inno voodoo 1 - artefakty vsude

Vše co se týká Voodoo Graphic, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

inno voodoo 1 - artefakty vsude

Příspěvek od soooc »

mam tady voodoo 1 od inno s chladicema na obouch cipech. Vse nainstaluje ok ale kdyz spustim 3d tak artefatky vsude textury uplne mimo atd. Strasne moc se hreje ten horni cip i kdyz je na nem ten chladic.
nevite cim to muze byt ty artefakty ? Dela to v QIII a 3dmarku 99 nic jineho sem nezkousel. Dik za rady
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Mohl bys udělat screenshot? (třeba 3D Mark 99 quality test vyprodukuje nějaké obrázky)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soooc »

http://soc.borec.cz/Foto/1.jpg
http://soc.borec.cz/Foto/2.jpg
Je to tam blbe videt ve skutecnocti jich je este vic
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8084
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mno,takze najprv,aky mas os (predpokladam ze win9x :wink: ),a aku verziu dx mas nainstalovanu?ja som totiz skusal v1 pod dx9 a v 3d som mal este horsie problemy..(ako prve skus glquaka-ten mi slapal.)

edit:prave mi znamy doniesol nejaky crep na reinstal winshitu,naperu tam v1 a uvidi sa kto z koho :twisted: .btw,sis6326 :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Asi bych to neměl říkat, ale ten první obrázek je opravdu dobrej. Moc pěknej psycho-efekt :-)

Ale teď vážně. Zkoušel jsi vícero driverů? Pokud ano a vypadá to pořád zhruba stejně, tak je to HW problém, tzn. poškozená karta :( Ještě mě ale napadá jedna možnost: karta si nemusí rozumět s deskou. Zkus jí na nějaký starší desce - čím starší, tím lepší - tak pro pentia 1/2 nebo K5/6... V1/2/rush/Banshee totiž mají jeden drobný HW bug a na některých novějších deskách se mohou přehřívat.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
soooc
Příspěvky: 57
Registrován: pon pro 06, 2004 7:38 pm
Bydliště: Vsetín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soooc »

Je to na desce s i810. Ovladace jsem stahnul z netu. a zkousel jsem i original windows. Asi bude dead :( Skoda je to totiz to Inno 3d s orig chladicema :( Zkusim ji jeste na mojem Bxu.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8084
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no tak som nahodil win98se + dx8.1 na durona1000 s via kt266,a dal som tam voodoo1 (100% funkcna),a stale tie iste problemy,jedine co funguje je quake1,ostatne hry sa sice spustia,ale vsetko co je 3d nie je renderovane.skusil som dxdiag,test direct3d je v poriadku,ale test directdraw nieje.namiesto skacujej kocky mam len bielu obrazovku.este skusim dx7,ale myslim ze to nieje problem,presne tato karta mi uz s dx8.1 fungovala..

edit: kasle to na mna,vyskusal som viac verzii directx,viac verzii 4in1 a stale nic,direct draw proste nefunguje..hmm,mozno je to chipsetom..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět