voodoo2 SLI - 8 mb versus 12 mb

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

voodoo2 SLI - 8 mb versus 12 mb

Příspěvek od chosen »

Zdravim,

prosím jakej je rozdíl výkonovej mezi 8MB SLI a 12 MB SLI???

Moje sestava P3 800MHz, 384MB ram (geforce3ti500 :evil: )

Jde mi o to jestli mi půjdou na 8 MB SLI hry jako unreal, UT a diablo 2 (možná skusim i deus exe) . Páč ted se mi na geforcsce sekaj.

Díky moc za odpovědi

(sekaj - chci hrát 1024x768x16 detaily max (high) )

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Výkonnostní rozdíl je pouze u her, které masivně používají multi-texturing a zároveň ty textury mají větší objemy...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

tak jak mi tam ty hry co jsem psal půjdou? nebudou se sekat jako tedka?

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

tak jsem zkusil toho deus exe (g.o.t.y. - stažený z torrentu) a nainstaloval jsem jen hru (170MB) ostatní jede přes daemon tools a verze to je 1112f

1024x768x16 high

při direct3d min 17fps
při direct3d8 min 21fps
a při opengl min 22fps

direct3d8 a opengl jsou ty upravený

měřeno frapsem (hned jak dáte new game a jste před nádrží s radioaktivní vodou tak při pohledu zkrz tunel s vodou mi fraps hodil takový čísla)

ptám se půjde to na 12MB SLI lépe???

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Provaděpdobně ti hry co podporujou Glide půjdou lépe, protože je to míň náročný na CPU. Tvym problémem je totiž CPU. Ta GF3 je pro něj drobátko overkill, kdyby byl 3x rychlejší, možná by se aspoň zahřála.

chosen
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

takže na tom sli mi půjdou hry pod glide vpohodě jo

Odpovědět