ECS K7S5A + V5

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

ECS K7S5A + V5

Příspěvekod Koláček » pon čer 19, 2006 5:37 pm

Sehnal jsem si do zminene desky Athlona 2400+ (266fsb) hned jsem zkusil fsb zvednout na 150 pc najelo, ale problem je ze kdyz tam dam voodoo5 pc nenajede ani pri fsb 138 atd... :lol:
Cela sestava je :
ECS K7S5A, 2400+,1x512SDR/133 1x256SDR/133,40GB seaget, v pci slotech neni nic.

predpokladam ze fsb vadi te V5tce jelikoz jine karte to nevadilo.V desce jsem mel Duron 1.4/fsb150 dal Duron 1.8/fsb150 a na konec Athlon 1700+/fsb150 s grafikou 5900XT a 5950Ultra ramky jsou v pohode vsechny prociky provozovany s tema SDRamkama :wink:
Desky se nechci moc zbavovat kvuli diram kolem socketu (Zalman 7000A Alcu)
Popripade poradte nejakou nahradu misto te ECS, ale potrebuju aby deska mela ty diry kolem socketu :wink: nechci na to rvat jiny chladic.
Uživatelský avatar
Koláček
 
Příspěvky: 79
Registrován: pát pro 24, 2004 2:07 pm
Bydliště: Klášterec nad Ohří

Příspěvekod -HoNY- » pon čer 19, 2006 6:24 pm

co je to za revizi?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Koláček » pon čer 19, 2006 7:04 pm

Doufam ze foto funguje....
http://i2.photobucket.com/albums/y36/iN ... gem032.jpg

Cerne pcb, bios je dlouhy a jestli ctu dobre mozna to bude rev.3 :oops:
Uživatelský avatar
Koláček
 
Příspěvky: 79
Registrován: pát pro 24, 2004 2:07 pm
Bydliště: Klášterec nad Ohří

Příspěvekod -HoNY- » pon čer 19, 2006 7:12 pm

jestli tam mas experimentalni bios mas tam flashnutou verzi bez zaplyho FW? nekde sem cetl ze spatne vybrana verze delala nejaky blbosti.

Me V5 bezi v KT333 i na 71MHz AGP
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Koláček » pon čer 19, 2006 7:24 pm

Bios jsem neflashoval deska byla kupovana na OCforu, momentalne se nemuzu kouknout co tam je presne za bios. :evil:
Uživatelský avatar
Koláček
 
Příspěvky: 79
Registrován: pát pro 24, 2004 2:07 pm
Bydliště: Klášterec nad Ohří

Příspěvekod wizzy » pon čer 19, 2006 9:32 pm

Jaké dělící poměry fsb:agp ta deska umí? Mám dojem, že Voodoočka mocl velkou frekvenci AGP nesnesou. (Teda pokud ta deska neumí nezávislé časování fsb a frekvence, to bych si teď naběhl.)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Koláček » úte čer 20, 2006 7:29 pm

Deska nema AGP/PCI lock takze frekvence AGP bude asi vetsi.
Uživatelský avatar
Koláček
 
Příspěvky: 79
Registrován: pát pro 24, 2004 2:07 pm
Bydliště: Klášterec nad Ohří

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř čer 21, 2006 3:03 pm

wizzy píše:Jaké dělící poměry fsb:agp ta deska umí? Mám dojem, že Voodoočka mocl velkou frekvenci AGP nesnesou. (Teda pokud ta deska neumí nezávislé časování fsb a frekvence, to bych si teď naběhl.)


EE voodoočka právě většinou snesou frekvenci na AGP obrovskou, teda nepočítám V5 6K, kde to ten Hint nezvládá ( o intelu radši nemluvim), víc než voodoo snesla snad už jen Kyro 2 co jsem tak zkoušel. Všehny V3 AGP co se mi dotali do rukou dali 100mhz. A moje V5 dá 83, to je docela málo, většina V5 dá víc, to se mi teda vůbec nezdá, že by zrovna koláček měl jednu na frekvenci AGP tak háklivou. To by byla fakt smůla. Nemáš doma ňáký starší BX třeba, tam se to dá skvěle otestovat kam až se ta karta dostane. Moje V5 na K7S5A / K7S6A 150mhz naprosto bez zaváhání. FSB 150 to más 75mhz na AGP, to jsem ještě nedržel v ruce kartu, co by to nedala.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod wizzy » stř čer 21, 2006 3:36 pm

Xan: Pokud je to tak, tím lépe, ovšem v prvním postu koláček píše: "...predpokladam ze fsb vadi te V5tce jelikoz jine karte to nevadilo..." Z čehož usuzuju, že danou konfiguraci zkoušel s jinou grafulí a jelo to, s V5 ne. Těžko říct,kde je zakopany ryntyntyn. ;(
Nevím, jak je to na starších deskách based-on-amd s fsb:agp:pci lockem, ale i440 má stoprocentně fsb:agp dělící poměry jen dva a to 1:1 a 3:2. Takže při fsb 150MHz bude frekvence AGP buď 150 nebo 100MHz.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř čer 21, 2006 11:30 pm

A právě proto říkám, že je skvělá na testování, dáš si tam třeba 1/1 a jedeš 66 , 75, 83 atd, prostě si to vychitáš na co ta karta má.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron