Hitman 2 Silent Assasin - nespustí se

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Hitman 2 Silent Assasin - nespustí se

Příspěvekod chosen » čtv črc 19, 2007 7:20 pm

Zdravim, já vim že to není přímo 3dfx , ale potřeboval bych poradti , nainstaluju to a při spouštění je černá obrazovka která se po 20sekundách vrátí do windowsů

poradte prosím :-(

díky


PS: win98se , directx9.0c, geforce3ti500, Voodoo2SLI
asi to budu hrát na tý nvidii :oops:

ale vůbec se mi to nechce spusit
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod ps47 » čtv črc 19, 2007 7:42 pm

ak mas gf3 tak by to malo bezat bez problemov.skus ci nemas destop v 16bit,ak ano daj si 32bit..a nabuduce skus vynechat zdroj odkial to mas.

/nevhodny text maznuty.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » čtv črc 19, 2007 8:01 pm

okej, desktop mám 32bit (už jsem mel) a pořád to nejede:-(
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod ps47 » čtv črc 19, 2007 8:08 pm

nasleduje moja oblubena a velmi skodorastna rada: daj si inu verziu detonatorov,zda sa ze prislusna hra na tej momentalnej proste nefacha :twisted:

ale najprv to skus spustit pod opengl,otvor si hitman2.ini a renderd3d zmen na renderopengl,spust a snad sa to rozbehne..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » čtv črc 19, 2007 8:27 pm

jo a po instalaci mi soubor zabírá 503 MB (527 664 859 bajtů) je to asi tak?
jinak v ini je odkaz na english.xml ale ten tam nikde nevidím
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod chosen » pát črc 20, 2007 9:37 am

bylo to tím, že mám SB128 a při startu hry se kontroluje EAX

musí se napsat do souboru hitman.ini úplně dolů Eaxdisable
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov


Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník