Carmageddon problem

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Příspěvekod anderek79 » sob pro 17, 2011 11:08 pm

Omlouvám se nahrál jsem Vám špatnou verzi dema tady je demo s podporou 3dfx:

http://www.ulozto.cz/11841110/splatdem-zip
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod havli » ned pro 18, 2011 12:04 am

Taky vyzkouseno. Spustil jsem Carm3dfx.exe, ale vysledek zadnej - hra bezi bez akcelerace 320x240. Je dost pravdepodobny, ze na V3 to ani nemuze fungovat - DOS glide pristupuje k HW primo.... Od stredy snad budu mit trochu volnejc, tak nahodim do nejakyho PC V2 a vyzkousim tam.
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 1:21 pm

Zajímavé že UT demo mi jede v pohodě na 800x600 16b ale NFS 3 když dam v nastavení hry 800x600 tak mi zčerná obrazovka... 640x480 se to dá hrát ale není to ono... :?
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod wolf00 » ned pro 18, 2011 1:22 pm

skousel jsi to co jsem ti tady postoval ?
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 1:29 pm

Patch pro shadow warriora sem tady na foru nenašel ani pod search... a odkaz si asi zapomněl přidat...
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod wolf00 » ned pro 18, 2011 1:33 pm

promin je jich tam vicero verzi http://www.3drealms.com/sw/
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 3:02 pm

Ten Shadow Warrior mi nejde nainstalovat hlásí chybu skriptu line 1450 :-(.
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 3:40 pm

Tak duke nukem s tím jfduke 3d portem rozjedu ale přes obraz mi skáčou šedé pruhy takže nehratelné myslím si že to dělá ale ten radeon 9250...
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod ps47 » ned pro 18, 2011 5:15 pm

jfduke je mysleny pre novsie karty,napriek tomu si myslim ze na r9250ke by behat mal-skusil by som posledny ovladac od ati.

na 3dfx jfduke nebezi vobec.



btw,nebolo by spatne postnut s akou kombinaciou hw a sw si nakoniec skoncil,zacina to byt pomerne neprehladne.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 7:50 pm

Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod wolf00 » ned pro 18, 2011 7:52 pm

ono tech patchu je tam vic nez jeden ...

swsndfxp.exe - Patch for Shadow Warrior 1.2 to correct PCI sound card crash (35k) - Please check readme.txt before downloading!
sw3dfx11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered CD (1764k)
swpl3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered Parental Lock (Wal-Mart) CD (1765k)
swuk3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered UK (No Shuriken) CD (1766k)
swsw3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Shareware Episode (1758k)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod ps47 » ned pro 18, 2011 9:07 pm

anderek79 píše:Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.

chyba ti tam to najdolezitejsie-ake pouzivas ovladace.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod anderek79 » ned pro 18, 2011 9:25 pm

Radeon- 30314 a voodoo 2 30300b
anderek79
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob črc 23, 2011 5:55 pm

Příspěvekod havli » stř pro 21, 2011 7:30 pm

Takze vyzkouseno v DOSu na AXP@2,3 GHz + V2 12MB.

Carmageddon se porad spousti v SW verzi, nezavisle od toho, jakej exe spoustim. Tak jsem jeste zkusil GTA1 a shadow warrior, oba po spusteni 3dfx verze vyhodej chybu, ze Voodoo graphics nebylo nalezeno a konec. Takze na V2 DOS hry asi moc chodit nebudou. Pro V1 tady nemam momentalne zadnej kompatibilni PC, takze jestli by to fungovalo aspon tam, zkusit nemuzu. Mozna je taky chyba mezi klavesnici a zidli, nevim, 3D v DOSu jsem dneska zkousel poprve a patrne taky naposled, takze je mozny, ze existuje zpusob jak rozjet V2 pod dosem.... ale ja ho neznam. :roll:
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř pro 21, 2011 9:56 pm

Tak to pozor. V2 je plně zpětně kompatibilní s V1 a GTA mi pod dosem v Glide na voodoo2 chodilo vždy nádherně, spíš tam máš něco špatně.

Co máš za platformu? Ňáké šílené socket A VIA chipsety by mohly být problém, a vůbec moderní platformy. Ideální by to bylo zkusit na Intel BX či něčem starším. A rozhodně nezapomenout v bios vypnout pnp os a ACPI.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod havli » stř pro 21, 2011 10:52 pm

Je to ten KT333 epox + barton@2,3 + 256MB ram. Ted jsem V2 hodil do MS-6168 PC..... a tam spusteni hry vyvola jen tmu a zasek. Ale je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3. Casem planuju dat dohromady tualatina + BX, tak to pak trochu podrobnejc prozkoumam.
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » stř pro 21, 2011 11:35 pm

havli píše:je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3

ano,je to tak.ine kombinacie 3dfx kariet su ok,ale tato jedna nie.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod havli » sob bře 10, 2012 11:05 pm

Nakonec se mi to demo povedlo v DOSu pres glide rozjet. Funguje to na:

AMD K6-2 400MHz nebo Cyrix MII 250MHz
Voodoo 1 4MB
Asus P5A-B
128MB RAM
ATi 2MB 2D grafika
win98 SE -> DOS 7.1


Jeste jsem zkousel Pentium MMX @ 250MHz + V1 a V2..... ani na jednom to nejde.
havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Předchozí

Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků

cron