bola podtaktovana auto na dakych 50MHz...
potom normalne 166+nieco... (inak potom dost hreje, ale vraj u vsa-100 to je normalne... vlastne blbost, vsak v3 3k hreje minimalne tolko...)
stale sa ale nic nezobrazuje...
to bude nieco s vga konektorom, alebo s tymi drotikmi, co tam vedu :)
noa na zadnej strane karty som nasiel stopy po nalepke (ten lebkavy hnus)... cojavjem... skusim precistit... bo na ten konektor sa necitim... asi ani nebudem riesit... :(
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod Kayman » stř dub 19, 2006 9:44 pm

skus odfotit kartu aj konektor. mozno pri porovnani s inou kartou sa zisti ze nieco chyba :)
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod shimmy » stř dub 19, 2006 10:27 pm

no uz mi widly nenabehnu... oni si samovolne dali ako primarnu v5-ku... (tak hadam...)... to asi odvtedy, co som im nechal si nainstalovat tie drivre...
a zda sa ze moja stara dvojmegovka (a jedina PCI karta) S3 odchadza... alebo je malo na XP... :?
teraz som v safe mode... lol :D
tu druhu dosku som si pomylil... aj ta je Via... tak skusim zohnat daku i440BX
ale to je aj tak blbost... proste nechapem... :evil:

karta inak dokladne preutierana alpou... stale nic... :(
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ghost » stř dub 19, 2006 11:26 pm

mozno je odpaleny ramdac, bohvie co s tym mas :?
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod shimmy » čtv dub 20, 2006 12:05 am

no pokial vjem, ramdac je integrovany v cipu... a bolo by dost zaujimave, keby bol odpaleny cast cipu... :?
ale mozno v tom nieco predsa je... inak preco sa nic nezobrazi na monitore... :?
Hej... Boh vie... Len mi to asi len tak narovinu nepovie... :roll:
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod no-X » čtv dub 20, 2006 8:09 am

I část čipu může být odpálená :-) Já bych dokonce řekl, že je hodně nepravděpodobný, aby byl zničený celý čip do posledního tranzistoru.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » čtv dub 20, 2006 8:56 am

v kazdom pripade je jasne ze je poriadne ponicena.moja rada: predaj ju ako mrtvu,skus ziskat nazad peniaze od predajcu (stale si sa nepochvalil odkial si ju vlastne ziskal),a kup si novu plne funkcnu.ja napriklad poskytujem plnu zaruku ked sa ti uz nechce riskovat :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » čtv dub 20, 2006 10:52 am

mam z eBayu samozrejme... USA...
refund nemozny... prevod mi nebude robit, a paypalom sa zatial neda prijimat peniaze u nas...
je inak velmi ochotny, bo nechce, aby som mu dal negativny feedback... ma akysi obchod, a zatial je 100%-ny...
Zatial mi ponukol zadara GF4 (co prave najde: 440/Ti ??)...
Ale asi ten tyzden este budem skusat... a potom ak sa nedari, napisem mu, aby to poslal...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod wolf00 » čtv dub 20, 2006 12:22 pm

gf440 je jinak receno gf4mx series ... :roll: mam dojem ze se tu mluvilo o tom ze v5tka je vybirava ohledne zakladnich desek ... ale to nevim s jistotou
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod ps47 » čtv dub 20, 2006 12:27 pm

prijimat direkt platby nemozes,ale refund by fungovat mal,pretoze ja som uz raz refund dostal :wink: .takze pokial nemal v aukci vyslovene napisane "sold as is","no refund" alebo podobne,tak ho treba pootravovat ze chces prachy nazad.najprv slusne,ak bude mat problem tak aj neslusne :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod shimmy » čtv dub 20, 2006 1:01 pm

...sold as is... :?

no ale kartu ako proof zatial naspat nechce, a co teda ziskam na tom gf4, usporim na postovnom... a cenu postovneho (napamatam ale USD15-20) by som aj tak naspat nedostal...
btw je z eBayu...
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ps47 » čtv dub 20, 2006 1:06 pm

tak ked bola as is tak sa mozes ist hupat 8| .skoda ze si pred drazbou necital tu moju malu zbierku drobnych rad..
ps47 píše:..este jedna rada na zaver.pokial predajca neuvadza ze je karta v 100% stave a ze je testovana a funguje,radsej ju neberte.ked uvidite nieco ako "uhh,myslim ze by mala fungovat",mate 99% pravdepodobnost ze s kartou nieco je.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » čtv dub 20, 2006 11:17 pm

Ano, refund lze na rozdil od platby prijmout. Bohuzel mohu potvrdit.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod shimmy » stř dub 26, 2006 4:03 pm

no este nevjem, ako bude...
Pripadne kto a za kolko by ju kupil ako vraka/na suciastky??
ponuky mi posielajte pm alebo na maila...
dikes
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod ps47 » stř dub 26, 2006 6:41 pm

daj to normalne do bazaru :wink:

Hony sa nad tebou urcite zlutuje :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod -HoNY- » úte kvě 09, 2006 4:31 pm

ps47 píše:...
Hony sa nad tebou urcite zlutuje :lol:

Tak nevim co ted s ni, sem ji vzal nasel ulomeny kondik a dal postupoval podle meho navodu na flash ;-) a somazrejme je ok
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod shimmy » úte kvě 09, 2006 6:52 pm

ndpc, tak ja som slepy :lol:
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

PředchozíDalší

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron