vlastníte Rush?

Vše co se týká Voodoo Rush, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

vlastníte Rush?

Příspěvekod no-X » stř kvě 19, 2004 11:25 am

Voodoo Rush... Máte někdo? Řekl bych, že je to asi nejméně rozšířená karta, kterou 3Dfx vydalo. Pokud jí někdo máte, napište, jaký model; možná by neškodilo zmínit i nějaké ty (špatné) zkušenosti :wink:.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod lipo » stř kvě 19, 2004 3:02 pm

No ja jednu mam :) je to Yakumo zkusenosti abych rekl pravdu tak jsem ji moc nezkousel jenom jestli jde pameti naky TM
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

Příspěvekod Hladis » stř kvě 19, 2004 11:35 pm

Já měl kdysi a musel jsem si udělat vlastní ovladač :arrow: potom mi fungovalo vše bez problémů.
Všechno jednou končí......
Hladis
Banned
Banned
 
Příspěvky: 297
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:05 pm

Příspěvekod T613 » čtv kvě 20, 2004 12:13 am

taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P

EDIT: jeste bych snad dodal ze topi jak buchle kamna :roll:
Naposledy upravil T613 dne čtv kvě 20, 2004 12:59 am, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
T613
Senior member
 
Příspěvky: 901
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Příspěvekod K!ll3r » čtv kvě 20, 2004 12:16 am

T613 píše:taky ja se pridavam do RUSH klubu :D
moje krasavice http://chosetuning.wz.cz/pictures/new/rush.jpg
Sem ji dokonce rozchodil na mem stroji (P4 3G) ve WIN XP celkem slusne ale filmy se ji nejak prehravat nechtelo :P


ja ji zkousel na mym PC a bohuzel mi nenajela svinucha :)
Uživatelský avatar
K!ll3r
Čestný člen
 
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L

Příspěvekod no-X » čtv kvě 20, 2004 10:30 am

děkuji za reakce, měl bych pár připomínek a dotazů:

Lipo: vím jen, že Yakumo Rush existuje, ale nemám podrobnosti (2D jádro /AT25/AT3D/Macronix/, kapacitu paměti /4/6/8/, jestli má nějaký další výstupy (tv-out, 3d brýle) ) Mohl bys alespoň něco z toho konkretizovat?

T613: s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod T613 » sob kvě 22, 2004 1:21 am

no-X píše:s tím videem se nedivím. MX86251 je hodně slabej čip :(


do vitriny to staci, skoda ze jsem narazil zrovna na takovou "chudou", co jsem videl tak skoro kazda ma nejaky TV-OUT apod a moje nic :?
Obrázek * Obrázek
Uživatelský avatar
T613
Senior member
 
Příspěvky: 901
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Příspěvekod no-X » ned kvě 23, 2004 11:04 am

Ta nejvzácnější stejně TV out nemá :wink:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 99038&rd=1
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod lipo » pát kvě 28, 2004 3:28 pm

Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

Příspěvekod no-X » pon kvě 31, 2004 10:26 am

Super! Aliance AT25, 6MB, ale fascinuje mě ten způsob řešení video-out. Konektory na kartě jsou, ale do verze bez video-out není vložený čip. Tenhle typ řešení vidím poprvé. Pěkný ;-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod kidd.hombre » ned čer 06, 2004 2:15 am

no ja mam taky MX86251 akorat PBC ma zelenou barvu a nema pasivy na pametech a zaslepka zacina trochu reznout :D

skoda ze nejsou ovladace pro 3D pod XP :cry:
kidd.hombre
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 06, 2004 2:09 am
Bydliště: Třebeach

Další do klubu Rush!

Příspěvekod Thales » čtv srp 05, 2004 7:56 pm

Měl bych tu Procomp G105 (alespoň tak jsem jí identifikoval podle FCC ID) - Vodoo Rush 4MB rozšířeno na 6MB, výstupy TV-out a ještě něco na PCB jsou, ale nejsou osazeny, 2D chip je Macronix MX86251. Žádný pasivy na ní nejsou, PCB je zelený s paměťoma osazenýma do "T". Tahle karta je zajímavá hned dvěma věcma: jednak je velice vybíravá na desku na které běží - vyzkoušel jsem jich už mnoho ale jediná kde pod Win98 běží bez problému je Tomato (Zida) TX98. Všude jinde má dost podstatné chyby ve 2D obraze tak že se stává nepoužitelnou. Přitom pod NT4 s ní problémy nejsou tak nevím do jaké míry je to chyba HW/ovladačů. Zkoušel jsem několik různých driverů a nic. Takže kdyby na ní někdo provozoval NT4 nebo měl desku kde bude fungovat pod nonNT systémem a chtěl to se mnou vyměnit za jinou Rushku tak se bránit nebudu. Druhý problém této karty se ani tak netýká karty vlastní ale spíš výrobce. Jednak nemá stránky s driverama v angličtině jak by se slušelo, ale hlavně když si tam tuhle kartu najdu a stáhnu ovladač tak po rozbalení archivu zjistím že to je driver pro něco úplně jinýho - nějakej SiS. To naštve. Tak to je snad vše.
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj
Thales
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 05, 2004 7:43 pm
Bydliště: Praha

Re: Další do klubu Rush!

Příspěvekod ghost » čtv srp 05, 2004 10:03 pm

Ovládače? skús dačo z tohto: http://www.falconfly.de/rush.htm
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Znám

Příspěvekod Thales » pon srp 23, 2004 6:41 pm

Tu stránku znám - používám z ní "3dfx Mancuso Mix 2.0" a teď tu mám novou Rushku tak uvidíme jestli bude kompatibilnější než ta Procomp - ještě jsem jí netestil. Ale bohužel má taky chip Macronix. Nechtěl by fakt někdo jednu tu Rushku vyměnit za jinou s jiným 2D chipem - Aliance? když mám dvě skoro stejný tak je mi to na nic. Thales at email.cz
2xPentium Pro + Voodoo 3 + SCSI = Super Stroj
Thales
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 05, 2004 7:43 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod soooc » čtv pro 23, 2004 9:08 pm

Mám tu nějakou Rush vypadá jak Procomp ale místo nedaných Tv-out je tam jen volná plocha jako úplně plochá bez drah oddělená způsobem jako na známce. A mám s ní problém že mi na ní nechce běžet nic pod Glide :( nevite co s tim ?
soooc
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín

Příspěvekod ps47 » čtv pro 23, 2004 9:19 pm

mnoo,tradicna otazka,aky os,aky driver,a ake hry skusas?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod soooc » čtv pro 23, 2004 9:24 pm

Driver co sem k tomu dostal, nevypadali original Os W98, hry Driver, Half-Life, qII, Ut - vzdy to po chvili zmrne, pod D3D v poho.
soooc
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín

Příspěvekod ps47 » čtv pro 23, 2004 9:26 pm

..no skusil by som najnovsie z falconflys,starsie verzie ovladacov na rush nestali za vela..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

rush

Příspěvekod B@RT » sob pro 25, 2004 2:43 pm

Mam Rush od Yakuma ná výstup TV i na 3d Brýle 6MB pamět, maká dobře mam jí ted pod WinXP a bez probémů rochází testy a staré hry Duke atd.
Docela dost se hřáli jádra tak jsem tam nalípnul takový ty malý pasivky, který se za 100 prodávají na paměti. Ted jsou jádra vlahý (je to přilípnutý takovou bílou samolepkou lze snadno sundat.)
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod soooc » sob pro 25, 2004 3:21 pm

Ovladace pomohly, ted uz jde hlaf v OpenGL v pohode ;)
Jake CPU je vykonostni strop Rush ?
Diamon Monster 3D, Voodoo Rush A-TREND 6MB, 3dfx Velocity 100 8 MB SGRAm 5,5 ns Siemens
soooc
 
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Rush

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron