jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
krivas
Příspěvky: 18
Registrován: stř lis 17, 2004 4:59 pm
Bydliště: Plzeň/Příbram

jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Příspěvek od krivas »

Pánové jakou desku by jste doporučli pro voodoo 5500 AGP? samozřejmě čím modernější tím lépe, ale nutností je samozřejmě agp 3,3 V......
Intel nebo AMD je jedno.

Díky

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: jakou desku pod voodoo 5500 agp?

Příspěvek od ghost »

EPoX 8K3A+

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

z hladiska rychlosti cpu kt. sa da pouzit je zaujimava MSI KT3 Ultra2 (s update biosu az athlon xp3000 333FSB).jedna mi pred casom vyklzla,ale rozhodne si ju zozeniem ak ma raz prepadne chut na 6k :twisted: (to ale najprv budem musiet prepadnut niekoho ja :lol: )
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

Rekl bych, ze dost dobra deska byla MSI KT3 UltraARU. Ultra2 je taky dobra,ale ma blbejsi AC97 kodek a par veci ji chybi. Jde o to jestli je, ale vyuzijes. Nejlepsi cipsety s AGP 3.3 dle me byly VIA KT333 a SIS 745. takze s nima jsou dost vhodne pro V5.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

K!ll3r
Čestný člen
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

z vlastni zkusenosti desky epox :wink: navic lepsi OC , mel jsem 8k5a2+ + marty Vmod , max FSB 230 :twisted:

K!ll3r
Čestný člen
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

btw doporucuju toto
Epox 8K9A2+ zatim 1000
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70711
MSI KT3U zatim 1050
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70768
Abit AT7 MAX prodava xima za 1390 (totalne nabusena KT333 , napr 12xusb , raid , zvukarna , lan , 4xide !!)

krivas
Příspěvky: 18
Registrován: stř lis 17, 2004 4:59 pm
Bydliště: Plzeň/Příbram

Příspěvek od krivas »

díky, už se pro ně ženu :-)

Katoo
Příspěvky: 97
Registrován: sob kvě 08, 2004 12:44 pm
Bydliště: Návsí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katoo »

K!ll3r píše:btw doporucuju toto
Epox 8K9A2+ zatim 1000
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70711
MSI KT3U zatim 1050
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=70768
Abit AT7 MAX prodava xima za 1390 (totalne nabusena KT333 , napr 12xusb , raid , zvukarna , lan , 4xide !!)


Nejsem si jistý,jestli Ti voodoo AGP pojede na Epox 8K9A2+ je to přeci jen KT400 a 1,5V ...takže 99% nepojede :!:
A ten Abit tuším že taky né ...někdo ho na OC kdysik koupil a taky mu tam voodoo nejelo.

Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvek od Oblak »

dotaz na všechny :)

a co intel???počítám že poslední chipset od Intelu je 645 DX, procesor NW 3,06 s FSB 533 ????

můžetě nějakou doporučit???

THX :)
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Zrovna čipsety od Intelu pro Voodoo 5 bych nedoporučoval, na některých deskách s Intel čipsety zrovna V5 (ale i V3) odcházely kvůli univerzálnímu slotu vez podpory 3,3V :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Tak pro V5 bych dal: AMD a něakou kt300, nebo K7S6A.
Pokud trváš na fun Intelu, tak asi SIS 645FX je to trochu horší propustnost, než Intely, ale je to 3.3v a dobře se taktuje.

Uživatelský avatar
K Vankova
Uživatelka
Příspěvky: 66
Registrován: úte lis 30, 2004 5:32 pm
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvek od K Vankova »

Zdravím mě V5 5500 krásně běhá na legendárním i815 - AsusTUSL C2, Celeron 1,1GHz, 2x256MB 133Mhz Kingston.

Odpovědět