Herní konzole (novinky,hardware,emulace atp)

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:13 am

shameles plug ti zobrazi male 3dfx logo v pravom dolnom rohu obrazovky ked mas nieco spustene pod glide alebo 3dfx opengl.prakticke ked sa chces uistit ze hra skutocna bezi pod voodoo..par rokov dozadu sa to pouzivalo aj na machrovanie pred s3 virge kamaratmi :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:21 am

Uz jen to jmeno zni fajne..;-) Ted jsem to zkousel na Q2 a nic. Mam tam Win98, Evo a V5.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:24 am

tak to je divne.mas tam poctivy glide2x alebo wrapper? shameless plug funguje na akejkovek voodoo karte,aj na v5,osobne vyskusane.skus sa mrknut ci nemas nejaky preklep v bate.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » čtv kvě 12, 2005 12:26 am

Ren: tohle cpe nV do každého datasheetu, whitepaperu, dokumnetu... atp.:

Obrázek

... a je to na zeblití :puke:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:29 am

tak to teda je.mozu mi vyliezt na hrb,parchanti.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:33 am

ps47 píše:tak to je divne.mas tam poctivy glide2x alebo wrapper? shameless plug funguje na akejkovek voodoo karte,aj na v5,osobne vyskusane.skus sa mrknut ci nemas nejaky preklep v bate.


Q2 ma ve video settings neco jako 3Dfx ogl, se kterym mi to nechodilo. Skopnul jsem tam glide2x.dll a glide3x.dll ze system32 a ted to bezi aspon pod ogl.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:34 am

no-X: jj, to je presne ono, diky..:-/
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:35 am

na q2 si nahod wickedgl.s tym by to nemalo robit problemy.wickedgl opengl32.dll do q2 aresara a v hre nastav opengl default..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » čtv kvě 12, 2005 12:35 am

Svině tam maj i M-Buffer (Rampage), nebo Glide...

ale nevidím tam:

Rampage, Sage, Daytona, Mojo, Fusion, OverBright, Banshee, Rush, VoodooVolts (a na to by si měli dávat obzvlášť bacha, brzo se jim to bude hodit :lol: )

Nevíte co je to GIGADUDE? Nemohlo by to mít něco společnýho s GIGAPIXELem?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:35 am

no-X: Ohledne toho locku v bazaru, proc se divis? :-) Je prodano, takze lock..:-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:36 am

Gigadude bude asi interni pojmenovani pro reditele spolecnosti..:-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod no-X » čtv kvě 12, 2005 12:37 am

Ren píše:Gigadude bude asi interni pojmenovani pro reditele spolecnosti..:-)


:lol: :lol: :lol:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:38 am

ps47 píše:na q2 si nahod wickedgl.s tym by to nemalo robit problemy.wickedgl opengl32.dll do q2 aresara a v hre nastav opengl default..


Nerobi to problemy, jen nemam shameless logo..:-( S timhle ho mit budu?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:42 am

no ja ho mam :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:46 am

Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod no-X » čtv kvě 12, 2005 12:48 am

Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?


http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=414
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:49 am

no,doteraz som mal pocit ze pokial ide hra cez voodoo glide/opengl,tak shameless plug zobrazi logo.zda sa ze nieco nieje v poriadku.pockaj,nakopnem masinku s voodoo5..
Naposledy upravil ps47 dne čtv kvě 12, 2005 12:55 am, celkově upraveno 2
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Ren » čtv kvě 12, 2005 12:54 am

no-X píše:
Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?


http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=414


To mi v tom udelalo spis bordel..Navic, znamena to, ze pro V5 plati to same?

ps47: Nainstalil jsem Wgl ver 3.02 (vzapeti zjistil, ze je to demo :-(), a po prepnuti do 3dfxgl jsem dostal zmet ruzove a fialove a zadny obraz..
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2745
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » čtv kvě 12, 2005 12:56 am

..shameless plug mi na v5 funguje s hociktorou hrou.jedna vec-shameless plug ti nebude fungovat pokial nemas v systeme subory 3dfxSpl2.dll a 3dfxSpl3.dll,neviem ci v evolution neboli vynechane.

este raz,skontroluj si ci pouzivas skutocny glide2x.dll,pokial tam mas wrapper,bude to robit ten bordel.aku verziu evolution pouzivas?

na to demo je liek-skus ten link co ti dal no-X :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » čtv kvě 12, 2005 12:58 am

MiniGL a WickedGL je pro starší karty: V1/2, Rush, původně i Banshee a V3. MesaFX je spíš pro novější (V1/Rush moc ne-é).

ps47 mě kdyžtak po(o)praví :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

PředchozíDalší

Zpět na 3D grafika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron