Nestandardni rozliseni

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Nestandardni rozliseni

Příspěvekod Ren » sob zář 30, 2006 2:28 pm

Je nejaky zpusob, jak donutit V5 k rozliseni, ktere za normalnich okolnosti nenabizi?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » ned říj 01, 2006 7:04 pm

powerstrip si skusal? blba otazka,ale anyway :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » ned říj 01, 2006 8:18 pm

ee, vlastne jsem nezkousel nic, byl to trochu predbezny dotaz, jestli nekdo uz nema zkusenost. Navic s PowerStripem nemam nejlepsi zkusenost a pouzivam ho az kdyz neni zbyti.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » úte říj 03, 2006 12:36 am

..napodobne :bgrin:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » úte říj 03, 2006 1:59 am

Nikdy jsem nad tim nepremyslel, ale...Mozna rozliseni jsou zadratovana natvrdo nekde v driverech a jsou omezena jen RAMDACem a fantasii autora, spravne?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » úte říj 03, 2006 7:19 am

byt tebou tak ich skusim proste pridat v registroch-pokial sa dobre pametam tak kazde rozlisenie ma pekne vlastny string..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod -HoNY- » úte říj 03, 2006 9:22 am

Zkousel jsme nejakou utilitu ktera prepisovala registry a pak prestaly fungovat nektery rozliseni ve fullscreenu :roll:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod swarm » úte říj 03, 2006 12:08 pm

Ren píše:jsou omezena jen RAMDACem a fantasii autora, spravne?
Ano, přesne tak.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Ren » úte říj 03, 2006 8:45 pm

swarm> Tak co myslis, mam zkouset na autora SFFT aby tam nejake pridal?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod swarm » stř říj 04, 2006 11:03 am

Ren píše:swarm> Tak co myslis, mam zkouset na autora SFFT aby tam nejake pridal?
No, jako myslim, že PowerStrip by úplně stačil, ale což - pokud se na tebe nevykašle, tak to můžeš zkusit.

Jaká rozliška chceš přidat. Jedinný, co mě napadaj požná budou spíš maximálně ta širokoúhlá 16:10, který si myslim, že tam nejsou. Je to tak? :-)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Ren » stř říj 04, 2006 5:34 pm

Je to uplne presne tak..:-) Az konecne dostanu do rukou tu potvoru V5 MAC, rozhodne takovych 1680x1050 uziju..:-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod swarm » stř říj 04, 2006 10:05 pm

Njn, myslel jsem si to, že máš nový LCD. Proto to DVI a ty širokoúhlý rozlišení... :-)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Ren » čtv říj 05, 2006 7:18 pm

LCD uz mam dele, ale jinak mas samozrejme pravdu, je to proto.:-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod Ren » úte říj 10, 2006 8:34 pm

Ren píše:...mam zkouset na autora SFFT aby tam nejake pridal?


Nejak se tam na to nikdo netvari...
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník