Stránka 1 z 2

V5-6000 FAQ

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2005 12:21 am
od no-X
http://www.thedodgegarage.com/3dfx/v6k_faq.htm

Už je kompletní. Moc hezký počtení :-)

Re: V5-6000 FAQ

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2005 12:39 am
od ghost
nj, veď aj je, keď ruku k dielu priložil aj no-X :D

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2005 12:52 am
od ps47
sranda ze ho (no-Xe) uviedol menom,a nie nickom..(dalsi dukaz ze svet je sakra divny misto :P )

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2005 12:54 am
od no-X
ghost píše:nj, veď aj je, keď ruku k dielu priložil aj no-X :D


Obrázek

Jo, mám zkušeností s V5-6k tolik, že radím Garymu, jak má psát FAQ :lol: Ale ne, jen jsem mu přeložil něco z threadu o vyzkoušených deskách a upozornil ho na pár drobností :) Nic podstatnýho. Spíš se mi na tom líbí ty citace od Jindry, dozvěděl jsem se z nich dost zajímavých věcí :idea:


ps47: třeba můj nick připadá rodilýmu Američanovi natolik debilní, že si s ním nechce kazit stránku :lol:

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2005 8:14 am
od B@RT
je to ang. můžu z toho leda koukat na obrázky :?

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2005 12:36 am
od ghost
B@RT píše:je to ang. můžu z toho leda koukat na obrázky :?


Obrázek

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2005 7:41 am
od B@RT
obrázek mě nenačítá :evil:

PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2005 9:32 am
od no-X
To buď rád :twisted:

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 9:40 am
od B@RT
jaká je nejrychlejší deska s intel čipsetem a AGP 2x (na dvouprocesoru nesmím mít nataktovám AGP jinak to V5 6000 narozdíl od V5 5500 nezkousne)

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 10:04 am
od no-X
Kód: Vybrat vše
ASUS P3C-E         Intel i820   Pentium 3 system, rambus
INTEL D815EEA2     Intel 815E   Intel P3
Intel OR840        Intel 840    Pentium 3


Informoval bych se na tyhle. Ale proč Pentium? S Athlonem můžeš dát snadno dohromady sestavu o dvojnásobným výkonu (kterýho není pro V5-6k nikdy dost).

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 10:08 am
od B@RT
atlona moc nemusim, ten rambus bude problém s pamětma tak zkuim sehnet něco z těch dvou, nebo počkám na PCI redukci

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 12:04 pm
od B@RT
co tahle je i s CPU musel bych ale sehnat rychlejší (800 si moc nepomůžu)?
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=58247705

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 12:20 pm
od ps47
..pre 6k sa plna palba zacina okolo 2GHz :wink:

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 12:21 pm
od B@RT
tak to počkám na redukci a hodim jí na svuj komp (2,8) mě na ty hry by stačilo i těch 1GHz ale ta karta je prostě choulostivá na to AGP

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 11:40 pm
od Oblak
nejsem si jista ale neuváděl gary na stránkách že 820I není kompatibilní?

PříspěvekNapsal: pát črc 22, 2005 11:43 pm
od B@RT
Ps47 má pravdu musim něco udělat se silnějším CPU, budu teď mit desku originál intel 845 čipset, 256MB 266MHz DDR, P4 1,8 FSB 400 k tomu dám redukci a udělám Voodoo 5 6000 comp - větší bedna
musely jsme s Vykupitelem použít hrubou sílu aby se karta vešla do mé stávajcí EC bedny

PříspěvekNapsal: sob črc 23, 2005 7:31 pm
od Ren
B@rt> Congrat..
Co znamena hrubou silu? :-)

PříspěvekNapsal: sob črc 23, 2005 9:14 pm
od ps47
..myslim ze case mal neprijemny zazitok s pilkou na zelezo :twisted: .velka cast dnesnych kejsov (fuuj,to je ale slovo) ma dost hlupo riesene pozice pre harddisk,vecsia karta=problem,a nemusi to ani byt 6k..

PříspěvekNapsal: sob črc 23, 2005 10:47 pm
od B@RT
ne prostě jsem zatlačil na šachty pro HDD aby tam V5 6000 vlezla tak teď se vedle pozice HDD vejde ještě třeby průměrem krabička od DVD :D

PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 6:06 pm
od no-X
PROMAZÁNO OT, unlock.

Testy V5-6000:

http://www.thedodgegarage.com/3dfx/bench_v6k.htm