Pokazena??

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Pokazena??

Příspěvek od shimmy »

Prisla mi voodoo5 5500 Hyundai 6ns (AGP) z Ameriky...
Super zabalena... obal bez poskodenia...
Davam do kompu... nejde...
Ventilatory sa rozbehnu, karta hreje (na zadnej strane pod cipom), ale ziadny obraz...
Samozrejme som to robil so zapojenym molexom...
Doska je s i440BX chipsetom...
Skusal som aj v inej doske (akasi Matsonic so socketom A, v com mam V3 3k (AGP), a ta tam ide...), ale 5500ka sa nerozbehne...

Dake napady?
Co jej moze byt?
Typek v aukcii tvrdil,ze je funkcna... Keby bola odpalena, ani podla mna by nehriala... :? ??

Flashnut bios? Ci to je blbost? Vlastne aj tak nevjem, ako na to....

Takze pls, poradte...
thx a lot...
Naposledy upravil(a) shimmy dne úte dub 18, 2006 9:38 pm, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: Pokazena??

Příspěvek od ghost »

pipa ten stroj?

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

nie, nepipa... je dobre zasunuta do slotu, ked myslis na to...

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

ked je naprd karta, tak zapipa ze video error (dlzka a pocet zavisi od biosu)

a co disk bootuje, ci ostane svietit a nic sa nedeje?

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

no dal som tam aj staru S3-ku do PCI (a v5 som nechal v agp), a komp nabootoval...vsetko v poriadku
akurat ked pripojim monas k v5-ke, tak ta nic nezobrazuje...ani vga bios, ani vobec nic... aj monitor blika dalej oranzovo, akoby bol komp vypnuty...

a nepipa... :? a to ani vtedy, ked tam je aj druha graka, ani ked je V5 sama...

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

a v liehu si to cistil?

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

ee...
to myslis ako?
to akoze mam celu precistit? :roll:
myslis, ze by to pomohlo? :?

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Myslím, že pro začátek bude stačit očištění AGP slotu :wink:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

zda sa ze to nepomohlo...
kua, nechapem... ziadne pipanie... az po case pipne raz... ale to je asi to,ked konci s pocitanim pamate...
proste, ako keby vsetko bolo dobre, ale tak sa mi potom preco nic nezobrazuje na monitore?
:evil: :evil: :evil:

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

treba skusit v inom pc.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

stalo sa... vid povodny prispevok...
robi to iste... :(

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

V tom případě se asi budeš muset smířit s tím, že jsi koupil mrtvou kartu :(
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ak je to kupene cez ebay,skus ziskat refund.

pripadne ju skus preflasnut,zaujimave by bolo napr vediet ci ju ten flashovaci program uvidi..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

no ten flash mi pripada logicky...
kde ale najdem utilitu, bios pre v5 5500, a daky navod k tomu?
tusim si to ty, ps47 niekde pisal, ale si uz nepamatam, tak pls daj sem daky link...
thx a lot...

Kayman
Linux user
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

:)

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jo.ak ju nebude vidiet ani ten flashtool tak je to totalna mrtvola.ak ju to bude vidiet a pojde to flashnut,tak tam nejaka nadej je :wink:

inak predpokladam ze si kartu dokladne prehliadol a ze nema nejake fyzicke poskodenie (ulomeny kondik atp)..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

Ziadne fyzicke poskodenie...
dokonca windows (XP) ju vidi, ako VGA compatible video adapter... :!:
flashnut sla tiez... (dal som tam standard 1.06) ale nadalej to iste...
takze sa tvari, akoby vsetko bolo v normale, len ziaden obraz...
:evil:

Kayman
Linux user
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

skusal si v biose zapnut ze grafika je v agp? nieco ako First Search Graphic Card in AGP/PCI. alebo take daco. ja som s tymto mal obcas problem..
:)

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

samozrejme...
a to pre istotu obe moznosti :)
moja v3 3k totiz ide aj-aj :?
ale tato 5500ka nijako... :evil:

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

najdi v mise FAQ ktery jsme nedokoncil je tam jak testovat a opravovat 3dfx.

btw: co udela kdyz ji mas jako sekundartni a nabootujes do win XP? mel sem takovou banshee od inna (no-x bude vedet ukladal ji na mainpage)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Odpovědět