jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Příspěvekod krivas » pon lis 22, 2004 7:05 pm

Pánové jakou desku by jste doporučli pro voodoo 5500 AGP? samozřejmě čím modernější tím lépe, ale nutností je samozřejmě agp 3,3 V......
Intel nebo AMD je jedno.

Díky
krivas
 
Příspěvky: 18
Registrován: stř lis 17, 2004 4:59 pm
Bydliště: Plzeň/Příbram

Re: jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Příspěvekod ghost » pon lis 22, 2004 7:34 pm

EPoX 8K3A+
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » pon lis 22, 2004 7:59 pm

z hladiska rychlosti cpu kt. sa da pouzit je zaujimava MSI KT3 Ultra2 (s update biosu az athlon xp3000 333FSB).jedna mi pred casom vyklzla,ale rozhodne si ju zozeniem ak ma raz prepadne chut na 6k :twisted: (to ale najprv budem musiet prepadnut niekoho ja :lol: )
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7958
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

RE

Příspěvekod Vykupitel » úte lis 23, 2004 9:14 am

Rekl bych, ze dost dobra deska byla MSI KT3 UltraARU. Ultra2 je taky dobra,ale ma blbejsi AC97 kodek a par veci ji chybi. Jde o to jestli je, ale vyuzijes. Nejlepsi cipsety s AGP 3.3 dle me byly VIA KT333 a SIS 745. takze s nima jsou dost vhodne pro V5.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod K!ll3r » stř lis 24, 2004 3:15 pm

z vlastni zkusenosti desky epox :wink: navic lepsi OC , mel jsem 8k5a2+ + marty Vmod , max FSB 230 :twisted:
Uživatelský avatar
K!ll3r
Čestný člen
 
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L

Příspěvekod K!ll3r » stř lis 24, 2004 3:22 pm

btw doporucuju toto
Epox 8K9A2+ zatim 1000
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70711
MSI KT3U zatim 1050
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70768
Abit AT7 MAX prodava xima za 1390 (totalne nabusena KT333 , napr 12xusb , raid , zvukarna , lan , 4xide !!)
Uživatelský avatar
K!ll3r
Čestný člen
 
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L

Příspěvekod krivas » pát lis 26, 2004 10:54 am

díky, už se pro ně ženu :-)
krivas
 
Příspěvky: 18
Registrován: stř lis 17, 2004 4:59 pm
Bydliště: Plzeň/Příbram

Příspěvekod Katoo » pát pro 31, 2004 2:26 pm

K!ll3r píše:btw doporucuju toto
Epox 8K9A2+ zatim 1000
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70711
MSI KT3U zatim 1050
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70768
Abit AT7 MAX prodava xima za 1390 (totalne nabusena KT333 , napr 12xusb , raid , zvukarna , lan , 4xide !!)


Nejsem si jistý,jestli Ti voodoo AGP pojede na Epox 8K9A2+ je to přeci jen KT400 a 1,5V ...takže 99% nepojede :!:
A ten Abit tuším že taky né ...někdo ho na OC kdysik koupil a taky mu tam voodoo nejelo.
Katoo
 
Příspěvky: 97
Registrován: sob kvě 08, 2004 12:44 pm
Bydliště: Návsí

Příspěvekod Oblak » úte dub 26, 2005 5:44 pm

dotaz na všechny :)

a co intel???počítám že poslední chipset od Intelu je 645 DX, procesor NW 3,06 s FSB 533 ????

můžetě nějakou doporučit???

THX :)
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod no-X » úte dub 26, 2005 6:08 pm

Zrovna čipsety od Intelu pro Voodoo 5 bych nedoporučoval, na některých deskách s Intel čipsety zrovna V5 (ale i V3) odcházely kvůli univerzálnímu slotu vez podpory 3,3V :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte dub 26, 2005 7:12 pm

Tak pro V5 bych dal: AMD a něakou kt300, nebo K7S6A.
Pokud trváš na fun Intelu, tak asi SIS 645FX je to trochu horší propustnost, než Intely, ale je to 3.3v a dobře se taktuje.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod K Vankova » pát kvě 20, 2005 9:30 am

Zdravím mě V5 5500 krásně běhá na legendárním i815 - AsusTUSL C2, Celeron 1,1GHz, 2x256MB 133Mhz Kingston.
Uživatelský avatar
K Vankova
Uživatelka
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte lis 30, 2004 5:32 pm
Bydliště: Ústí nad Labem


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron