OpenGL Stars - ok
GL ext reme - z 90% ok, 10% výsledků je ale úplně mimo
Q3A (popíšu níže)
Sin - nejede
OpenGL villagemark - nejede
testuju pod Win98, DX8.1, drivery AM2.9, ale zkoušel jsem i poslední Evolut., ale se stejným výsledkem
Q3A: když spustím hru, dopadá to v podstatě dvěma způsoby. Buď se mi objeví nejdřív šedá obrazovka a po ní tohle:

při čemž dojde k zámrzu, ale double ctrl+alt+del z klávesnice restartne počítač (přepínání num locku funguje, ale s velkým zpožděním) - zřejmě není komp zamrzlý, ale je něčím silně vytížený.
Druhá varianta je, že se timedemo v Q3A rozjede, ale chvílemi zamrzne, ale po chvíli se obraz zacuká a jede dál. Do konce ale nedoběhne nikdy. Obvykle se při tom zacukání ještě objeví poškození v obraze, který je typický pro poškozený paměti (ale jak říká, vypadá to 100% stejně na všech třech kartách)
Zkoušel jsem změny v nastavení driverů, ale nic nemělo nějaký jednoznačný vliv.
Na V4/V5 PCI (3Dfx) se to ale neděje a vše běhá relativně dobře. Bohužel nemám 3Dfx V4 AGP, abych tomohl porovnat, takže nevím, jestli to je spíš PowerColorem, nebo AGP sběrnicí.
Ještě zkusím:
- vypnout AGP 4x v BIOSu
- nějaký změny nastavení v driverech ("VIA chipset" - i když mám SiS735, třeba se to projeví)
co jsem zkusil:
- různé drivery (AM2.9 a poslední Evolution)
- čerstvou instalaci OS (mám jí zazálohovanou na disku

- změny nastavení v driverech ohledně OGL
- tři různé V4 od PowerColoru (bez rozdílu)
- V4 PCI od 3Dfx (funguje normálně)
- zkontrolovat teplotu karty - nepřehřívá se (3Dfx V4 PCI má pasiv o 4-5°C než PowerColor V4)
Jestli jste se s něčím podobným někdo setkal, napište pls.