Voodoo5 AGP - poškozená ?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
Uživatelský avatar
dupalin
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Voodoo5 AGP - poškozená ?

Příspěvek od dupalin »

Zdravím,
mám tu jednu Voodoo5 AGP, bohužel se karta jeví jako poškozená.
Po zapnutí žádný obraz, PC ale nepípá. Při zapojení jako sekundární ji Win vidí. Flash biosu nepomáhá, stále stejný stav. Zkoušeno na různých MB.
Jediné na co jsem přišel je, že když lehce povysunu VGA kabel, tak naskočí velice rozmazaný obraz.
Kdyby náhodou někdo věděl co s ní je, tak sem s tím


http://dupalin.rajce.net/Voodoo5_AGP :oops:

Uživatelský avatar
DeSade
Příspěvky: 914
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeSade »

jseš si jistej, že není v háji bios?
zkus při spuštěnm lehce hejbat kartou a ohýbat
checkni součástky...vem mikropájku a propájej všechny spoje
sry napsal bych toho víc, ale mám zlomenou ruku :oops:

nManJofo
Příspěvky: 308
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek od nManJofo »

Definuj "ruzne MB"...snad si to nepchal do novsich dosiek s AGP 3.0

Uživatelský avatar
dupalin
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od dupalin »

nManJofo píše:Definuj "ruzne MB"...snad si to nepchal do novsich dosiek s AGP 3.0
jasně že jsem to pchal pouze do starsich AGP :-)

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2765
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Dat to sem musim, je to pokazde #1. Zkotroluj pridavne napajeni.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8049
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

presne tak.pripadne napoj na iny molex..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
dupalin
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od dupalin »

Výměna molexů proběhla samozřejmě několikrát. Zkoušeno i na 2 různých zdrojích - Enermax 353W a SUN PRO :-) 400W.
Desky:
Matsonic MS7117C Socket 370 VIA chipset
Jetway V333U Socket A VIA chipset
(v těchto deskách mi fungovala jiná V5 AGP bez problémů)

Uživatelský avatar
dupalin
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od dupalin »

Pokud by měl o tuto kartu někdo zájem, napište kolik by jste za ni dali. V opačném případě beru kladivo, hřebíky a zvěčním ji v obýváku na zdi. :-)

Rendax
unintentional forum destroyer
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

pm? :D
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

dal bych si, kolik nahodil Rendax?
Do you Voodoo?

Rendax
unintentional forum destroyer
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

250,- CZK,zatím bez odpovědi
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(

Odpovědět