Carmageddon problem

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Omlouvám se nahrál jsem Vám špatnou verzi dema tady je demo s podporou 3dfx:

http://www.ulozto.cz/11841110/splatdem-zip

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Taky vyzkouseno. Spustil jsem Carm3dfx.exe, ale vysledek zadnej - hra bezi bez akcelerace 320x240. Je dost pravdepodobny, ze na V3 to ani nemuze fungovat - DOS glide pristupuje k HW primo.... Od stredy snad budu mit trochu volnejc, tak nahodim do nejakyho PC V2 a vyzkousim tam.

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Zajímavé že UT demo mi jede v pohodě na 800x600 16b ale NFS 3 když dam v nastavení hry 800x600 tak mi zčerná obrazovka... 640x480 se to dá hrát ale není to ono... :?

Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

skousel jsi to co jsem ti tady postoval ?
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Patch pro shadow warriora sem tady na foru nenašel ani pod search... a odkaz si asi zapomněl přidat...

Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

promin je jich tam vicero verzi http://www.3drealms.com/sw/
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Ten Shadow Warrior mi nejde nainstalovat hlásí chybu skriptu line 1450 :-(.

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Tak duke nukem s tím jfduke 3d portem rozjedu ale přes obraz mi skáčou šedé pruhy takže nehratelné myslím si že to dělá ale ten radeon 9250...

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jfduke je mysleny pre novsie karty,napriek tomu si myslim ze na r9250ke by behat mal-skusil by som posledny ovladac od ati.

na 3dfx jfduke nebezi vobec.



btw,nebolo by spatne postnut s akou kombinaciou hw a sw si nakoniec skoncil,zacina to byt pomerne neprehladne.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.

Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ono tech patchu je tam vic nez jeden ...

swsndfxp.exe - Patch for Shadow Warrior 1.2 to correct PCI sound card crash (35k) - Please check readme.txt before downloading!
sw3dfx11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered CD (1764k)
swpl3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered Parental Lock (Wal-Mart) CD (1765k)
swuk3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered UK (No Shuriken) CD (1766k)
swsw3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Shareware Episode (1758k)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

anderek79 píše:Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.
chyba ti tam to najdolezitejsie-ake pouzivas ovladace.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

anderek79
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anderek79 »

Radeon- 30314 a voodoo 2 30300b

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Takze vyzkouseno v DOSu na AXP@2,3 GHz + V2 12MB.

Carmageddon se porad spousti v SW verzi, nezavisle od toho, jakej exe spoustim. Tak jsem jeste zkusil GTA1 a shadow warrior, oba po spusteni 3dfx verze vyhodej chybu, ze Voodoo graphics nebylo nalezeno a konec. Takze na V2 DOS hry asi moc chodit nebudou. Pro V1 tady nemam momentalne zadnej kompatibilni PC, takze jestli by to fungovalo aspon tam, zkusit nemuzu. Mozna je taky chyba mezi klavesnici a zidli, nevim, 3D v DOSu jsem dneska zkousel poprve a patrne taky naposled, takze je mozny, ze existuje zpusob jak rozjet V2 pod dosem.... ale ja ho neznam. :roll:

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Tak to pozor. V2 je plně zpětně kompatibilní s V1 a GTA mi pod dosem v Glide na voodoo2 chodilo vždy nádherně, spíš tam máš něco špatně.

Co máš za platformu? Ňáké šílené socket A VIA chipsety by mohly být problém, a vůbec moderní platformy. Ideální by to bylo zkusit na Intel BX či něčem starším. A rozhodně nezapomenout v bios vypnout pnp os a ACPI.

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Je to ten KT333 epox + barton@2,3 + 256MB ram. Ted jsem V2 hodil do MS-6168 PC..... a tam spusteni hry vyvola jen tmu a zasek. Ale je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3. Casem planuju dat dohromady tualatina + BX, tak to pak trochu podrobnejc prozkoumam.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

havli píše:je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3
ano,je to tak.ine kombinacie 3dfx kariet su ok,ale tato jedna nie.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Nakonec se mi to demo povedlo v DOSu pres glide rozjet. Funguje to na:

AMD K6-2 400MHz nebo Cyrix MII 250MHz
Voodoo 1 4MB
Asus P5A-B
128MB RAM
ATi 2MB 2D grafika
win98 SE -> DOS 7.1


Jeste jsem zkousel Pentium MMX @ 250MHz + V1 a V2..... ani na jednom to nejde.

Odpovědět