Voodoo5 AGP - poškozená ?

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 5 , čili VSA-100

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Voodoo5 AGP - poškozená ?

Příspěvekod dupalin » stř bře 11, 2009 8:33 pm

Zdravím,
mám tu jednu Voodoo5 AGP, bohužel se karta jeví jako poškozená.
Po zapnutí žádný obraz, PC ale nepípá. Při zapojení jako sekundární ji Win vidí. Flash biosu nepomáhá, stále stejný stav. Zkoušeno na různých MB.
Jediné na co jsem přišel je, že když lehce povysunu VGA kabel, tak naskočí velice rozmazaný obraz.
Kdyby náhodou někdo věděl co s ní je, tak sem s tím


http://dupalin.rajce.net/Voodoo5_AGP :oops:
Uživatelský avatar
dupalin
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Adolfik » stř bře 11, 2009 9:30 pm

jseš si jistej, že není v háji bios?
zkus při spuštěnm lehce hejbat kartou a ohýbat
checkni součástky...vem mikropájku a propájej všechny spoje
sry napsal bych toho víc, ale mám zlomenou ruku :oops:
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod nManJofo » stř bře 11, 2009 9:43 pm

Definuj "ruzne MB"...snad si to nepchal do novsich dosiek s AGP 3.0
nManJofo
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod dupalin » stř bře 11, 2009 10:14 pm

nManJofo píše:Definuj "ruzne MB"...snad si to nepchal do novsich dosiek s AGP 3.0


jasně že jsem to pchal pouze do starsich AGP :-)
Uživatelský avatar
dupalin
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Ren » stř bře 11, 2009 11:51 pm

Dat to sem musim, je to pokazde #1. Zkotroluj pridavne napajeni.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » čtv bře 12, 2009 12:30 am

presne tak.pripadne napoj na iny molex..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod dupalin » čtv bře 12, 2009 10:05 am

Výměna molexů proběhla samozřejmě několikrát. Zkoušeno i na 2 různých zdrojích - Enermax 353W a SUN PRO :-) 400W.
Desky:
Matsonic MS7117C Socket 370 VIA chipset
Jetway V333U Socket A VIA chipset
(v těchto deskách mi fungovala jiná V5 AGP bez problémů)
Uživatelský avatar
dupalin
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod dupalin » úte dub 14, 2009 8:22 pm

Pokud by měl o tuto kartu někdo zájem, napište kolik by jste za ni dali. V opačném případě beru kladivo, hřebíky a zvěčním ji v obýváku na zdi. :-)
Uživatelský avatar
dupalin
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Rendax » úte dub 14, 2009 8:39 pm

pm? :D
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec

Příspěvekod Bezmozek » stř dub 15, 2009 8:36 pm

dal bych si, kolik nahodil Rendax?
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 503
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod Rendax » stř dub 15, 2009 8:39 pm

250,- CZK,zatím bez odpovědi
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků