Light mod of V5 5500...?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod B@RT » úte črc 12, 2005 7:15 pm

http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... ts_id=1554
to je brutální ale zase za 700Kč to je pěkné


Revoltec Chipset Freezer - modrý
http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... ts_id=1447
to by bylo asi dobré cena výkon


580kč PrmeCooler
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30756
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod -HoNY- » úte črc 12, 2005 7:21 pm

To ste nevideli moji V4ku co mám ve sbírce :roll: je tam medeny spire bohuzel na V5ku bych ho musel hodne odfrezovat a to se mi nechce :( takze tam mam provizorne PMMX zakladny a na nich AAVID :)
nahodim fotky, je to odflakly protoze schanim neco poradnyho...

(foto will be soon)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod B@RT » úte črc 12, 2005 7:22 pm

no a pokud ti nevadí místo tak tam foukni něaké dva z BOX procesorů (třeba z P4) to se dá sehnat spousta lidí si kupuje BOX CPU a pak vyměnuje za zalmany atd
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod -HoNY- » úte črc 12, 2005 7:52 pm

B@RT píše:no a pokud ti nevadí místo tak tam foukni něaké dva z BOX procesorů (třeba z P4) to se dá sehnat spousta lidí si kupuje BOX CPU a pak vyměnuje za zalmany atd

neuc orla lítat :lol:
"profi" vyroby chladiců na grafiky delam nekolikrát do týdne, BOX tam nebudu dávat to proc ne nebudu rozepisovat kilometrdlouhyma odstavcema, ža´dný výhody to nemá :lol:
ale jestli nekdo chcete tak vám za 200 udělám z pasivu BOX na PIV vć vylapování a uchytů na sřoub... :roll:

takdy je V4:
http://www.3dfx.cz/collections/hony/voodoo_4_4,5k_1.jpg
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod B@RT » úte črc 12, 2005 8:08 pm

jasně ale pokud je dobře vyřešená skřín co se týče odvětrání tak CPU pasiv je dobrý výměník
to už jsem někde viděl? nedával si to sem už ?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod -HoNY- » úte črc 12, 2005 8:12 pm

B@RT píše:jasně ale pokud je dobře vyřešená skřín co se týče odvětrání tak CPU pasiv je dobrý výměník
to už jsem někde viděl? nedával si to sem už ?

myslis moji byvalo 9000ku?
Obrázek
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod B@RT » úte črc 12, 2005 8:18 pm

né tu fotku V4 už si tu někde prezentoval
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod -HoNY- » úte črc 12, 2005 8:23 pm

B@RT píše:né tu fotku V4 už si tu někde prezentoval

to je mozny, jenom mi vadi ze je V5 nekompaktibilni :(
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ren » úte črc 12, 2005 8:58 pm

-HoNY- píše:
B@RT píše:né tu fotku V4 už si tu někde prezentoval

to je mozny, jenom mi vadi ze je V5 nekompaktibilni :(


A co AGP? Je AGP 1x i 4x kompatibilni?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod wizzy » stř črc 13, 2005 7:07 am

B@rt: Pasivy z libovolných BOX chladičů a jiných chladičů s vrtulemi jsou krajně nevhodné na pasivní chlazení. Ten první a poslední chladič je navržen pro dnešní jednočipové karty, jsem zvědavej, jak bys to napasoval na V5 5500. Ten prostřední si moc s tím mým Primecoolerem nezadá :lol:
Teď na to nemám čas, uvidím, jak to bude o víkendu, až to tam přidělám pořádně a pak se uvidí. Mám vyhlídnutý ještě pasiv z Celerona - někde tu je na fóru i jeho foto.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod -HoNY- » stř črc 13, 2005 2:03 pm

Ren píše:
-HoNY- píše:
B@RT píše:né tu fotku V4 už si tu někde prezentoval

to je mozny, jenom mi vadi ze je V5 nekompaktibilni :(


A co AGP? Je AGP 1x i 4x kompatibilni?

mluvim o chladici, ten muj Spire ma moc velky rozmery na šířku a musela by velká čaśt být odfrézovaná pryč :(
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ren » stř črc 13, 2005 7:11 pm

Myslel jsem, ze mluvis o svych pokusech s BIOSy..:-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod -HoNY- » pát črc 15, 2005 4:43 pm

Ren píše:Myslel jsem, ze mluvis o svych pokusech s BIOSy..:-)

jestli ty BIOSy chces zkusit tak mi dej mail ať ti muzu poslat :)
mám tam upravený "jenom" draminit0 a "draminit0" a rychlost

ale mas pravdu naflashovat na V5ku verzi z V4 a pustit AGP4x musim zkusit :lol: třeba to chvili pojede
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod wizzy » pát črc 15, 2005 5:37 pm

Nevíte někdo, jak je zapojenej konektor na větráček na V5? Podle mě je to takto (počítáno od agp portu): 1 sense, 2 gnd, 3 +5V.
Jo a jak to máte s teplotou? Dá se na pcb za primárním čipem udržet prst?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod wizzy » stř črc 20, 2005 12:17 pm

To se nikdo nechce podělit? :cry:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod B@RT » stř črc 20, 2005 12:18 pm

červený černý modrý
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » stř črc 20, 2005 12:33 pm

..ako som spominal,moja v4 pci bola po projeti 3dmarkom2001se iba vlazna (narozdiel od v3 pci,kt. zhnula ako kus rozpaleneho zeleza).v5 agp podobne (v pohode udrzis prst).karty samozrejme niesu pretaktovane..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » stř črc 20, 2005 1:16 pm

B@RT: Hehe :) Špatně jsem se vyžvejknul - potřeboval bych vědět, která barvička je sense, která gnd a která těch +5V ;-)

ps47: Hmm, tak to mám někde chybu, mě dost topí. :(
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod no-X » stř črc 20, 2005 1:23 pm

ps47: to myslíš s pasivem, nebo s def. chladičem?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » stř črc 20, 2005 2:20 pm

def. chladic (pasiv+AAVID).ako som povedal,moc mi to netopi..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

PředchozíDalší

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron