V5-6000 FAQ

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod B@RT » úte srp 23, 2005 6:22 pm

tak jsem sehnal desku i CPU

Syntax 266a s 2200+ AMD za 1000Kč ještě koupim 512 pamět a mam voodoo komp :D

http://www.syntax-board.com/html/sv-266a.html

Obrázek


jen nevím k čemu je ta dlouhá řada jumperů vedle těch pamětí :?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Kayman » úte srp 23, 2005 7:11 pm

v manuale to nie je napisane?
http://64.168.125.230/support/syntax/Motherboard/SV266A/Manual/SV266A%2020(1.0).zip

nechce sa mi to tahat :P :roll:


[ot]moj 69 post :roll: :lol: :lol: 8-) [/ot]
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod B@RT » úte srp 23, 2005 7:24 pm

jo dík je to na SDR/DDR deska to sama nedetekuje a musí se přehodit celá lišta Jumperů
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř srp 24, 2005 8:10 am

Proc zrovinka tuhle?KT266A pak sice skoro prejmenovaly na KT333.Nektere kusy KT266A nordbridge sly lepe nez KT333.Ale problem bude s AGP/PCI delicem.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod B@RT » stř srp 24, 2005 5:52 pm

jak problem s děličem (Voodoo 5 6000 na ni maká) :?

Obrázek
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod scot666 » čtv srp 25, 2005 6:28 am

Nebude mit delicku PCI=fsb/5 a tedy pres 150 se s fsb moc nedostanes. Co z toho plyne pro fregvenci AGP jiste vis. Delicku 5 maji z "Voodoo ready" VIA desky jen s KT333 a to jen nektere.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Příspěvekod B@RT » čtv srp 25, 2005 6:49 am

mě těch 2200+ stačí nebudu to taktit
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

RE

Příspěvekod Vykupitel » čtv srp 25, 2005 9:35 am

No prave o takteni mi slo.Nekde bych mozna vyhrabal test scalingu u V55k a V56k.Mrknu.Pekne tam ukazoval kdy jeste je potreba silny CPU,aby krmil Voodoo.Na mem pretocenem Bartonu to bylo znat.Rozdil mezi 2500+ a 3200+ byl 7fps v Q3 pri FSAA :twisted: :twisted: :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » čtv srp 25, 2005 1:49 pm

Taky furt můžeš taktovat násobičem. Pokud zachováš synchroní paměti a fsb, tak taktování přes násobič je lepší, než kdybys třeba musek kvůli vysoké fsb snižovat paměti, ale to kvůli té děličce stejně nehrozí. Tvůj CPU by podle mejch předpokladů měl mít už otevřenou tu druhou sadu násobičů, tedy 13x-24x, takže to by neměl bejt problém. V biosu, ale bude max, do 15x, takže když dáš 8x, ve skutečnosti se asi nastaví třeba 16x atd. Teda pokud ta deska za něco stojí a umí měnit voltáž a násobič biosem, jinak budeš muset drátovat CPU. Jinak tenhle CPU by mohl dát při troše štěstí na 1.85v tak 2300-2400 mhz čisté frekvence, což odhaduju na XP3000+. Je dobře, že je to ale KT266a, většina SDR/DDR combo mainboardů byla kt266 a ten má špatnou prostupnost pamětí, DDR má rychlý prakticky stejně, jak KT133 SDR. Kt266a je už dost vylepšenej a
DDR tam poznat je.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

RE

Příspěvekod Vykupitel » čtv srp 25, 2005 1:54 pm

tak jo,nasel jsem to: http://nightstormer.tripod.com/voodoo_article6.htm

Starej dobrej Nightstormer ex-x3dfx member.Jen je to jeste pro stare CPU.Najdu jeste novejsi test.taky to nekdo uz udelal.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod -HoNY- » pát srp 26, 2005 12:30 pm

2B@rt ta deska má vůbec problemy nějak fungovat, natož pak z V5 6K vyhoď ji je to šrot :lol:

můžes slepit ten chladic prilepený rádoby silikonovou izolepou a opsat co je napsaný na chipsetu?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod B@RT » pát srp 26, 2005 5:06 pm

vyhazovat jí nebudu jsem rád že ji mam a V5 6000 na ni šlape tak nic víc neřešim ještě koupil lepší chladič a na čipset dám 40 ventilátor projistotu. Jinak na ni šlape teď ta mrtvá V5 od ps47 která mu nejela....
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2005 5:57 pm

..no ma niekto stastia neurekom.ja som vedel ze som ju mal otestit este v dalsom kompe :roll: .tak si to uzi,v5 za 350 :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod -HoNY- » pát srp 26, 2005 6:00 pm

ps47 píše:..no ma niekto stastia neurekom.ja som vedel ze som ju mal otestit este v dalsom kompe :roll: .tak si to uzi,v5 za 350 :lol:

já ji užiju :lol:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2005 6:09 pm

..ano,uz som pocul,som rad ze skoncila u teba,aspon ti to vynahradi tu polofunkcnu potvoru kt som ti poslal za (takmer) plnu cenu :roll: .tak blahozelam :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod -HoNY- » pát srp 26, 2005 6:13 pm

ps47 píše:..ano,uz som pocul,som rad ze skoncila u teba,aspon ti to vynahradi tu polofunkcnu potvoru kt som ti poslal za (takmer) plnu cenu :roll: .tak blahozelam :wink:

nerikej hop dokud si nepreskoci... :roll:

2B@rt: chipset VT8366 series de s 0.13um CPU chadit pasivne, spis se divim ze ti to cely vubec funguje :lol:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2005 6:17 pm

..neskoro.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8005
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » pát srp 26, 2005 7:26 pm

jo funguje dobře je tam nepřímo ofukován od CPU ventilátoru a má kolem 40stupňů. Tak jsem ti tu V5 už zabalil (krabice od ps47 je putovní) :D
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Předchozí

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron