tak sa zasa ohlasilo moje prislovecne stastie-napriek tomu ze som si nechal dva kusy musim s nevolou konstatovat ze jeden je (zrazu) dead,a druhemu nefunguje stredny pci slot.
napady co s tym?
Gringo cez pm píše:Zdarec,
dneska jsem na poste vyzvednul balicek, uz tam dva dny lezel![]()
Siltovka je super a skoda, ze dneska uz malokomu dojde, co to je za logo.
Taky jsem rozbalil ty dve fosny. Pouzil jsem na to nejdrive P3 1GHz, ale ani se to nehlo (protoze je tam AMI BIOS, ten neumi 133FSB).
Tak jsem pouzil Celeron 633MHz v redukci na Socket370. Deska s mrtvym PCI slotem se rozbehla. Pridal jsem SCSI radic do PCI2 a dioda od BSY linky sice svitila, ale mel by se spustit BIOS radice a zacit detekovat disky. Nestalo se a tak jsem prehodil radic do PCI3 a tam delal presne to, co by mel. Issue confirmed, na prvni pohled tam nevypada nic zle (cekal jsem zohnute piny nebo neco na ten zpusob), budu to zitra dale premerovat a uvidime co najdu a vymyslim.
Druha deska, co mela byt uplne KO se s Celeronem rozbehla taky. Samozrejmne spousta reci o tom, ze CMOS fail a Floppy fail a nVidia suxxale jede. Cili issue not confirmed - co jsi zkousel ty za CPU? Podle puvodniho nastaveni tam bylo neco s nasobicem 8x (ten jsem ted stahnul na sest, kvuli toho celeru).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků