V5-6000 FAQ

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

V5-6000 FAQ

Příspěvekod no-X » sob črc 16, 2005 12:21 am

http://www.thedodgegarage.com/3dfx/v6k_faq.htm

Už je kompletní. Moc hezký počtení :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Re: V5-6000 FAQ

Příspěvekod ghost » sob črc 16, 2005 12:39 am

nj, veď aj je, keď ruku k dielu priložil aj no-X :D
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » sob črc 16, 2005 12:52 am

sranda ze ho (no-Xe) uviedol menom,a nie nickom..(dalsi dukaz ze svet je sakra divny misto :P )
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » sob črc 16, 2005 12:54 am

ghost píše:nj, veď aj je, keď ruku k dielu priložil aj no-X :D


Obrázek

Jo, mám zkušeností s V5-6k tolik, že radím Garymu, jak má psát FAQ :lol: Ale ne, jen jsem mu přeložil něco z threadu o vyzkoušených deskách a upozornil ho na pár drobností :) Nic podstatnýho. Spíš se mi na tom líbí ty citace od Jindry, dozvěděl jsem se z nich dost zajímavých věcí :idea:


ps47: třeba můj nick připadá rodilýmu Američanovi natolik debilní, že si s ním nechce kazit stránku :lol:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » sob črc 16, 2005 8:14 am

je to ang. můžu z toho leda koukat na obrázky :?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ghost » ned črc 17, 2005 12:36 am

B@RT píše:je to ang. můžu z toho leda koukat na obrázky :?


Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod B@RT » ned črc 17, 2005 7:41 am

obrázek mě nenačítá :evil:
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » ned črc 17, 2005 9:32 am

To buď rád :twisted:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pát črc 22, 2005 9:40 am

jaká je nejrychlejší deska s intel čipsetem a AGP 2x (na dvouprocesoru nesmím mít nataktovám AGP jinak to V5 6000 narozdíl od V5 5500 nezkousne)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pát črc 22, 2005 10:04 am

Kód: Vybrat vše
ASUS P3C-E         Intel i820   Pentium 3 system, rambus
INTEL D815EEA2     Intel 815E   Intel P3
Intel OR840        Intel 840    Pentium 3


Informoval bych se na tyhle. Ale proč Pentium? S Athlonem můžeš dát snadno dohromady sestavu o dvojnásobným výkonu (kterýho není pro V5-6k nikdy dost).
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pát črc 22, 2005 10:08 am

atlona moc nemusim, ten rambus bude problém s pamětma tak zkuim sehnet něco z těch dvou, nebo počkám na PCI redukci
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » pát črc 22, 2005 12:04 pm

co tahle je i s CPU musel bych ale sehnat rychlejší (800 si moc nepomůžu)?
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=58247705
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » pát črc 22, 2005 12:20 pm

..pre 6k sa plna palba zacina okolo 2GHz :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » pát črc 22, 2005 12:21 pm

tak to počkám na redukci a hodim jí na svuj komp (2,8) mě na ty hry by stačilo i těch 1GHz ale ta karta je prostě choulostivá na to AGP
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Oblak » pát črc 22, 2005 11:40 pm

nejsem si jista ale neuváděl gary na stránkách že 820I není kompatibilní?
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod B@RT » pát črc 22, 2005 11:43 pm

Ps47 má pravdu musim něco udělat se silnějším CPU, budu teď mit desku originál intel 845 čipset, 256MB 266MHz DDR, P4 1,8 FSB 400 k tomu dám redukci a udělám Voodoo 5 6000 comp - větší bedna
musely jsme s Vykupitelem použít hrubou sílu aby se karta vešla do mé stávajcí EC bedny
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Ren » sob črc 23, 2005 7:31 pm

B@rt> Congrat..
Co znamena hrubou silu? :-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » sob črc 23, 2005 9:14 pm

..myslim ze case mal neprijemny zazitok s pilkou na zelezo :twisted: .velka cast dnesnych kejsov (fuuj,to je ale slovo) ma dost hlupo riesene pozice pre harddisk,vecsia karta=problem,a nemusi to ani byt 6k..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » sob črc 23, 2005 10:47 pm

ne prostě jsem zatlačil na šachty pro HDD aby tam V5 6000 vlezla tak teď se vedle pozice HDD vejde ještě třeby průměrem krabička od DVD :D
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » čtv srp 18, 2005 6:06 pm

PROMAZÁNO OT, unlock.

Testy V5-6000:

http://www.thedodgegarage.com/3dfx/bench_v6k.htm
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron