voodoo4..kaput?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 4 , čili VSA-100 & VSA-101

Moderátoři: ps47, Vykupitel

voodoo4..kaput?

Příspěvekod ps47 » úte říj 26, 2004 10:26 pm

mam doma novu masinu (athlon xp 3000,uz som to spominal),mobo je msi kt880 delta.slahol som tam voodoo4agp a v 2D nebol problem,ale kazda 3D hra po 3-5 sekundach vytuhne cely comp.po dukladnem preskumani som objavil maly skrabancek na zadnej strane karty..voodoo3pci slape bez problemov (prave som dohral ET :lol: )..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8020
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Re: voodoo4..kaput?

Příspěvekod ghost » úte říj 26, 2004 10:36 pm

ps47 píše:...po dukladnem preskumani som objavil maly skrabancek na zadnej strane karty...


:?: :?: :?: škrabanec nič neznamená, pokiaľ nie sú poškodené vodivé cesty :wink:
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » úte říj 26, 2004 10:42 pm

ako take poskodenie vyzera?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8020
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ghost » stř říj 27, 2004 12:36 pm

Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » stř říj 27, 2004 12:46 pm

dik :wink:
..nic take,to co tam mam ja je jednoduchy skrabancek ktory sice prechadza cez niektore vodive cesty,ale rozhodne nieje dostatocne hlboky aby ich prerusil..

takze zmena temy,karta je asi v poriadku,co teda robim zle (preco mi 5 sek. po spusteni hry vytuhne comp)?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8020
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř říj 27, 2004 12:57 pm

Pokud mas podezreni na HW, tak mi ji posli. Ja mam test na 3dfx karty. Test neposlu,ale zadara otestuju :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod ps47 » stř říj 27, 2004 2:23 pm

mnoo,skusim tu v4 testnut na nejakom uplne inom pc (podla moznosti starsom) a ak bude vykazovat tie iste priznaky tak ti to asi poslem..
(a ak je po ni,zozeniem si taku istu a urobim si v4 4500 64MB Ram :twisted: )
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8020
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř říj 27, 2004 2:26 pm

No jestli nema v tahu pameti, jako myslim ze Doomova V5.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod ps47 » čtv říj 28, 2004 8:12 pm

dopra sprava,pohral som sa s biosom a uz slape vsetko okrem D3D fullscreen (a taky skrabanec ktory by znefunkcnil len D3D ve fullscreene sa este nenarodil :lol: ),takze v4 je ok,je to len zalezitost nastavenia (popr. flashnutia noveho biosu)..dik za help :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8020
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Re: RE

Příspěvekod B@RT » pon čer 27, 2005 9:02 pm

Vykupitel píše:Pokud mas podezreni na HW, tak mi ji posli. Ja mam test na 3dfx karty. Test neposlu,ale zadara otestuju :twisted:


co je to za test?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon čer 27, 2005 9:21 pm

To je test na 3Dfx karty ;-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon čer 27, 2005 9:23 pm

no a to není po krachu 3DFX Free, nebo to je uživatelsky nepřátelské
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon čer 27, 2005 9:43 pm

Co se stalo s duševním vlastnictvím 3Dfx po krachu?

Obrázek :arrow: Obrázek

;-)

druhá možnost je, že si takovou vzácnou utilitu chce Vykupitel prostě nechat - nedivil bych se mu
Naposledy upravil no-X dne pon čer 27, 2005 9:44 pm, celkově upraveno 2
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon čer 27, 2005 9:44 pm

no já to mam když tak kousek jsme skoro sousedi ale co ostatní :D
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon čer 27, 2005 9:45 pm

Jak, co ostatní?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon čer 27, 2005 9:51 pm

no jako na testování, posílat kartu sem a tam jen aby projela testem :?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon čer 27, 2005 9:54 pm

A ty sis všiml, že by za ten rok vůbec někdo Vykupiteli nějakou kartu posílal? Řešíš problémy, který nejsou :|P:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » pon čer 27, 2005 9:56 pm

ono to příjde neboj, tohle jsou zatím vesměs lama problémy (ovladače, chlazení atd) ale občas když ti něco fakt nejde tak test HW je nutný (mam kámoše v mironetu něco tam mají ale je to vesměs na nový HW ale tobě zvlášt by se to líbilo)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » pon čer 27, 2005 10:15 pm

Vidím město veliké.... :lol:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

RE

Příspěvekod Vykupitel » úte čer 28, 2005 7:13 am

No jde docela o nastaveni u toho testu.Jinak nic zvlastniho.Co se tyce dusevniho vlastnictvi tak to dneska nalezi nV takze sireni internich testu by mozna nebylo moc vhodne,resp. kdyby to nevadilo nebylo by to uz davno na treba Falconfly??? Kazdopadne pokud by to zaclo kolovat,zjistil bych,ze jsem udelal chybu,coz by me pomerne dost zklamalo :evil:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 4

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron