Voodoo 3 2000@3000

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Voodoo 3 2000@3000

Příspěvek od B@RT »

mam Voodoo 3 2000, protože mam dvě chci jednu předělat na V3 3000, nataktoval jsem jí v PowerStripu z 143 na 166 MHz, chladič (pasiv) jsem nechal původní jen přidal externě napájený ventilátor.
Vše mě maká OK tak ji chci přeflashnout Bios aby se chovala jako V3 3000, nikdy jsem to nedělal jaký je u těchto karet postup a kde stáhnu nový Bios (V3 3000)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

vsetko co potrebujes na flashovanie 3dfx BIOSov najdes tu.konkretny postup ti ale neporadim..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no potřebuju něco v češtině a link na správný bios.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

click.ja by som tam dal 2.15.07 :wink:
Naposledy upravil(a) ps47 dne ned kvě 22, 2005 1:21 pm, celkem upraveno 2 x.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

a ta flash utilita?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

flash utilitky su tu..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

to je ta první v tý tabulce?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Ok tak vše potřebné mam, ještě počkám jestli no-X něco namítne a pak ji přeflashnu, budu pak to samé dělat na V5 tak se to chci naučit na něčem "levnějším"
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Flashovat 3dfx karty je úplná pohoda. Flashoval jsem 4x a vždy to šlo jednoduše a bez problémů. Pokud si nespleteš Sdram a Sgram verzi, a aspoň trochu ovládáš DOS, mělo by to bejt v klidu. A s tou V5 taky.

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ten Dos je problem, měl jsem ho jen na škole pak už byl Windows proto ho moc neovládám řekl bych že vůbec
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

ps47 píše:..no ja som zatial flashoval len zakladnu dosku,ale myslim ze pokial vies napisat do dosoveho riadku par prikazov tak to zvladas :wink:
základní desky jsou někdy pěkný svině :)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

desku mam dvě asusky a tam je k tomu bezva soft (UPS mam ) ještě tam je záložní bios tak je to pohoda ale grafárnu jsem nedělal :?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

no-X nenamítá nic :)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no-X
tak to je OK :D
Naposledy upravil(a) B@RT dne čtv kvě 26, 2005 7:39 pm, celkem upraveno 1 x.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

tak jsm jí Flashnul (trochu problem nikde sem nemohl najít příkaz) maká už jak V3 3000
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
B@RT
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

lze někde napájet na v3 2000 klasický konektor pro ventilátor aby nemusel být napájen externě?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Neber to osobne, musim si rypnout. Ty jses ten, co nechce modovane karty? :-)

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Jinak samozrejme by to slo, s ruznymi stupni obtiznosti. Mas nekde jeji foto?

Odpovědět