Stránka 2 z 3

PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2007 2:10 am
od ps47
Ren píše:..pokud tedy nemas ted rychly tip od boku..

A42,tam mi okrem dungeon keepera2 (nestabilny) behalo vsetko uspokojivo,potom A47,tam slapal ok aj keeper2,ale ovladac uz trpi tym FSAA bugom (jediny sposob ako aktivovat D3D FSAA je natvrdo v registroch),takze ak tych 24hodin nevydrzis,skus tieto dva.

PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2007 5:35 am
od Ren
Zkusil jsem oba. Glide to same, 3Dfx device not found, OGL chodi o poznani lepe, cca 10fps. :)

PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2007 8:13 pm
od ps47
ok,tak uz mam vitaza-je to A41+opravny balicek.je to jediny driver ktory uspesne presiel vsetkymi testami:

incubation-pass
glquake(icd)-pass
hitman-pass
UT-pass
quake3(icd)-pass
FF7-pass
FF8-pass
IGI2-pass
AOM-pass
D3D FSAA-pass

chybaju mu opengl/glide nastavenia v 3dfx tools,ale to je riesitelne regfixom,takze to nieje vazny problem.

vsetky novsie releasy ako A41 trpia zavaznym problemom-nedaju sa pouzit ine glidy ako tie ktore su prilozene,ak sa tam daju originalne tak nasleduje zamrz systemu.situacia sa zhorsuje s A48,tam uz nefunguju ani tie prilozene,UT je jeden sajrajt (od A48 je ale opraveny bug s d3d FSAA a fixnute su aj nastavenia opengl/glide v 3dfx tools)..momentalne sa snazim prist na to ktora cast ovladaca je zodpovedna (edit: jednoznacne aj d3d jadro,takze mixovanie ovladacov sa nekona).

v kazdom pripade,dal som dokopy custom verziu A41ky,a zatial mi beha k uplnej spokojnosti (Ren ju dostane do mailu,potom skusim odchytit no-Xe aby ju tu hostol)..

edit: http://www.3dfx.cz/download/sfftalpha41_custom.rar

PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2007 8:15 pm
od chosen
a41 jsou pro 32bitový 2000/XP a pro voodoo3/4/5 ?

PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2007 8:36 pm
od ps47
podla infka aj pre 64bit,ale kym to nebudem mat vyskusane na vlastnej kozi tak sa k tomu nevyjadrim..v kazdom pripade,na beznom voodoo kompe s xp a na bezne veci by to malo byt optimum..zatial.

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 5:51 pm
od ps47
..zda sa ze SFFT funguje aj pod poslednym buildom win7:

Obrázek

netusim co si mam o tom mysliet ;(

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 7:07 pm
od havli
Vypada to divne..... win7 na takovym starym srotu. A 2GB ram na 440BX se mi taky moc nezda :?

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 7:08 pm
od nManJofo
Divoka virtualna masina?

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 9:03 pm
od chosen
no zarazilo mě tech 2 gb sd ram teda ...

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 9:13 pm
od wizzy
4x512MB... to by šlo...

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 9:34 pm
od ps47
pokial ma ta doska 4 ram sloty tak nevidim problem..viac ma zaujima fakt ze mu tam funguje xp ovladac (teda zrejme.stale mam pocit ze to asi bude predsa len fake)-zeby mali win7 nejaku legacy-xp-driver-compatibility funkciu? pokial viem tak visty riesia pristup ku grafike uplne odlisne-aj preto sa este neobjavil aspon zakladny ovladac pre 3dfx (a len tak mimochodom aj na kopu dalsich kariet,napr nv fx a starsie maju len zakladnu funkcionalitu ak ma pamat neklame),pretoze by ovladac museli lepit od nuly a nikomu sa do toho nechce..bol by som prekvapeny keby to u win7 bolo inak.

aj ked na druhu stranu,este aj ms si priznal ze vista je slepa ulicka,mozno to fakt cele zoskrtaju a zacnu od piky (resp od xp).hmmmmmm...

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 10:35 pm
od havli
Vzdycky jsem si myslel, ze i440BX zvladne maximalne 4 256MB oboustrany moduly, takze 1GB celkem, ale mozna se pletu.

Na EHW se resilo soucasne pouzivani geforce a radeonu v jednom systemu kvuli fyzice. Ve win XP oboje funguje, ve vistach ne (podporuje jen jeden ovladac na grafiku) a v betaverzi win7 vsechno fungovalo stejne jako na XP. Treba win7 castecne vychazi z XP, pak by SSFT treba mohlo chodit.

Asi tu betaverzi zkusim sehnat a vyzkousim to.

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 10:45 pm
od ps47
to by bolo fajn.inak dalsi user z 3dfxzone reportuje ze mu to tiez slape,takze to asi bude pravda..na 3dfx tools prej muzem zapomenout,ale glide bezi uplne bez problemov.reknete wow (jj,ja viem,ale nemohol som si pomoct :lol: )..

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 11:05 pm
od nManJofo
ps47 píše:prej muzem zapomenout,ale glide bezi uplne bez problemov.reknete wow ..


ovladas "ceskoslovencinu"? :D

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 11:08 pm
od Ren
nManJofo píše:ovladas "ceskoslovencinu"? :D


ps47? Naprosto perfektne. :lol:

PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 11:19 pm
od ps47
touché.

PříspěvekNapsal: pát pro 05, 2008 7:32 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Jasnej Fake. 7 jednak bez SSE - ehm. Dále pak BX podporuje max 1gb ram a to 4x256mb oboustraný moduly. Jednostraný 256 nebo jakýkoliv 512mb tam nefungujou, respektive se hlásí jako poloviční.

Dále pak některý drivery z XP pro voodoo 5 šly co jsem se doslech ve vistě, ale samo sebou jen D3D, glide, openGL nefungovalo, nefungovalo rovněž SLI. Tudiž ta karta by se ani náhodou nehlásila jako 64mb. Inu já říkám fake.

jinak rozdíl mezi 7 a Vistou ke stejnej jak mezi 2000/XP. Aneb nic zásadního, jen jinej vzhled.

PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2008 12:19 am
od havli
Na BX jede maximalne 1 GB ram, ale cpu-z detekuje pamet podle velikosti modulu, takze ten screenshot je realnej. Jestli win7 fungujou na PII vyzkousim zitra.


Do pokusnyho kompu (PIII 650, 512 MB ram, asus P3B-F, 40 GB HDD) jsem dal V3 3000 a zkusil jsem nainstalovat win7. Vysledek je docela prekvapivej. Rychlost je slusna, skoro srovnatelna s winXP. Bez problemu jsem nainstaloval jsem SSFT 1.5. Q3A se spusti, ale po dvou vterinach zatuhne. Nejaky demo pro V1 (nevim jaky presne) bezi normalne asi 10 vterin a pak taky zatuhne. D3D jsem zatim nezkousel.

Jeste jsem zkusil GF2 MX, nainstaloval ovladace pro XP a po spusteni Q3A to hodi BSOD.

Zitra vyzkousim jiny verze ovladacu a pripadne i V1/2.

PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2008 12:28 am
od ps47
mna by hlavne zaujimal nativny glide2x,v preklade unreal tournament s poslednym patchom..

PříspěvekNapsal: čtv pro 11, 2008 12:14 am
od ps47
..vyzera to tak ze posledny SFFT slape aj na viste (32bit):

Obrázek

potvrdena funkcnost 2d,d3d aj glide (autor je Rolo01,vzhladom na to ze je to senior member tak ho povazujem za doveryhodneho)..priznam sa,som trocha prekvapeny,funkcny ovladac pre vistu som ozaj neocakaval.